• دوشنبه / ۲۰ تیر ۱۴۰۱ / ۱۱:۲۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401042013360
  • خبرنگار : 50167

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری:

جای توزیع متوازن استعداد در کشور خالی است

جای توزیع متوازن استعداد در کشور خالی است

ایسنا/زنجان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: متاسفانه توزیع متوازن استعداد را در کشور نداریم و تغییر اقلیم آموزشی، شخصیت علمی کشور را کاریکاتوری خواهد کرد که رفع آن نیاز به کار کارشناسی دارد.

محمدعلی زلفی‌گل صبح امروز (۲۰ تیرماه) در جمع خبرنگاران در حاشیه بازدید از سایت تیراندازی اهداف پروازی دانشگاه زنجان، با بیان اینکه امروز از مراکز دانشگاهی، دانشکده‌ها و سایت‌های دانشگاه زنجان بازدید کردم که با ظرفیت‌های این دانشگاه در راستای توسعه علم و پژوهش و فناوری آشنایی بیشتری داشته باشیم، اظهار کرد: پردیس دانشگاه زنجان شرایط بسیار مناسبی برای توسعه دارد و از طرفی مدیریت کلان استان زنجان با دانشگاه زنجان هماهنگ بوده که دانشگاه می‌تواند برای توسعه خود استفاده کند.

وی از کلنگ‌زنی خوابگاه دانشجویی متاهلی دانشگاه زنجان خبر داد و افزود: برای ساخت این خوابگاه ۱۰ درصد از درآمد اختصاصی دانشگاه و ۱۰ درصد اعتبارات تملک دارایی‌ها باید در این زمینه هزینه شود؛ این تکلیفی است که قانون مصوب مجلس شورای اسلامی تحت عنوان قانون جمعیت و حمایت از خانواده برای دانشگاه‌ها تعیین کرده است.

این مسئول با بیان اینکه دانشگاه زنجان از لحاظ امکانات رفاهی و ورزشی جزو دانشگاه‌های توسعه یافته قلمداد می‌شود؛ اگرچه هنوز کمبودهایی دارد که سعی می‌کنیم در حداقل زمان برطرف کنیم، تصریح کرد: در زمینه توسعه آموزش عالی در کشور ۵ اولویت تعیین شده که تلاش می‌کنیم از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های در موسسات آموزش عالی، پژوهشی، پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد وجود دارد نهایت بهره را ببریم تا درصد قابل توجهی تحقق پیدا کند.

وزیر علوم، تحقیقفات و فناوری با بیان اینکه شاهد یک تغییر اقلیمی در آموزش عالی کشور هستیم که دلیل اصلی آن نگاه داوطلبان به آینده شغلی است، گفت: این مورد باعث شده یک سری رشته‌ها در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و آموزش پزشکی پرطرفدار باشد و در برخی رشته‌ها از جمله رشته‌های ریاضی فیزیک تعداد داوطلبان کاهش پیدا کرده که نشان‌دهنده این است که توزیع متوازن استعداد را در کشور نداریم.

زلفی‌گل با بیان اینکه تغییر اقلیم آموزشی شخصیت علمی کشور را کاریکاتوری خواهد کرد، گفت: افرادی که در رشته‌های تجربی رتبه خوبی را کسب می‌کنند ولی رشته‌های پرمتقاضی را نمی‌توانند انتخاب کنند، بتوانند در سایر زیرنظام‌های آموزشی انتخاب داشته باشند و افراد مستعد را بتوانیم توزیع متناسبی با سایر رشته‌ها داشته‌ باشیم که این امر نیازمند کار کارشناسی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha