عبدالله بهرامی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: به منظور تشویق علاقه مندان به تاسیس تعاونی در حوزه فرش دستباف و همچنین ارائه مشاوره و دریافت مجوز فعالیت تولید در تعاونی ها تشکیل میز فرش را در اتاقهای تعاون تمام استان ها در دستور کار قرار دادیم.
وی افزود: در حال حاضر بیش از ۱۷۰۰ تعاونی فرش در کشور فعالیت دارند و با توجه به جامعه بزرگ تعاونیهای فرش دستباف، اولویت ما خدمت رسانی به اعضا و متقاضیان علاقمند به تشکیل تعاونی فرش است.
مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای فرش دستباف در ادامه مالیات بر ارزش افزوده را یکی از موانع پیش روی قالیبافان عنوان کرد و گفت: اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده، ضمن تحمیل افزایش قیمت تمام شده بر تولید کنندگان وصادرکنندگان، موجب کاهش قدرت رقابت پذیری در بازارهای هدف می شود لذا با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در اهمیت تولید و رفع موانع آن انتظار می رود، حمایت شایسته تری از فرش دستباف صورت گیرد.
به گفته بهرامی، صنعت فرش از جمله مشاغلی است که در امنیت اجتماعی و شغلی قالیبافان و تولیدکنندگان فرش موثر است و علاوهبر اشتغالزایی، در صادرات و ارزآوری برای کشور نیز نقش بسزایی دارد.
رئیس کمیسیون فرش، صنایع دستی و گردشگری اتاق تعاون در پایان از بهره مندی تعاونی های فرش و صنایع دستی از مزایای شرکتهای دانشبنیان خبر داد و گفت:در راستای تحقق شعار سال که ازسوی مقام معظم رهبری به نام تولید، دانشبنیان و اشتغال آفرین نامگذاری شده است، شرکت های تعاونی در حوزه فرش و صنایع دستی بهره مندی از فناوری های دانش بنیان را دنبال خواهند کرد.
انتهای پیام
نظرات