به گزارش ایسنا، بر اساس مطالعه ای که در هشت کشور انجام و در مجله JAMA Network Open منتشر شد، تقریبا شش درصد از کودکان مبتلا به بیماری کووید-۱۹ که به بخش اورژانس بیمارستانی مراجعه کرده اند، ۹۰ روز بعد، از علائم کووید طولانی شکایت داشتند. بستری اولیه برای مدت زمان ۴۸ ساعت یا بیشتر، وجود چهار علامت یا بیشتر در ویزیت اولیه و سن ۱۴ سال یا بالاتر با کووید طولانی همراه بوده است.
"استفن فریدمن" محقق ارشد این مطالعه از دانشکده پزشکی کامین در دانشگاه کلگری و خدمات بهداشتی آلبرتا گفت: در این بررسی دریافتیم در برخی از کودکان، بیماری کووید-۱۹ با تداوم علائم پس از گذشت سه ماه همراه است.
در این مطالعه ۱۸۸۴ کودک مبتلا به کووید-۱۹ حضور داشتند که برای ۹۰ روز تحت کنترل قرار گرفتند. کووید طولانی در حدود ۱۰ درصد از کودکان بستری شده در بیمارستان و پنج درصد کودکانی که از بخش اورژانس مرخص شده بودند، مشاهده شد.
"ناتان کوپرمن" از دانشگاه کالیفرنیا نیز گفت: میزان موارد گزارش شده ابتلا به کووید طولانی در بزرگسالان به طور قابلتوجهی بیشتر از میزانی است که در کودکان یافتیم.
به گزارش مدیکال اکسپرس، به گفته محققان بیشترین علائم پایدار گزارش شده در کودکان خستگی یا ضعف، سرفه، مشکل در تنفس یا تنگی نفس بوده است.
انتهای پیام
نظرات