سید عزیز موسوی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا گفت: آتش سوزی جنگل منطقه حفاظت شده خائیز که عصر روز جمعه آغاز شده بود ساعت ۱:۳۰ بامداد روز شنبه مهار، خاموش و پایش منطقه هم انجام شد.
وی افزود: این آتشسوزی به علت اقدام به موقع با حضور نیروها دستگاههای شهرستان و استان کنترل و مهار شد.
فرماندار شهرستان کهگیلویه خاطرنشان کرد: متاسفانه برای این آتش سوزی و حوادث مشابه در شهرستان کهگیلویه با کمبود تجهیزات و امکانات ازجمله دستگاه دمنده، آره بنزینی، فلش بک، بی سیم مواجه بوده ایم.
موسوی تصریح کرد: صعب العبور بودن منطقه دسترسی به محل آتشسوزی را سخت کرد و باعث کُندی مهارات شد.
وی ادامه داد: تعداد دستگاه های دمنده برای خاموش کردن آتش منطقه حفاظت شده خائیز در شهرستان کهگیلویه کم بود. مرتب این مشکل مطرح میشود اما تاکنون رفع نشده است و در میدان که می رویم، لمس می شود.
فرماندار شهرستان کهگیلویه عنوان کرد: اداره کل منابع طبیعی و محیط زیست مسئول محیط زیست و منابع طبیعی هستند که باید شهرستانها و استان را به ابزارهای و امکانات لازم و به روز مجهز کنند تا در مواقع بحران با کمبود و مشکل مواجه نشویم.
موسوی تاکید کرد: باید به نیروهای مردمی کفش و لباس داده شود و در مواقع عملیات اطفای حریق پشتیبانی نیز انجام شود.
وی اظهارکرد: در آتشسوزی منطقه حفاظت شده خائیز آسیب به گونههای جانوری وارد نشده است.
فرماندار شهرستان کهگیلویه در خصوص وضعیت میزان خسارات وارده این آتش سوزی بیان کرد: با توجه به اینکه منطقه شیب دار صخره ای و پرتگاهی بود هنوز میزان خسارات وارده ناشی از این آتش سوزی مشخص نیست و توسط محیط زیست و وسیله جی پی اس میزان خسارات وارده مشخص خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات