عطا حسنپور، اظهار کرد: این خانه در اوایل دوران قاجار به همت آیتالله مولی اسدالله بروجردی احداث شد و قریب به صدسال متروکه بود که در سال ۱۳۸۳ با قرار گرفتن در فهرست آثار ملی، اقدامات نجاتبخشی خوبی روی آن انجام شد.
وی تصریح کرد: در سالجاری با تعامل با دانشگاه آیتالله بروجردی و انتخاب خانه خلاق صنایعدستی بروجرد، اقدامات مثبتی در این خصوص انجام شد و طبق تفاهمنامه منعقده با دانشگاه آیتالله بروجردی مقرر شد با تأمین مبلغی حدود ۳۵ میلیارد ریال توسط این دانشگاه برای تأمین تجهیزات آن اقدام شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی لرستان خاطرنشان کرد: این پروژه حرکت جدی بهسوی معرفی مدرسه تاریخی حجتیه بروجرد است که یک اثر ارزشمند فرهنگی و جذاب برای گردشگران و علاقهمندان به حوزه صنایعدستی و هنرهای سنتی شهر بروجرد و استان خواهد بود.
حسنپور ادامه داد: همچنین این تفاهمنامه با ایجاد شغل و گردش مالی مثبت موجب توسعه و ترویج هر چه بیشتر صنایعدستی در استان خواهد شد.
وی اضافه کرد: تاکنون مبلغ ۲۶,۵ میلیارد ریال از اعتبارات وزارتخانه میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کشور برای مرمت این اثر ارزشمند هزینه شده است.
انتهای پیام
نظرات