دکتر نسیبه یوسفیان در نشست با خبرنگاران، با اشاره به آغاز اجرای طرح دارویار، اظهار کرد: با توجه به لزوم بیمه بودن فرد جهت بهرهمندی از یارانه دارو، حتما راهنمایی و هدایت بیماران جهت مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت به منظور قرار گرفتن تحت پوشش بیمه پایه باید انجام شود.
وی با اشاره به استمرار نظارت بر داروخانه های استان، افزود: با اجرای طرح دارویار هزینه ای که بیمار از جیب پرداخت می کند، هیچ تفاوتی نسبت به گذشته ندارد و در برخی اقلام نیز به دلیل تعهد سازمان های بیمه گر، سهم پرداختی بیمار کاهش پیدا کرده است.
سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه در راستای اجرای طرح دارویار ۳۶۶ قلم از داروهای ضروری و پرمصرف بیماری های مزمن و ۱۱۹ قلم از داروهای بدون نسخه(OTC) از جمله داروهای سرماخوردگی، مسکن و... تحت پوشش بیمه ها قرار گرفتند، گفت: با اجرای دقیق این طرح، داروها با قیمت واقعی به دست مصرف کنندگان خواهد رسید و از قاچاق داروهای مورد نیاز مردم به کشورهای دیگر، جلوگیری می شود.
یوسفیان از داروخانه ها و ارگان های بیمه گر خواست مردم را جهت بیمه شدن راهنمایی کنند و ادامه داد: با توجه به افزایش قیمت برخی از داروهای داخلی، شاهد پرداخت تفاوت قیمت توسط بیمه ها به داروخانه و ها و بیمارستان ها هستیم و مردم باید از مزایای طرح دارویار بهره مند شوند.
وی با اشاره به جبران افزایش قیمت دارو توسط بیمه ها، تاکید کرد: این طرح اخیرا اجرایی شده و لذا قیمت پشت جلد داروها هنوز همخوانی ندارد لذا مردم فهرست اقلام مذکور را در سایت سازمان غذا و دارو و یا سامانه «TTAC» مشاهده کنند.
سرپرست معاونت غذا و داروی گیلان برخورداری از پوشش بیمه ای دارویار را صرفا از طریق نسخ الکترونیکی دانست و اضافه کرد: بیماری که به داروخانه مراجعه می کند و متوجه افزایش قیمت دارو می شود باید به پزشک مراجعه کند تا شاهد تجویز منطقی دارو باشیم و افراد خودسرانه نسخ دارویی و القایی را تمدید نکنند.
وی کلیه داروخانه ها را موظف به صدور فاکتور ریز اقلام دارویی برای بیماران دانست و گفت: از ۲۴ تیر ۱۴۰۱ همزمان با آغاز طرح دارویار از کلیه داروخانه های سطح استان بازدید کردیم و خوشبختانه نحوه اجرای طرح مناسب بود و مردم می توانند برای ثبت شکایات به سامانه ۱۹۰ مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات