• سه‌شنبه / ۱۴ تیر ۱۴۰۱ / ۰۸:۴۵
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1401041409376
  • خبرنگار : 50189

نماینده سیرجان و بردسیر در مجلس:

حقوق دولتی معادن به کرمان باز نمی گردد

حقوق دولتی معادن به کرمان باز نمی گردد

ایسنا/کرمان مراسم بهره‌برداری رسمی از ۳ خط کارخانه کنسانتره شرکت سنگ آهن گهرزمین آغاز شد.

به گزارش ایسنا، مراسم بهره‌برداری رسمی از ۳ خط کارخانه کنسانتره شرکت سنگ آهن گهرزمین با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، استاندار کرمان، نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولین محلی و شهرستانی آغاز شد.

شهباز حسن پور نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس در این مراسم گفت: ۲۵ درصد اقتصاد کشور در مجموعه وزارت صمت است و خیلی ها نمی دانند حجم کار این وزارتخانه چقدر زیاد است.

به اعتقاد نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی هر چه رسانه ها مطالبه گرتر باشند، باعث پیشرفت و توسعه شهرها می شوند و رسانه ها همیشه چشم تیزبین جامعه هستند اما برخی از این قلم دارند سوءاستفاده می کنند.

او بیان کرد: ۶۷ درصد کل وصولی مطالبات در بخش حقوق دولتی معادن از استان کرمان بوده و ۳۳ درصد مابقی متعلق به سایر استان های کشور است و باید ۶۵ درصد این پول به وزارت صمت برگشت داده شود و وزارتخانه برای تکمیل زیرساخت های آن استان هزینه کند اما حتی یک درصد آن به کرمان بازنگشته است.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از گرفتن اختیار تبصره ۵ از شورای معادن توسط معاونین وزیر صمت از فاطمی امین درخواست کرد با توجه به اینکه در ۱۰ کیلومتری گهرزمین آب خوردن ندارند و برای رفع برخی از مشکلات استان، دوباره اختیار تبصره ۵ را به استاندار دهید.

به اعتقاد حسن پور کمک ها سرسفره مردم نیستند و باید به همه استان برسید.

او می‌گوید: خودروسازهای داخلی و خارجی در این شهر یک درصد خدمات پس از فروش ندارند و گورستانی از خودروها که سرمایه مملکت هستند در اینجا دپو شده اند.

حسن پور در ادامه بیان کرد: با افزایش غیرکارشناسی ۵۷ درصدی حقوق کارگر، از پیمانکاران انتظار تولید محصول با قیمت سه سال قبل را دارند و پیمانکاران را به روز سیاه نشاندند.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: با توجه به زیرساخت ها و همکاری و مشارکت مردم شهرستان سیرجان این منطقه باید تبدیل به استان شود نه جای دیگر؛ اما در هیات دولت مصوب شده که جیرفت استان شود در حالی که این منطقه باید ۳۰ سال پیش استان می شد. ما مخالف استان شدن جیرفت نیستیم اما توجیه خود را برای عدم استانی شدن سیرجان بیان کنید هرچند طرفدار کرمان بزرگ هستیم.

طبق اعلام نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ۵۴۰۰ توده معدنی در استان کرمان بلاتکلیف است و اگر دستور شروع آن را بدهید انقلاب معدنی رخ خواهد داد.

او می‌افزاید: ۴۷۸ معدن فعال داریم و ۲۲۲ معدن را نیز برخی در اختیار دارند و دارند کاسبی می کنند. باید به داد معادن این خطه برسید.
به گفته او ۲۵ درصد جمعیت استان کرمان زیر خط فقر قرار دارند.

به اعتقاد او خام فروشی اصلی ترین فاکتور در استان است و این استان ظرفیت احداث کود کشاورزی (تبدیل دود گوگرد به آمونیوم) را دارد و به جای واردات می تواند این محصول را صادر کند.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha