• شنبه / ۲۵ تیر ۱۴۰۱ / ۱۷:۲۷
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1401042517232
  • خبرنگار : 30188

اهمیت یادگیری و آموزش پایتون

اهمیت یادگیری و آموزش پایتون

پایتون یکی از محبوب‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی دنیا است.

به گزارش ایسنا به نقل از کوئرا،  زبان پایتون جامعه‌ی کاربران گسترده و روبه‌رشدی دارد و تقاضا برای آموزش پایتون روزبه‌روز بیشتر می‌شود. برای افرادی که به دنبال آموزش برنامه نویسی هستند، این زبان نقطه‌ای عالی برای شروع است. پایتون یک زبان برنامه‌نویسی همه‌منظوره است. به این معنی که برخلاف JavaScript ،HTML و CSS کاربردی بیشتر از توسعه‌ی وب دارد. یادگیری ساده و همه‌کاره بودن آن باعث شده که در حوزه‌های بسیاری، از علوم داده گرفته تا یادگیری ماشین و طراحی بازی، از این زبان استفاده شود. با اینکه از زمان به‌وجودآمدن آن حدود سی سال می‌گذرد، در همین سال‌های اخیر بوده که پایتون به یکی از محبوب‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی تبدیل شده است.

 چرا باید زبان برنامه‌نویسی پایتون را یاد بگیریم؟

بازار کار توسعه‌دهندگان پایتون عالی است.

اگر آگهی‌های استخدام برنامه نویس بسیاری از کمپانی‌های بزرگ مانند DropBox ،Netflix و Facebook را ببینید، متوجه می‌شوید که بخش زیادی از آن‌ها مربوط به استخدام برنامه‌نویس پایتون است. علاوه بر اینکه فرصت‌های شغلی زیادی در انتظار توسعه‌دهندگان پایتون است، کارفرمایان حقوق بالایی را به متصدیان این شغل‌ها پرداخت می‌کنند. توسعه‌دهندگان پایتون این شانس را دارند که با تجربه‌ی کمتر حقوق بالاتری را دریافت کنند.

پایتون یک زبان‌ عالی برای تازه‌کارها است.

اگر می‌خواهید برنامه‌نویسی را شروع کنید، یادگیری زبان پایتون می‌تواند انتخاب خیلی خوبی باشد. یکی از بخش‌های ترسناک یادگیری زبان‌های برنامه‌نویسی، این است که آن‌ها شبیه به زبان‌های طبیعی (مثل زبان فارسی، زبان انگلیسی و...) نیستند. اما قواعد نحویِ زبان پایتون شبیه به گرامر زبان انگلیسی است. این زبان همچنین خوانایی بالایی دارد.

علاوه بر این‌ها، پایتون یک زبان مفسری است. مفسری بودن پایتون به این معنا است که می‌توانید هر خط کد را درست بعد از نوشتن آن اجرا کنید. این باعث می‌شود که بتوانید بلافاصله کدهایتان را چک کنید و تغییرات موردنیاز را در آن به وجود آورید. این ویژگی هم برای افرادی که در حال یادگیری هستند مفید است و هم در زمانِ برنامه‌نویسان با تجربه‌تر صرفه‌جویی می‌کند.

پایتون یک زبان همه‌منظوره است

پایتون یک زبان همه‌منظوره است که می‌توان از آن هم در برنامه‌های کوچک و هم در ساخت برنامه‌های پیچیده استفاده کرد. پایتون کاربردهای فراوانی دارد. از علوم داده و مهندسی نرم‌افزار گرفته تا محیط‌هایی مثل توسعه‌ی اپلیکیشن، هوش مصنوعی و یادگیری ماشین همه از این زبان استفاده می‌کنند. تعداد کتابخانه‌های بسیار زیاد پایتون که بیش از ۱۲۵‌هزارتا است، باعث شده که این زبان در حوزه‌های مختلفی کاربرد داشته باشد. یکی دیگر از جنبه‌های همه‌منظوره بودن پایتون این است که می‌تواند در کنار بقیه‌ی زبان‌های برنامه‌نویسی اجرا شود. نمونه‌ای از آن، استفاده‌ی جاوا با پایتون و C با پایتون است.

پایتون جامعه‌ای بزرگ از کاربران را در اختیار دارد

اگر در حال یادگیری زبان برنامه‌نویسی پایتون هستید، ممکن است در حین انجام پروژه‌ها سؤالاتی برایتان پیش بیاید. در این صورت، جامعه‌ی برنامه‌نویسان پایتون شما را تنها نمی‌گذارد و به سؤال‌های شما پاسخ می‌دهند. یکی از مزایای یادگیری پایتون، جامعه‌ی برنامه‌نویسان بزرگ و حمایت‌کننده‌ای آن است. کاربران پایتون همچنین به صورت مداوم جلساتی را از سراسر دنیا با هم برگزار می‌کنند و دانش خود را با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند.

سرعت رشد پایتون از همه‌ی زبان‌های برنامه‌نویسی دیگر بیشتر است

وقتی صحبت از محبوبیت و سرعت رشد زبان پایتون می‌شود، به اعداد جالبی برمی‌خوریم. بر اساس شاخصِ محبوبیت زبان‌های برنامه‌نویسی PYPL، پایتون بیشتر از هر زبان‌ برنامه‌نویسی دیگری در اینترنت جست‌وجو می‌شود. در سال ۲۰۲۰ جایزه‌ی زبان برنامه‌نویسی سال TIOBE به پایتون تعلق گرفت. دریافت این جایزه به این خاطر بود که روند رشد محبوبیت پایتون از هر زبان برنامه‌نویسی دیگری سریع‌تر بود. پایتون بخش زیادی از این افزایش محبوبیتش را مدیون کاربردی است که در علوم داده دارد. با رشد حوزه‌هایی مثل یادگیری ماشین، مدل‌سازی داده و هوش مصنوعی بر تعداد علاقه‌مندان به یادگیری زبان پایتون افزوده شده است.

کاربردهای پایتون

علوم داده

بر اساس نظرسنجی Kaggle که یک جامعه‌ی آنلاین برای دانشمندان علوم داده است، پایتون بیشتر از همه‌ی زبان‌های دیگر در علوم داده استفاده می‌شود. پایتون می‌تواند مجموعه‌های بزرگ داده را تجزیه‌ و تحلیل کند، انجام تکالیف تکراری را ساده‌ کرده و با کتابخانه‌هایی که دارد در زمان برنامه‌نویسان صرفه‌جویی کند. همه‌ی این‌ها باعث شده است که پایتون محبوبیتی بیشتر از آنچه که پیش‌بینی می‌شد به دست آورد.

توسعه‌ی وب

یکی از کاربردهای پایتون توسعه‌ی برنامه‌های تحت وب است. پایتون یک زبان انعطاف‌پذیر است و این تا حد زیادی به‌خاطر فریم‌ورک‌های متعدد و قدرتمندی است که دارد. جنگو یکی از محبوب‌ترین فریم‌ورک‌های توسعه‌ی تحت وب مبتنی بر پایتون است که امکانات کاملی را در اختیار برنامه‌نویسان قرار می‌دهد. حتی غول‌های تکنولوژی مانند Google و YouTube هم برای توسعه‌ی وب از پایتون استفاده می کنند.

توسعه‌ی اپلیکیشن

برای افرادی که می‌خواهند وارد حوزه‌ی توسعه‌ی اپلیکیشن شوند پایتون یک انتخاب عالی است. ساختن اپلیکیشن با زبان پایتون زمان و انرژی کمی از شما می‌گیرد. پایتون هم‌چنین اخیراً و به لطف فریم‌ورک‌های قدرتمندی که دارد، در حوزه‌های روبه‌رشدی مثل بلاکچین و طراحی بازی هم محبوبیت زیادی پیدا کرده است.

آموزش پایتون در کوئرا کالج

اگر به زبان برنامه‌نویسی پایتون علاقه‌مند هستید و می‌خواهید با یکی از محبوب‌ترین زبان‌های دنیای برنامه‌نویسی آشنا شوید، دوره آموزش پایتون کوئرا کالج گزینه خوبی برای شما خواهد بود تا کار با این زبان برنامه‌نویسی محبوب را به شکل کاربردی یاد بگیرید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha