آیت الله عبدالکریم عابدینی در خطبههای نماز جمعه قزوین که جمعه ۱۷ شهریور ۱۴۰۱ در مسجدالنبی (ص) برگزار شد، اظهار کرد: حضرت علی (ع) که خیرخواه همه مؤمنین هستند و هر جمله ایشان سرشار از خیرخواهی است، این جمله حکیمانه را فرمودند که اگر کسی ۲ ویژگی نداشته باشد، اعمالش نزد خدا پذیرفته نمیشود.
وی ادامه داد: یکی از آن نشانهها این است که انسان باید تقوا داشته باشد تا عملش قبول شود، برای انجام یک عمل فرد باید بگوید من این عمل را به خاطر اینکه به تقوا نزدیک است انجام میدهم، برای مثال در این ایام بگوید من برای این به پیادهروی اربعین میروم که تعظیم شعائر الهی را به جا بیاورم.
امام جمعه قزوین بیان کرد: بنابراین هر کاری که انجام میدهیم باید بر اساس تقوا باشد و اگر تقوا نداشته نباشیم کار ما تبدیل به وبالی میشود که نمیتوانیم از عهده آن بربیاییم؛ خداوند در آیه ۲۷ سوره مائده فرمود «إِنَّمَا یَتَقَبَّلُ اللَّهُ مِنَ الْمُتَّقِینَ»، یعنی من فقط از اهل تقوا کارها را قبول میکنم.
وی خاطرنشان کرد: دومین علامتی که باید کارهای ما داشته باشند تا در پیشگاه خداوند پذیرفته شوند اخلاص است، نیاییم کارمان را با شریک قرار دادن دیگران انجام دهیم، برای مثال منافقین در آغاز کارهایشان می گفتند به نام خدا و به نام خلق قهرمان، این یک نوع دوگانه پرستی بود، یعنی در ظاهر هم خدا و هم خلق را میپرستیدند، در حالی که اینها در اصل برای خلق هیچ احترامی قائل نبودند چرا که اگر احترام قائل بودند چند هزار انسان بیگناه، مؤمن و متدین که به عدالت و خدمت به مردم معروف بودند را ترور نمیکردند.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین تأکید کرد: بنابراین اگر اخلاص نباشد کار آدم به ناجوانمردی کشیده میشود، اگر اخلاص نباشد کار آدم به ریا و دروغ آلوده میشود و زیبایی و خلوص کار را میگیرد، اگر اخلاص نباشد آدم ظالم میشود و از عدالت محروم میماند و حتی با عدالت میجنگد، اگر اخلاص نباشد آدم کم کم حلال و حرام برایش فرقی نمیکند، راست و دروغ برایش تفاوتی نمیکند.
وی خاطرنشان کرد: در صورت عدم وجود اخلاص در کارها بلایی به سر انسان میآید که دیگر حرف نمیفهمد، یعنی دنیا عقل او را فاسد کرده، بنابراین تقوا و اخلاص اساس کار هستند، هر کاری از یک آدم باتقوا و مخلص صادر شود قیمت و ارزش دارد و در قیامت دست صاحبش را میگیرد.
سینما در ارتقای فرهنگ جامعه نقش مؤثری دارد
نماینده ولی فقیه در استان قزوین با اشاره به روز ملی سینما گفت: وقتی درباره سینما صحبت میکنیم میتوانیم در کنار آن درباره رادیو، تلویزیون و همه ظرفیتهای رسانهای صحبت کنیم، سینما رسالت جدی در عرصه آموزش دارد، فیلم سینمایی باید به افکار بیننده جهت داده و موجب افزایش سطح فرهنگی جامعه شود. باید احساسات و عواطفش را در مسیر عدالت و علم قرار دهد.
وی بیان کرد: در کنار سینما برنامههای تلویزیونی نیز باید برای مردم آورده داشته باشد و همواره شاهد رفع مشکلات اجتماعی و خانوادهها باشیم و در اعتلای فرهنگ دینی و تحکیم روابط خانواده، تربیت نسل جوان و همه این مسائل تأثیرگذار باشد.
آیت الله عابدینی ضمن اشاره به سالروز حمله به برجهای دوقلوی آمریکا در یازده سپتامبر عنوان کرد: این یک نقشه، حیله و مکری بود که با طراحی سردمداران صهیونیستی استکباری آمریکا انجام شد تا بهانهای به دست بیاورند و بر کشورهای اسلامی بتازند، مقصدشان هم ایران اسلامی بود و کشورهایی از قبیل ایران، عراق، افغانستان و کشورهای مختلف را مورد هجمه قرار دادند درصورتی که خداوند در آیه ۵۴ سوره آل عمران فرموده است «و مَکَروا و مَکَرَالله وَاللهُ خیرُالماکِرین».
وی بیان کرد: آمریکاییها از آن زمان تاکنون نفعی از این حرکتشان نبردهاند و هر روز به اضمحلال و افولشان نزدیک شدهاند و امروز از آن سیطرهای که داشتند کاسته شده است، طبل توخالی که بودند اکنون دیگر حتی همان طبل توخالی هم نیستند، یعنی دیگر آن آوازه و اقتدار را هم ندارند و این مقاومت اسلامی که هر روز محکمتر پیش میرود نفس آمریکا و همپیمانانش را خواهد برید و انشاءالله اخراج آمریکاییها و هم پیمانانشان از منطقه به زودی به صورت کامل محقق خواهد شد.
ملکه انگلستان عامل کشتار هزاران انسان بیگناه بود
این مسئول اظهار کرد: انگلستان با پادشاهی ملکه انگلستان و هم پیمانانش حامی قتل عام هزاران انسان بیگناه در کشورهای مختلف دنیا بودند و انسانهای زیادی توسط این آدم و همپیمانانش کشته، بیخانمان، مجروح و آواره شدند، همچنین گرسنگی برای آنها به وجود آمد و یا بیماریهای وحشتناک گریبان آنها را گرفت.
وی تصریح کرد: آنها که ادعای دموکراسی میکنند به محض اینکه ملکه انگلستان مرد پسر هفتاد و چند سالهاش را به عنوان پادشاه معرفی کردند بدون آنکه برای مردم انگلیس ارزش قائل شوند که آیا مردم حق رای دارند یا نه، چون حکمی بود که باید میپذیرفتند و پسر جای مادرش پادشاه شد.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین در پایان خاطرنشان کرد: این سرنوشت آنهایی است که در عالم توحش زندگی میکنند، ما در برخی سالها حتی بیشتر از یک انتخابات هم داشتهایم، آن وقت اینها برای ما ادعای دموکراسی میکنند، به این موضوعات باید توجه داشته باشیم و ببینیم که دشمنان ما چقدر از نظر اصطلاحات و ادبیاتی که خودشان به نام دموکراسی به کار میبرند عقبمانده هستند.
انتهای پیام
نظرات