• چهارشنبه / ۹ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۱:۳۶
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1401060907307
  • خبرنگار : 30188

خبر خوب برای سهامداران وخوارزم:

افزایش دو برابری ذخیره طلای معدن شادان

 افزایش دو برابری ذخیره طلای معدن شادان

در پی اکتشافات جدید و لبخند کویر زرخیز خراسان جنوبی به معدن طلای شادان ذخیره طلای این معدن به افزایش دو برابری رسید. معدن طلا و مس شادان در 65 کیلومتری جنوب غربی شهر بیرجند، مرکز خراسان جنوبی واقع شده است. شادان اولین ذخیره طلای پورفیری شناخته شده در پهنای سرزمین ایران است که به عنوان بزرگترین ذخیره طلا در شرق کشور نیز شناخته می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از شرکت سرمایه گذاری خوارزمی، مدیرعامل شرکت معادن و صنایع معدنی کارند صدرجهان با اعلام خبری بسیار مهم از افزایش دوبرابری ذخیره قطعی معدن طلای شادان خبر داد که با توجه به آن، این معدن به یکی از مهمترین بازیگران در صنعت تولید طلای کشور تبدیل خواهد شد.

رئیسی با استناد به تأیید گزارش اکتشاف حین استخراج معدن طلای شادان توسط کمیسیون گواهی کشف وزارت صنعت، معدن و تجارت، از افزایش میزان ذخیره قطعی معدن طلای شادان از 8/27 میلیون تن کانسنگ به بیش از 54/8 میلیون تن کانسنگ و صدور گواهی کشف جدید برای این معدن خبر داد.

به گفته وی با اتمام عملیات اکتشاف حین استخراج، خوشبختانه ذخیره قطعی معدن طلای شادان به بیش از 54 میلیون تن افزایش یافت.

 مدیرعامل شرکت معادن و صنایع معدنی کارند صدرجهان در مورد روند شکل‌گیری این اتفاق مهم در معدن شادان بیان داشت: عملیات‌های اکتشاف در کانسار طلا - مس شادان پس از ارائه گزارش پایان عملیات اکتشاف در تاریخ 7 آذر 95 منجر به اخذ گواهی‌کشف محدوده برای کانسنگ طلای سولفیدی با ذخیره قطعی 27/8 میلیون تن با عیار میانگین 0.۵۵ گرم در تن طلا صادر شده بود. به‌دنبال صدور این گواهی، سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی، پروانه بهره‌برداری معدن به شماره 18323 را 10 آبان 96 به‌نام شرکت معادن و صنایع معدنی کارند صدر جهان صادر کرد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به‌ بزرگی کانسار و شواهد موجود برای کانه‌زایی گسترده طلا، در مردادماه 98 درخواست اکتشاف حین استخراج برای این محدوده به سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی ارائه شد و پس از اعلام موافقت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و تأیید طرح اکتشاف، عملیات اکتشافی با هدف شناسایی بیشتر ذخایر معدن دنبال و منجر به افزایش چشمگیر ذخیره قطعی طلا و مس برای معدن شده است. مدیرعامل شرکت معادن و صنایع معدنی کارند صدرجهان با اشاره به نتایج حاصل از مطالعات زمین‌شناسی، ژئوفیزیک و حفریات سطحی، طراحی و حفر گمانه‌های اکتشافی جدید در زون‌های مختلف در دوره اکتشافی مدنظر، متذکر شد: ذخیره تأیید شده توسط کمیسیون گواهی‌ کشف وزارت صنعت، معدن و تجارت در 31 مردادماه سال 1401 برای عنصر طلا در کلاس اندازه‌گیری شده جمعاً معادل 54 میلیون و 848 هزار و 759 تن، در محدوده معدن شادان می‌باشد.

 رئیسی با تأکید بر این که در طی دو سال اخیر و به موازات اقدامات اکتشافی صورت پذیرفته، تأمین آب و برق صنعتی، شبکه سیستم‌های مخابراتی و پایش بر خط عملیات، آماده‌سازی و تجهیز معدن با ظرفیت استخراجی سالانه یک میلیون تن، نصب و راه‌اندازی سنگ‌شکنی با ظرفیت سالانه یک میلیون تن و طراحی و نصب کارخانه استحصال طلا به ظرفیت سالانه 300 کیلوگرم نیز برای این مجموعه فراهم آمده است متذکر شد: در صورت تأمین منابع مالی و ایجاد زیرساخت‌های فیزیکی مورد نیاز به ویژه آب و برق پایدار، اجرای طرح‌های افزایش ظرفیت تولید طلا و همچنین ساخت کارخانه کنسانتره مس- طلای شادان نیز در آینده نزدیک عملیاتی شده و پیشرفت و تعالی بیشتری را برای منطقه به همراه خواهد داشت. 

معدن طلای شادان بزرگ‌ترین پروژه طلای شرق در کشور بوده و با راه اندازی کارخانه استحصال طلا در واقع زنجیره کامل ارزش افزوده در محل معدن ایجاد شده است.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha