اصغر عابدزاده، روز جمعه ۲۸ مردادماه در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه به بیان مطالبی در خصوص آسیبهای بیکاری و فقر در جامعه پرداخت.
وی با بیان اینکه بیکاری یکی از بزرگترین معضلاتی است که توازن و تعادل جامعه را به هم میریزد و باعث ایجاد بحرانهای متعدد میشود، گفت: بیکاری عامل اصلی معضلات و ناهنجاریهای اجتماعی است و حل آن بسیاری از مشکلات اجتماعی، روانی، اقتصادی جامعه را برطرف میکند.
عابدزاده ادامه داد: اولین تأثیر بیکاری، کاهش درآمد است و کاهش درآمد نه فقط یک فرد و یک خانواده، بلکه کل جامعه را تحت تأثیر قرار میدهد تا جایی که تاثیر بیکاری و فقر را در آسیبهای اجتماعی بسیار محرز است.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی در ادامه به مزایای مهارت آموزی اشاره کرده و گفت: فرد با به دست آوردن مهارتها میتوانند مسیر درست را در زندگی خود پیدا کنند.
وی با اشاره به اینکه مهارت آموزی سبب ارتقاء و سطح سلامت رفتاری در فعالیتهای اجتماعی، تصمیم گیریها و روابط بین فردی میشود، گفت: علاوه بر اینها مهارت آموزی در پیش آمدن بسیاری از آسیبهای روانی و اجتماعی جلوگیری کرده و فرد را برای دستیابی و رسیدن به هدف اصلی در مسیر مشخصی هدایت میکند.
عابدزاده در ادامه به معرفی دانشگاه جامع علمی کاربردی پرداخت و افزود: هدف از تشکیل دانشگاه جامع علمی کاربردی مهارت محور کردن دورهها است که نتیجه اصلی آن کارآفرینی و گسترش اشتغال در جامعه است.
وی ادامه داد: هدف دانشگاه جامع علمی کاربردی تربیت افراد خلاق، مبتکر و فناور بر مبنای مهارت است و آموزشهای علمی کاربردی فرصتی برای به عمل درآوردن نظریهها است.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان افزود: آموزشهای علمی کاربردی، آموزشهایی هستند که با هدف ارتقاء و انتقال دانش کار، ایجاد مهارتها، افزایش بهرهوری، به روزرسانی و ارتقاء معلومات و تجارب شاغلان، رشد استعدادهای بارز و به فعلیت درآوردن استعدادهای نهفته برای تصدی مشاغل و حرف گوناگون انجام میشود تا توانایی افراد را برای انجام دادن کاری که به آنان محول می شود به سطح مطلوب برساند.
وی به آغاز پذیرش دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: این دانشگاه در ۱۸۲ کد رشته محل کاردانی و ۱۲۹ کد رشته محل کارشناسی ناپیوسته در گروههای آموزشی صنعت، مدیریت و خدمات اجتماعی، کشاورزی و فرهنگ و هنر از یکم تا چهارم شهریور ماه در ۱۶ مرکز آموزش علمی کاربردی در سطح استان پذیرش دانشجو خواهد داشت که از لحاظ آماری کد رشته محلها نسبت به سال گذشته رشد ۶۰ درصدی داشته است.
وی با بیان اینکه در این دوره از پذیرش دانشجو، رشتههای مورد نیاز بازار کار استان احصا شده است، گفت: بیش از ۵۰ کد رشته جدید بر اساس مشاغل نوظهور و مطابق با سلیقه جوانان در استان پذیرای دانشجو خواهد بود.
عابدزاده اظهار کرد: متقاضیان باید در مهلت در نظرگرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبتنام و فراهم کردن مدارک و اطلاعات مورد نیاز، به درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش به نشانی http://sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبتنام در پذیرش دوره مذکور اقدام کنند.
انتهای پیام
نظرات