دکتر حسین زاده لطفی شامگاه گذشته در اختتامیه این کنفرانس علمی اظهار کرد: ما در حوزه ی تحلیل پوششی دادهها در دنیا حرف برای گفتن داریم و بسیاری از ایرانیان و دانشگاههای ایرانی در این حوزه دارای اعتبار بینالمللی هستند.
وی با بیان اینکه به کارگیری علم مدیریت در دنیا از اهمیت ویژه ای برخوردار است و تولیدات علمی در این حوزه از طرف دولت و شرکتها حمایت مالی می شوند گفت: بیشترین تولیدات علمی ما ساخته ذهن محققین بوده و متاسفانه علم مدیریت را در امور مدیریتی به شکل مناسب به کار نمیگیریم.
حسین زاده لطفی از برگزاری پانزدهمین کنفرانس بین المللی تحلیل پوششی دادهها و تحلیل تصمیم در سال آینده به میزبانی گروه ریاضی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان خبر داد و ابراز امیدواری کرد با حذف کلی پاندمی کرونا از سال آینده این کنفرانس علمی به صورت کاملاً حضوری برگرار شود.
رییس دانشکده صنایع و مدیریت دانشگاه صنعتی شاهرود و دبیر علمی همایش ضمن تقدیر از حضور مهمانان همایش اظهار کرد: از ۱۵۰ مقاله ارسال شده به دبیرخانه همایش، ۴۰ مقاله به صورت حضوری و ۵۰ مقاله هم به صورت مجازی پذیرفته شدند.
دکتر مجتبی غیاثی ترویج دانش تحلیل پوششی دادهها، برگزاری کارگاه های آموزشی و ایجاد ارتباط بین دانشگاه ها و مراکز پژوهشی با دستگاههای اجرایی را از اهداف مهم برگزاری این همایش برشمرد.
وی با گرامیداشت یاد خاطره مرحوم پروفسور غلامرضا جهان شاهلو پدر علم تحلیل پوششی دادههای ایران گفت: اگرچه پروفسور جهان شاهلو در کنار ما نیست اما حضور ایشان را در این جمع علمی کاملا حس میکنیم.
چهاردهمین کنفرانس بین المللی تحلیل پوششی داده ها و تحلیل تصمیم از به مدت سه روز به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات