• یکشنبه / ۱۶ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۱:۳۱
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1401051611923
  • منبع : وزارت جهاد کشاورزی

خرید تضمینی و توافقی خرما در زمان مناسب انجام می‌شود

خرید تضمینی و توافقی خرما در زمان مناسب انجام می‌شود

سرپرست سازمان تعاون روستایی کشور از خرید محصول خرما با دو روش تضمینی و توافقی به صورت ترکیبی با توجه به شرایط بازار در زمان مناسب خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، محمدعلی نیکبخت در نشست میز ملی خرما در دشتستان استان بوشهر با تاکید بر ضرورت مشارکت تشکل‌ها در تصمیم‌سازی‌ها افزود: تشکل‌ها، اتحادیه انجمن خرما و نخلداران باید در مورد تعیین قیمت این محصول مشارکت داشته باشند، زیرا نمی‌شود از نظر فعالان این بخش در تعیین قیمت صرفه نظر کرد.

وی تاکید کرد: یکی از وظایف سرپرست سازمان تعاون روستایی جا انداختن نقش اساسی تشکل‌ها در تصمیم گیری ها است.

نیکبخت اظهار کرد: برای خرید توافقی خرما باید زمان خرید، قیمت و میزان آن در داخل هر شهرستان و استان مدیریت شود.

وی با اشاره به کارکرد شورای قیمت گذاری گفت: در شورای قیمت گذاری اتحادیه ها، دو نماینده مجلس، وزیران موثر و رییس سازمان تعاون روستایی به عنوان عضو با ریاست وزیر جهاد کشاورزی حضور دارند و آنالیز قیمت محصولات کشاورزی در این شورا انجام می‌شود.

نیکبخت افزود: تلاش می شود با نگاه حمایت از تولید، قیمت به گونه‌ای تعیین شود که خرماداران ضرر نکنند.

سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی گفت: قیمت توافقی خرما قیمتی است که باید تشکل‌ها در منطقه در مورد آن به توافق برسند.

وی تاکید کرد: اعتقادی به خرید توافقی خرما از سوی تعاون روستایی ندارم بلکه این تشکل‌ها هستند که در این زمینه باید فعالیت کنند و تعاون روستایی نیز از آنها با تامین منابع مالی حمایت می‌کند.

سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور درباره مشکلات مطرح شده از سوی متولیان بخش خرمای استان بوشهر گفت: این مشکلات خاص این استان نیست و در همه استان‌های خرما خیز وجود دارد.

وی اضافه کرد: هدف ما حمایت، تقویت و توانمند سازی تشکل‌ها و واگذاری اختیارات است.

نیکبخت با اشاره به برگزاری نشست دیپلماسی صادرات و غذایی با حضور وزارت امور خارجه و سایر دستگاه‌های مختلف مسئول گفت: در زمان حاضر اتحادیه خشکبار بیشترین استفاده را از این نشست دارد و انتظار می رود فعالان بخش خرما نیز از این ظرفیت استفاده لازم را دشته باشند.

نیکبخت اضافه کرد: خرما به عنوان یک محصول و ثروت اگر جایگاه خود را در فرآوری، صادرات و ارزش افزوده ای که استعداد آن را دارد به دست بیاورد ارزش آن کمتر از پسته نیست بلکه بالاتر است.

وی تاکید کرد: ارزش محصول خرما از نظر توسعه اقتصادی، اشتغال، خلق ثروت و درآمد ارزی برای کشور متر از محصولات دیگر از جمله پسته نیست بلکه بالاتر نیز هست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha