• یکشنبه / ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۸:۰۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1401053022067
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

سرپرست شرکت توزیع برق اصفهان:

اصفهان کم‌ترین تلفات برق را در کشور دارد / از پیک بار امسال گذر کردیم

اصفهان کم‌ترین تلفات برق را در کشور دارد / از پیک بار امسال گذر کردیم

ایسنا/اصفهان سرپرست شرکت توزیع برق اصفهان با اشاره به افتتاح ۱۷۵ پروژه بزرگ برق رسانی با اعتباری بالغ بر ۱۰۳ میلیارد تومان در هفته دولت، گفت: اصفهان در بحث تلفات شبکه برق، کم‌ترین تلفات را در سطح کشور دارد.

علیرضا کشانی، عصر امروز (یکشنبه، ۳۰ مردادماه) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه شرکت توزیع برق اصفهان شامل پنج شهرستان با مساحت حدود ۱۶ هزار کیلومتر مربع و یک میلیون و ۲۷۰ هزار مشترک را پوشش می‌دهد، اظهار کرد: این شرکت تعداد ۱۴ هزار پست و ترانس زمینی و هوایی و ۱۵ هزار و ۲۰۰ کیلومتر شبکه توزیع، وظیفه خدمات رسانی به مشترکین خود را دارد.

وی با اشاره به حدود ۲۵۰ هزار چراغ روشنایی معابر شهرها و روستایی تحت پوشش این شرکت، افزود: سال گذشته حدود ۲۴۵ کیلومتر را به شبکه توزیع اضافه و حدود ۵۳۰ کیلومتر از شبکه توزیع اصفهان را بهینه سازی کرده‌ایم.

به گزارش ایسنا، به گفته سرپرست شرکت توزیع برق اصفهان، از جمله شاخص‌های این شرکت نسبت به سایر شرکت‌های توزیع در سطح کشور، حدود ۸۰۰ نقطه را در شبکه توزیع اتوماسیون و کنترل‌پذیر کرده‌ایم و حدود ۲۳ هزار نقطه مانیتورینگ نیز در شبکه توزیع اصفهان فعال است.

وی به مراکز سمیع و بصیر این شرکت برای خدمات غیر حضوری اشاره کرد و گفت: سال گذشته حدود ۵۰۴ هزار مشاور تلفنی مربوط به برق را به مشترکین داشتیم. همچنین در نقشه‌های GIS شرکت توزیع اصفهان پیشرو کشور است.

کشانی با بیان اینکه اصفهان در بحث تلفات شبکه برق کمترین تلفات را در سطح کشور دارد، اظهار کرد: امروز از پیک بار ۱۴۰۱ عبور کردیم، در حالی‌که سال گذشته همین موقع در سطح شهر و روستاها حداقل یک نوبت خاموشی داشتیم و این به دلیل ناترازی برق و فاصله ۱۳ هزار مگاواتی بین تولید و مصرف برق بود که منجر به خاموشی می‌شد.

وی تاکید کرد: امسال با برنامه‌ریزی دقیق و حساب شده وزارت نیرو، توان تولید را افزایش داده و از این ۱۳ هزار مگاوات، حدود سه هزار مگاوات را در بخش تولید مرتفع کردیم و ۱۰ هزار مگاوات دیگر توسط شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع مدیریت بار شد.

سرپرست شرکت توزیع برق اصفهان به برنامه‌های مدیریت بار در بخش کشاورزی، صنعت و ادارات از ۱۵ خرداد اشاره کرد و گفت: طی این برنامه‌ریزی، سهم شرکت‌ها و مولد صنایع و بخش تولید مشخص شد و این بخش‌ها ژنراتورهای خود را وارد مدار کردند، از سوی دیگر شاهد همکاری اصناف از جمله لوسترفروشی‌ها و میوه فروشی‌ها بودیم.

وی همچنین اضافه کرد: در بخش فروش انرژی بخش صنایع، امسال اقدامات خوبی صورت گرفت و هفته گذشته با توجه به پیش بینی سازمان هواشناسی ما پیک بار کشور را گذراندیم.

افتتاح ۱۷۵ پروژه برق رسانی اصفهان در هفته دولت

کشانی در ادامه با اشاره به افزایش کیفیت برق تحویلی به مشترکان با احداث بیش از ۴ هزار کیلومتر کابل خود نگهدار، گفت: همزمان با هفته دولت ۱۷۵ پروژه بزرگ برق رسانی، ایجاد روشنایی معابر و بازسازی شبکه‌های شهری و روستایی، کاهش خاموشی‌ها و کاهش تلفات با هزینه‌ای بالغ بر ۱۰۳ میلیارد تومان در اصفهان افتتاح می‌شود.

وی افزود: احداث ۲۴۲ کیلومتر شبکه فشار متوسط و ضعیف زمینی و هوایی برق رسانی به یک میلیون و ۲۶۶ هزار و ۶۶۸ مشتری را در ۱۶ هزار متر مربع میسر کرده و ظرفیت سازی برای رسیدگی به درخواست‌های جدید مردم، افزایش ضریب پایداری‌های شبکه برق را با احداث ۱۳۶۳۰ دستگاه ترانس زمینی و هوایی با ظرفیت ۳۳۷۶ مگاولت آمپر در محدوده شرکت توزیع برق اصفهان ایجاد کرده که ۳۰ دستگاه آن در هفته دولت آماده بهره برداری است.

سرپرست شرکت توزیع برق اصفهان با بیان اینکه یکی از طرح‌هایی که شرکت توزیع برق در یکی دو سال اخیر به طور جدی به آن پرداخته، تبدیل شبکه‌های سیمی به کابل خود نگهدار است، اظهار کرد: به طوری که ۴ هزار و ۶۰۰ کیلومتر از شبکه‌ها به ساختار کابل خودنگهدار تبدیل شده است و در این هفته بیش از ۴۵ کیلومتر شبکه خود نگهدار نیز افتتاح می‌شود که نه تنها در پایداری شبکه‌ها موثر است بلکه در متحد الشکل شدن تجهیزات و زیبایی مبلمان شهری نیز حائز اهمیت است.

وی به برخی از پروژه‌ها در هفته دولت اشاره کرد و گفت: اصلاح و بهینه‌سازی ساختار شبکه‌های فشارضعیف هوایی محله پردیس بهارستان، احداث ۱۵ دستگاه ترانس هوایی در راستای بهبود کیفیت برق تحویلی به مردم، بهینه سازی کابل‌های روغنی پایگاه هوایی شهید بابایی، تعویض ۱۵۰ اصله پایه فشار متوسط فرسوده جابجایی تاسیسات و بهینه سازی شبکه‌های برخی روستاها، نصب ۱۵ دستگاه سکسیونر به منظور مدیریت پیک بار تابستان و برق رسانی به مشاغل مکمل کشاورزی نظیر پرورش ماهی، گلخانه و دامداری و ... از جمله این پروژه‌ها است.

کشانی استفاده از پنل.های خورشیدی به‌عنوان یک انرژی پاک را قابل اهمیت اعلام کرد و افزود: سرمایه‌گذاری در خصوص پنل‌های خورشیدی با ریسک حداقلی همراه است، چراکه این شیوه سرمایه‌گذاری می‌تواند بدون درگیری نیروی کار، بدون هزینه تولید و بدون نیاز به مواد اولیه و بدون نیاز به بازاریابی، شخص را منتفع کند، به‌طوری که ۸۹ سامانه خورشیدی متصل به شبکه داخلی که در سال ۹۲ پیاده سازی شد با ظرفیت ۴۴۶ کیلووات، برق رسانی به شبکه را بر عهده دارد و ۱۰۴ سامانه خورشیدی به ظرفیت ۱۷۲۲ کیلو وات، قرارداد خرید تضمینی متصل به شبکه عمومی هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha