به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، «به سوی الکترونیکی شدن و فراتر از آن»، «اکوسیستم غذای فود ولی؛ کوچک پیشرو»، «آفت در مزرعه؛ آفتکش در خانه»، «سرمایهگذاری با طعم کشاورزی»، «رابطی برای کاربران! با اصول و فرآیند طراحی رابط کاربری آشنا شوید»، «وبلاگنویسی کشاورزی»، «جدول ترویج»، «اصول و روشهای پرورش بلدرچین»، «مصاحبه با کارآفرینان؛ پاشیل اینجی، قطب اگروتوریسم منطقه» و «شکارچی در بازار» عناوین مطالب منتشر شده در این نشریه است.
در بخشی از مطلبی که سردبیر این فصلنامه نوشته است، آورده است: «هیات تحریریه در این شماره با نگاه ویژه به دو بعد دانش و تخصص مقالاتی را به رشته تحریر درآوردهاند که خوانندگان بتوانند در گامهای آغازین یک کسب و کار از نظر مهارتی و تخصصی با حداقل خطا روبرو شوند. هرچند احتمال شکست و بروز خطا در کسبوکارهای امروزی وجود دارد و امری طبیعی محسوب میشود اما توجه به نکات کاربردی و یادگیری مهارتهای متنوع و به چالش کشیدن کارکرد ذهن میتواند از بروز آنها تا مقدار زیادی بکاهد. ...»
مهسا علیآقا و محسن ملکلی، مدیرمسئولی و سردبیری فصلنامه علمی تخصصی ترویج و آموزش کارآفرینی در کشاورزی را بر عهده دارد.
انتهای پیام
نظرات