به گزارش ایسنا به نقل از بازار نشا، این نهالهای کوچک، در مکانی مناسب پرورش یافته و زمانی که آماده کشت بشوند به زمین های کشاورزی و مزرعههای مورد نظر منتقل میشوند و بعد رشد و پیدایش محصول برداشت میشوند. محصولاتی که از نشا بدست میآیند عاری از هر گونه آفت و با شکل ظاهری تقریبا یکسان هستند.
استفاده از نشا در تولید محصولات کشاورزی دارای مزایای زیاد دیگری است از جمله:
- یکسان بودن محصول که معمولا در کشت مستقیم کمتر دیده میشود
- امکان نظارت بیشتر و بهتر در طول زمان رشد
- استفادهی درست از فضای زمین کشاورزی مورد نظر
- کمتر بودن مقدار بذر درکشت اولیه و برداشت بیشتر محصول
- کیفیت بالای گیاهان
- پیدایش گیاهان قویتر و سالم ترجهت کاشت
این موارد باعث شده است که امروزه کشاورزان و باغداران به سمت تولید نشا روی بیاورند. اگر بخواهیم بذری را خودمان بکاریم، مدت زمان زیادی باید صرف کنیم، در صورتی که با کاشت نشا به راحتی میتوان نشا را در زمان مناسب تهیه کنید و کاشت کنید.
به این دلیل که همهی عوامل رشد مناسب در گلخانهها از قبل پیشبینی و کنترل میشود، محصولات گلخانهای از کیفیت بسیار بالایی نسبت به محصولات کشاورزی سنتی و قدیمی برخوردار است و به همین دلیل، میزان سوددهی محصولات چندین برابر محصولاتی که سنتی یا به روش های دیگر کشت شدهاند میباشد.
خرید نشا
خرید نشا و با کیفیت بودن آن، یکی از نگرانیهای مهم یک باغداراست، در این نوع کشت، گیاه برای رشد مطلوب، نیاز به یک بستر مناسب دارد؛
نکته مهمی که در پرورش نشا بسیار حائز اهمیت است، فراهم کردن محیط مطلوب و متناسب برای رشد با رعایت تمام اصول برای رشد ریشه است.
محصولات گلخانهای، از کیفیت بسیار بالایی نسبت به محصولات کشاورزی سنتی و قدیمی برخوردار هستند و به همین دلیل، میزان سوددهی محصولات چندین برابر محصولاتی است که به روش سنتی یا به روشهای دیگر کشت شده است، میباشد.
اگر خارج از فصول مثلا اواخر فصل بهار بخواهید محصولی را کشت کنید مسلما مدت زمان زیادی را باید صرف رشد محصول کنید، و این اصلا به صرفه نیست و ممکن است باغدار را دچار زیان مالی کند، در حالی که با پرورش نشا در مدت زمان کمتری به رشد محصول مورد نظر خود می رسید و همین باعث میشود محصولات شما زودتر روانه ی بازار مصرف شود.
برای خرید نشا با کیفیت شما میتوانید حضوری به گلخانهها مراجعه کنید یا از طریق سایت و بعد گرفتن مشاوره محصول مورد نظر خود را دریافت کنید.
کاشت نشا
قبل از هر کاری برای تولید نشا، برای خرید سینی نشا باید اقدام کرد و بعد از اینکه سینی نشا انتخاب شد، سینیها را باید برای محیط کشت را با خاک پرلیت، پیت ماس یا ورمیکولیت و کوکوپیت آماده کرد.و حالا میشود برای کاشتن بذر اقدام نمود.
ابتدا باید سینیها از قبل، تمیز و ضدعفونی کرد تا بیماری را به گیاه منتقل نکند، و بعد حفرههای سینی را با خاکی که از قبل آماده و مرطوب شده را پر کرد.
برای یکدست بودن همگی حفرهها، باید آنها را بصورت یکسان پر کرد و کمی سطح آنها را فشار داد، سپس میتوان محیط کشت را بین 6 الی 9 میلیمتر فشرده کرد.
بذرها را با توجه به نوع گیاه در عمق مناسب باید کاشت تا در ادامه محیط کشت از حفرهها به بیرون ریخته نشود. پس از کاشت بذرها، روی آنها را پوشاند.
سینیهای بذر در ابتدا باید در اتاقکهای جوانه زنی نگه داری شوند و قبل از انتقال به آن محل باید حتما آبیاری شوند.
دما و رطوبت باید بصورت یکنواحت اعمال گردد. تنظیم دقیق دما و رطوبت در این مرحله برای جوانه زنی بذرها بسیار ضروری است، ضمن اینکه کنترل دقیق دما و رطوبت، سینیهای نیز باید در اتاقک جوانه زنی دائما باید کنترل شود، مدت زمان نگهداری سینیها در اتاقک جوانه زنی 2 الی 3 روز است.
با مشاهده جوانهها باید سینی را به گلخانه انتقال داده شود.
بازار نشا
با توجه به نبود بازاریاب و پرزنت نکردن درست مشتریها در حوزه کشاورزی، نبودن یک مجمع کلی در این حوزه، وجود دلالهایی که سبب بالارفتن غیرمنطقی قیمت محصولات میشد، کارشناسان را به سمت طراحی سایت، ایجاد و طراحی یک سامانه برای حل این مشکلات سوق داد و بازار نشا به صورت آنلاین و با دسترسی راحت برای کشاورزان و باغداران طراحی شد و همین امر باعث دسترسی راحت به محصولات، و رقابت برای تولید بیشتر و قیمت کمتر شد و همین امر باعث حذف واسطهها نیز شد و این به خودی خود نقش بسزایی در کاهش قیمت داشت.
بازار نشا باعث پیدایش کسب و کار اینترنتی و غیرحضوری برای تولیدکنندگان و مصرفکنندگان شده است و این امر باعث رونق کسب و کار در بین آنها شده است.
برای مشاوره و خرید غیر حضوری میتوانید از سایت ما دیدن کنید.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات