• چهارشنبه / ۹ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۶:۴۳
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1401060907768
  • منبع : نمایندگی گیلان

معاون فرهنگی دانشگاه گیلان:

امیدآفرینی با جهاد تبیین را آغاز کردیم/ فعالیت ۶۰ درصدی انجمن های علمی

امیدآفرینی با جهاد تبیین را آغاز کردیم/ فعالیت ۶۰ درصدی انجمن های علمی

ایسنا/گیلان معاون فرهنگی دانشگاه گیلان، با اشاره به تاکید این معاونت بر همفکری با اساتید رشته های مختلف جهت تقویت امید و بازسازی هویت در دانشجویان، اضافه کرد: برای امیدآفرینی طبق منویات رهبر انقلاب جهاد تبیین را آغاز کردیم.

دکتر محسن اکبری در نشست با اصحاب رسانه، رسانه ها را چشم همیشه بیدار و بینای جامعه دانست و اظهار کرد: اگر خبرنگاران نباشند مسئولان نمی توانند اشکالات عملکرد و نگرشی و گرایشی خودشان را پیدا و آن را اصلاح کنند.

وی با اشاره به شجاعت، صداقت، جرات و جسارت خبرنگاران در بیان حقایق و واقعیت های جامعه، افزود: خبرنگاران ما به تاسی از راوی بزرگ کربلا، حضرت زینب کبری(س) گام برمی دارند.

معاون فرهنگی دانشگاه گیلان با بیان اینکه آسیب شناسی برنامه های فرهنگی دانشگاه در راستای اسناد بالادستی و بیانات رهبر انقلاب به ویژه بیانیه گام دوم در دستور کار این معاونت است، تصریح کرد: بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه تمدن سازی اسلامی را ترسیم کرده و لذا دانشگاه نقش اساسی را در این تمدن سازی دارد.

اکبری، دانشگاه را موتور محرک علمی و نشاط جامعه دانست و عنوان کرد: امام خمینی(ره) دانشگاه را مبدا تحولات معرفی کردند و رهبر انقلاب نیز در بیانیه گام دوم نقش اساسی را به دانشگاه ها سپرده اند.

وی با اشاره به آسیب شناسی مقام معظم رهبری از فضای دانشگاه، گفت: رهبری ایجاد ناامیدی و هویت زدایی را از برنامه های دشمن برای دانشگاه می دانند تا ما نتوانیم به جایگاه علمی و تمدنی مورد نظر برسیم. قطعا انسان بدون امید و بدون هویت به یک عنصر بی خاصیت تبدیل می شود که نه تنها توان تمدن سازی ندارد، بلکه داشته های خود را نیز از دست می دهد.

معاون فرهنگی دانشگاه گیلان با اشاره به تاکید این معاونت بر همفکری با اساتید رشته های مختلف جهت تقویت امید و بازسازی هویت در دانشجویان، اضافه کرد: برای امیدآفرینی طبق منویات رهبر انقلاب جهاد تبیین را آغاز کردیم؛ اگرچه شاهد کم و کاستی هایی در جامعه هستیم، اما همه مشکلات قابل حل است و باید به دستاوردها و نقاط مثبت هم بپردازیم؛ البته امید بدون توانمندی فایده ندارد و باید با توانمندسازی دانشجویان به آنان هویت ببخشیم.

وی یکی از برنامه های معاونت فرهنگی دانشگاه گیلان را برگزاری دوره های مهارتی در قالب طرح «فرادرس» دانست و ادامه داد: دانشجویان باید سبد عمومی و سبد اختصاصی مهارتی را بگذرانند تا بتوانند فارغ التحصیل شوند؛ همچنین برای تشکل های دانشجویی دوره های مهارت افزایی را برگزار می کنیم.

اکبری از دیگر برنامه های امیدآفرین و هویت بخش را کارآفرینی دانست و یادآور شد: دوره های مهارتی را به طرف کارآفرینی هدفمند کردیم؛ البته در کنار توانمندسازی مهارتی به توانمندی ذهنی هم نیاز داریم که در قالب نشاط معنوی و مومنانه دنبال می شود؛ نه سرخوشی های زودگذر و نشاط های کاذب.

وی با بیان اینکه دانشجویان باید به دنبال سعادت و خوشبختی معنوی باشند تا فعال و پویا شوند، گفت: یک برنامه راهبردی با هفت محور اساسی را دنبال می کنیم.

معاون فرهنگی دانشگاه گیلان با اشاره به تشکیل دبیرخانه جهاد تبیین با هدف بیان دستاوردهای نظام و جامعه علمی کشور و استان، گفت: دانشگاه گیلان دارای ۷۲ انجمن علمی است که به ازای هر رشته شکل گرفته است؛ اگرچه این انجمن ها در دوران کرونا آسیب دیدند، اما ۶۰ درصد آنها فعال هستند؛ همچنین ۳۰ کانون بین رشته ای و ۳۰ نشریه دانشجویی و سه تشکل فعال دانشجویی و دو تشکل اساتید دانشگاهی داریم. طی زمستان ۱۴۰۰ و بهار ۱۴۰۱ نیز موفق به اجرای ۳۴۰ برنامه با محوریت تشکل ها و کانون ها و انجمن های دانشگاه گیلان شدیم.

مهیار خانی مقدم، مدیر فرهنگی و اجتماعی معاونت فرهنگی دانشگاه گیلان نیز، روزمرگی را از آفات فعالیت های فرهنگی دانست و اظهار کرد: معاونت فرهنگی دانشگاه گیلان برنامه راهبردی خود را حول اسناد بالادستی تدوین کرده که با مشارکت تشکل ها و کانون ها و انجمن های علمی، فرهنگی و دانشجویی دنبال می شود.

وی کلیه فعالیت ها، اقدامات و برنامه های دانشگاهی گیلان را دارای پیوست فرهنگی دانست و افزود: به دنبال تکریم شخصیت های برجسته علمی، اخلاقی و اجرایی هستیم؛ همچنین مقام مادر و خانواده در دانشگاه گیلان مورد تکریم قرار خواهد گرفت.

مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان از برگزاری جشنواره «کمند» با محوریت کارآفرینی، مهارت و نوآوری دانشجویان دختر استان گیلان خبر داد و گفت: در عرصه رصد و کاهش آسیب های اجتماعی استان اقدام به هدایت پایان نامه ها به سمت فعالیت های میدانی خواهیم کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha