• دوشنبه / ۱۳ تیر ۱۴۰۱ / ۱۱:۵۱
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1401041308855
  • خبرنگار : 50486

عید غدیر چه برنامه‌هایی در کرمان اجرا می‌شود؟

عید غدیر چه برنامه‌هایی در کرمان اجرا می‌شود؟

ایسنا/کرمان امام جمعه کرمان بیان کرد: هراندازه که جنبه برگزاری جشن‌ها عمومی‌تر بوده و مخاطب بیشتری داشته باشد بهتر است، بنابراین باید تلاش کرد پس دو سال از شیوع کرونا جشن‌های با کیفیتی برگزار شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین حسن علیدادی سلیمانی امروز ۱۳ تیرماه در جلسه ستاد غدیر استان کرمان اظهار کرد: ستاد غدیر مانعی برای مجموعه‌های مختلف برای برگزاری برنامه‌ها نیست بلکه برای همراه شدن برنامه‌های مختلف و مشارکت جهت بهتر برگزار شدن مراسم بوده و لازم است دستگاه‌های دولتی در کنار مردم مراسمات را به خوبی برگزار کنند.

وی جشن‌های مذهبی که در طول سال برگزار می‌شوند را دارای سه سبک جشن شاد، جشن با نشاط معنادار همراه با توجه و جشن‌هایی که محتوایی خاص را به مخاطب منتقل می‌کنند دانست و افزود: ممکن است بعضی از جشن نتواند همه‌ افراد را جذب کند و برای گروه خاصی است اما بعضی‌ها از جشن‌ها نیز عمومی‌تر می باشند.

امام جمعه کرمان بیان کرد: هراندازه که جنبه برگزاری جشن‌ها عمومی‌تر بوده و مخاطب بیشتری داشته باشد بهتر است، بنابراین باید تلاش کرد پس دو سال از شیوع کرونا جشن‌های با کیفیتی برگزار شود.

گفتنی است کمیته فرهنگی، تبلیغات و فضا سازی با مسئولیت شهرداری برنامه‌های مختلفی از جمله حمایت و پشتیبانی از فعالیت‌های مردمی در قالب جشن‌ها و فضا سازی، فضا آرایی مناطق ۵ گانه شهری، فضاسازی بعضی از مناطق حاشیه شهر از جمله الله‌آباد و محله ۱۴ معصوم، شهرک همت و شهرک بنی‌هاشم، جشن در جنگل قائم و بوستان شهید مطهری و مادر برای بزرگداشت غدیر پیش‌بینی کرده است.

کمیته احسان و فعالیت‌های اجتماعی با مسئولیت کمیته امداد استان و همکاری بهزیستی، امور زندان‌ها، ستاد دیه، کمیسیون امور بانوان، امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، بنیاد شهید، اتاق اصناف، خیریه انصارالرسول، مرکز نیکوکاری سادات و خیریه ثامن‌الحجج برنامه‌های متعددی برای بزرگداشت دهه امامت و ولایت پیش‌بینی کرده است که اجرای برنامه پویش علوی و جشن‌های محله‌ای، برگزاری جشن ازدواج آسان، آزادی زندانیان سادات، برگزاری پویش مردمی حمایت از زندانیان اهل تسنن و سادات، افتتاح طرح‌های مختلف عمرانی و درمانی، تهیه و توزیع سبد کالا در مناطق محروم، توزیع جهیزیه بین مددجویان سادات، پخت و توزیع ۱ میلیون پرس غذای گرم، راه‌اندازی پنج مرکز نیکوکاری، برگزاری پنجمین طرح ضیافت پیروان علوی، افتتاح مسکن مددجویان، برگزاری مسابقات و پویش‌های متعدد با موضوع غدیر، افتتاح کارگاه مشاغل خانگی و ... از جمله این برنامه‌ها است.

برگزاری مراسم پیاده‌روی خانوادگی از میدان شهدا تا گلزار شهدا با همکاری اداره کل ورزش و جوانان، مسجد قائم و هیئت بیت‌الله در روز عید غدیر و برگزاری مراسمی در خصوص عفاف و حجاب با عنوان «اجتماع خانواده علوی دیار سردار سلیمانی» از برنامه‌های کمیته مراسم و جشن‌ها با مسئولیت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است.

کمیته گروه‌های مردمی نیز برنامه‌های متعددی از جمله اطعام غدیر و توزیع ۱۰ هزار پرس غذا در روز عید غدیر، رژه موتوری خودرویی از چهار راه امام جمعه تا میدان شهدا، برگزاری شب شعر علوی و آیینی به صورت مردمی، برپایی ۱۵ جشن محله محور، برگزاری جشن کودکان و مادران، پرده‌خوانی و ورزش پهلوانی در بوستان‌ها، نذر نان، اجتماع هئیت‌های مذهبی، بازسازی واقعه غدیر، نورافشانی و ... برای بزرگداشت عید غدیر در دستور کار دارد.

در این نشست بر مشارکت مردم در برگزاری مراسمات بزرگداشت غدیر تاکید شد.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha