مصطفی زبردست در گفتوگو با ایسنا در خصوص سالن پیشسرد، اظهار کرد: تفکراتی به غلط در لرستان از گذشته وجود داشته و از اتاق پیشسرد تا ۱.۵ سال پیش استفاده نمیشد.
وی با بیان اینکه لاشههایی که سن بالا دارند و کشتار شوند چنانچه در اتاق پیشسرد قرار بگیرند تغییر رنگ داده و تیره میشوند، افزود: یکی از کارهایی که در استان انجام دادیم تفکیک گوشتها براساس سن بود و این یکی از موضوعاتی بود که حساسیت در بین کشتارگاهها ایجاد کرده و خیلی مقاومت در استفاده از اتاق پیشسرد میشد.
مدیرکل دامپزشکی لرستان گفت: تاکنون بجز شهرستان دورود، کوهدشت، خرمآباد در سایر شهرستانهای استان از اتاق پیشسرد در کشتارگاهها استفاده میشود.
وی یادآور شد: در شهرستان رومشکان کشتارگاه نداریم تا از اتاق پیشسرد استفاده شود.
زبردست بیان کرد: پیگیر هستیم تا در سه شهرستان فوق پیش سرد اجرا شود.
وی عنوان کرد: کشتارگاه کوهدشت مشکل نوسانات برق دارد چون در منطقهای ایجاد شده که با نوسانات برق مواجه است.
مدیرکل دامپزشکی لرستان گفت: با تامین اعتبار لازم تمام کشتارگاههای استان به پیشسرد مجهز خواهند شد.
زبردست افزود: یکی از مشکلات ما عدم همکاری برخی از شهرداریهای استان در احداث سالن پیشسرد که شهرداریهای پلدختر، بروجرد و الیگودرز همکاری کرده و سالن را احداث کردند.
وی اظهار کرد: کشتارگاه دورود در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و چنانچه تا پایان سال به بهرهبرداری برسد کشتارگاه بروجرد و ازنا را پشتیبانی و حمایت کند.
مدیرکل دامپزشکی لرستان گفت: چنانچه کشتارگاه دورود به بهرهبرداری برسد، کشتارگاه سنتی کنونی که مربوط به شهرداری است، تعطیل خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات