• شنبه / ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۳:۳۲
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1401052215731
  • منبع : نمایندگی مازندران

سواحل مازندران آزاد شد اما...!‏

سواحل مازندران آزاد شد اما...!‏

ایسنا/مازندران چندی پیش با دستور مستقیم و موکد رئیس جمهور، موضوع آزادسازی سواحل در استان مازندران ‏کلید خورد و یک حرکت گسترده با این مضمون شکل گرفت. خبرنگاران ایسنا برای پیگیری آنچه تحت ‏عنوان آزادسازی سواحل مطرح شد پس از گذشت چندماه به سراغ فرمانداران شهرستان های ‏ساحلی مازندران رفتند.‏

شهرستان رامسر

علی لاریجانی، مسئول امور عمرانی فرمانداری رامسر با بیان اینکه ۱۹۰۲۲ متر طول نوار ساحلی شهرستان رامسر است که از این مقدار ۱۶۹۶۹.۶ متر طول سواحل آزاد است، تصریح کرد: مشکل اصلی عدم آزاد سازی باقی موارد در اختیار اماکن نظامی و خصوصی شامل مجتمع فدک، متعلق به سپاه است که اگرچه دسترسی دارد اما حریم ۶۰ متری آزاد سازی نشده است.

لاریجانی در گفت و گو با ایسنا، در مورد باقی مناطق آزادسازی نشده گفت: مابقی این مساحت آزادسازی نشده در اختیار شهرداری، بنیاد شهید و سایر دستگاه های دولتی و خصوصی است.

شهرستان تنکابن

حسن باقری، معاون عمرانی فرمانداری ویژه تنکابن در این رابطه اظهار کرد: ۳۱ کیلومتر و ۸۰۰ متر طول نوار ساحلی شهرستان تنکابن است که از این مقدار حدود ۲۴ کیلومتر از قبل آزاد و در دسترس عموم بود اما ذیل طرح اخیر آزادسازی و دستور رئیس جمهور، ۴۹۶ متر طول اراضی دولتی آزاد شد.

باقری در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۶ کیلومتر در تصرف بخش خصوصی است که برای این موارد در دادگاه پرونده سازی انجام شده است و در مراحل پیگیری است، گفت: از باقی مقدار آزادسازی نشده در سواحل بخشی امنیتی و نظامی است و بخشی در اختیار شیلات و سازمان تحقیقات است.

شهرستان عباس آباد

مجید قبادیان، سرپرست فرمانداری عباس آباد در رابطه با موضوع آزادسازی سواحل گفت: عباس آباد دارای ۱۹ هزار و ۸۰۰ متر نوار ساحلی است که از این مقدار۱۱۶۰ متر آزاد نشده است. تقریبا ۹۵ درصد حریم ۶۰ متری سواحل آزاد شده است و حدود ۵ درصد از سواحل آزاد نشده است.

قبادیان در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه مقدار آزادسازی نشده در اختیار اماکن امنیتی و نظامی است، اظهار کرد: اگر چه کل مسیر ساحلی عباس آباد از نظر دسترسی به سواحل آزاد است اما لزوما حریم ۶۰ متری در برخی مناطق آزاد نیست.

شهرستان چالوس

علی قاسمی فرماندار چالوس نیز در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: از مجموع ۱۶ کیلومتر ساحل چالوس  همه سواحلی که در اختیار بخش دولتی و نیمه دولتی همانند شهرداری ها بود با کمک این دستگاه‌ها  آزادسازی شد و تنها بخشی از ساحل در اختیار بخش خصوصی است که آزادسازی نشده است.

شهرستان نوشهر

رستم زرودی، فرماندار نوشهر در این باره گفت: از مجموع ۶۰ کیلومتر ساحل نوشهر تاکنون با کمک دستگاه های مرتبط و همکاری بخش دولتی ۵۵ کیلومتر آزادسازی شد.

زرودی در گفت و گو با ایسنا افزود: تنها پنج کیلومتر باقی مانده است که در اختیار بندر و نیروی دریایی است که نیاز به آزادسازی ندارد زیرا این دو ارگان نیازمند ساحل هستند.

وی تصریح کرد: همه راه های دسترسی به ساحل نیز مهیا است و حتی خارج از طرح نیز ناجی غریق  فعالیت دارد.

شهرستان نور

احمد توکلی فرماندار شهرستان نور در گفت وگو با ایسنا با اشاره به اینکه شهرستان نور دارای ۲۱.۵ کیلومتر ساحل است، اظهار کرد: آزادسازی سواحل در شهرستان نور به صورت کامل انجام شده براساس خط اعلامی منابع طبیعی که حریم دریا مبنای آن است، نقطه ای از شهرستان که اختیار ادارات و نهادها قرار داشته باشد وجود ندارد و آزادسازی ها به کامل انجام شده است.

فرماندار شهرستان نور خاطرنشان کرد: مدیریت ساحل آزاد شده براساس مصوبه ستاد ساماندهی سواحل استان، به شهرداری ها واگذار شده است.

توکلی با بیان اینکه ساماندهی حریم آزاد شده برای استفاده عموم و دسترسی آزادانه در برنامه فرمانداری قرار دارد، افزود: نقشه حریم ۶۰ متر دریا در شهرهای ساحلی نور، رویان و ایزدشهر  تهیه و به تصویب رسید و همچنین در طرح تفضیلی شهرداری ها این موضوع مبنای عمل قرار گرفته است.

سواحل مازندران آزاد شد اما...!‏

شهرستان فریدونکنار

سید مرتضی موسوی نژاد، کارشناس مسئول عمرانی و برنامه ریزی فرمانداری فریدونکنار نیز از آزادسازی قسمت اعظم سواحل این شهرستان خبر داد و با بیان اینکه طول سواحل شهرستان ۷.۸ کیلومتر است گفت: ۶ کیلومتر از این سواحل آزاد شده است.

موسوی نژاد با بیان اینکه باقی مناطق آزادسازی نشده عملیاتی بوده و متعلق به دریابانی، بندر فریدونکنار و تجهیزات دریایی شمال است افزود: بخشی از مساحت آزادسازی نشده سواحل نیز متعلق به شهرک خصوصی خزرشهر بوده که دارای سند مالکیت است.

شهرستان بابلسر

احمد واثق معاون عمرانی فرمانداری بابلسر در گفت و گو با ایسنا از وجود ۲۳ کیلومتر ساحل در این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: چند نقطه مانند مجتمع فدک و کوثر سپاه و نیز دریابانی دریاکنار هنوز آزادسازی نشدند اما با این مجموعه ها مذاکراتی برای ایجاد دسترسی به ساحل انجام گرفته است.

واثق گفت: غیر از این مناطق، باقی نقاط که حتی در اختیار بهزیستی یا بانک کشاورزی و مجموعه های دیگر بود آزادسازی شد.

شهرستان بهشهر

علی اصغر میرزایی فرماندار بهشهر در گفت و گو با خبرگزاری ایسنا با بیان اینکه آزاد سازی سواحل انجام شد و مورد رفت و آمد کامل عموم است افزود: علیرغم این اتفاق اما راه دسترسی به سواحل وجود ندارد که در این رابطه ۴ نامه به منابع طبیعی زده شد تا ۳ راه ۲۰ متری برای عموم مردم آزادکنند.

میرزایی در گفت و گو با ایسنا ادامه داد: هرچند از سمت شرقی طرح دریای یاقوت سرخ بهشهر، و سمت غربی طرح دریای شهرداری نکا که در حوزه شهرستانی بهشهر است دسترسی به سواحل وجود دارد اما تلاش داریم تا با سه راه ۲۰ متری دیگر نیز مسیر دسترسی به سواحل ایجاد شده را ایجاد کنیم.

شهرستان نکا

عبدالرضا بابایی فرماندار شهرستان نکا در گفت و گو با خبرگزاری ایسنا گفت: طول سواحل شهرستان نکا ۴۸۰۰ متر است که ۱۷۰۰ متر آن مربوط به نیروگاه شهید سلیمی است که تاسیسات خنک کننده شرکت در آن واقع شده و جز مستثنیات است.

وی ادامه داد: ۳۱۰۰ متر جمع طول سواحل آزادشده شهرستان نکاست و بدون هیچ گونه مشکلی مورد استفاده عموم مردم قراردارد و ناجیان نجات غریق در این سواحل مستقرند.

بر اساس آنچه در گزارش میدانی خبرنگاران ایسنا مازندران آمده، هرچند با دستور رئیس جمهور آزادسازی سواحل به شکل وسیع انجام گرفت اما هنوز بخش زیادی از سواحل در تصرف برخی ارگان ها و نهادها مانده و تکلیف این مساحت ها همچنان نامشخص است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha