• دوشنبه / ۱۴ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۳:۲۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401061410991
  • خبرنگار : 50105

ورود گردشگران ترکیه رکورد زد!

ورود گردشگران ترکیه رکورد زد!

ایسنا/خراسان رضوی تعداد گردشگرانی که وارد استانبول می‌شوند نسبت به یک سال گذشته بیش از دو برابر شده و از رکود ناشی از کووید بهبود یافته‌ است.

به نقل از یورو نیوز، ورود خارجی‌ها به بزرگترین شهر ترکیه  و سومین شهر بزرگ خاورمیانه از سطح قبل از همه‌گیری فراتر رفته که این امر برای اقتصاد ترکیه بسیار لازم است.

ورود به استانبول در مقایسه با سال ۲۰۲۱ دو برابر شده است. استانبول که مدت‌هاست به دلیل فرهنگ، هنر و تاریخ خود، جمعیت بین‌المللی را به خود جذب کرده است، شاهد افزایش ورود مهاجران خارجی در پیش از همه‌گیری بود و خارجی‌ها به‌طور فزاینده‌ای برای خرید، گشت و گذار و گردشگری سلامت به آنجا می‌آمدند.

در سال ۲۰۲۰ گردشگری کاهش شدیدی داشت اما تعداد بازدیدکنندگان اکنون بیشتر از قبل از همه‌گیری در سال ۲۰۱۹ است. بر اساس داده‌های اداره فرهنگ و گردشگری استانبول، تعداد بازدیدکنندگان خارجی استانبول در ماه ژوئن نزدیک به ۱۱۵ درصد افزایش یافت و به ۱.۴۷ میلیون نفر رسید.

گردشگران آلمانی در ماه ژوئن با ۱۲۶ هزار و ۵۰۷ نفر در صدر فهرست قرار گرفتند و پس از آنان ۱۱۷ هزار و ۱۶۹ نفر از روسیه، ۹۹ هزار و ۱۱۵ نفر از ایران، ۹۶ هزار و ۶۰۴ نفر از آمریکا و ۵۹ هزار و ۹۰۱ نفر از بریتانیا وارد این فهرست شدند.

کاشت مو محرک اصلی بازدید گردشگران از استانبول است و سالانه بیش از ۲۵۰ هزار نفر به همین دلیل به این پایتخت اقتصادی سفر می‌کنند. بر اساس گزارش شورای جهانی سفر و گردشگری، ترکیه چهارمین مقصد محبوب اروپایی در تابستان امسال خواهد بود.

بر اساس این گزارش، درآمدهای گردشگری این کشور در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۲ تقریباً سه برابر شد و تعداد بازدیدکنندگان خارجی نزدیک به سطوح سال ۲۰۱۹ افزایش یافت. درآمد بین آوریل و ژوئن به ۸.۷ میلیارد دلار (۸.۵ میلیارد یورو) افزایش یافت و ۱۹۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافت.

رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه گفت که ترکیه قصد دارد در سال جاری ۳۷ میلیارد دلار (۳۶.۳ میلیارد یورو) درآمد گردشگری ایجاد  و ۴۷ میلیون گردشگر را جذب کند و در اهداف قبلی ۳۵ میلیارد دلار (۳۴.۳ میلیارد یورو) و ۴۵ میلیون بازدیدکننده تجدیدنظر کرد.

درآمدهای گردشگری در سال ۲۰۲۱ دو برابر شد و تقریباً به ۲۵ میلیارد دلار (۲۴.۵ میلیارد یورو) رسید که از بدترین تأثیر کووید بهبود یافت اما بسیار کمتر از سطوح تجربه‌ شده در سال ۲۰۱۹ باقی ماند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha