به گزارش ایسنا، به نقل از پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، انجیر دارای طبع گرم میباشد. میوه انجیر تعرق آور،ادرارآور، تب بر، ضد یبوست و تقویت کننده بوده است و برای افرادی که قصد دارند وزن خود را افزایش دهند و نیز بیمارانی که دوران نقاهت را می گذارانند بسیار مفید است .
شیره درخت انجیر برای درمان بیماریهای پوستی و رفع زگیلها و میخچهها مفید است .
مهم تر از همه انجیر ضد سرطان است.ترکیب های شیمیایی موثر در درمان سرطان شامل Serince,shikimic acid Stigmasterol,succinic acid Oleanoica asid Myristic acid,niacin هستند.
انجیر برای کبدهای ضعیف مناسب نیست و این افراد باید انجیر را با گردو بخورند .
مصرف انجیر موجب دفع سموم شده و از ترکیب شیر و انجیر میتوان برای درمان ناراحتی های تنفسی، التهاب گلو ،التهاب مفاصل، آرتروز و نیز درمان زخم های داخلی دهان استفاده کرد.
انجیر تقویت کننده دستگاه گوارش بوده و سوء هاضمه را نیز درمان میکند .
انتهای پیام
نظرات