• دوشنبه / ۱۳ تیر ۱۴۰۱ / ۰۴:۰۰
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1401041207948
  • خبرنگار : 71584

شرایط دریافت پلاک ویژه خودروی معلولان/تکلیف معلولان فاقد گواهینامه یا خودرو چیست؟

شرایط دریافت پلاک ویژه خودروی معلولان/تکلیف معلولان فاقد گواهینامه یا خودرو چیست؟

معاون امور توانبخشی بهزیستی استان تهران ضمن تشریح شرایط دریافت پلاک ویژه خودروی معلولیت، درخصوص افراد دارای معلولیتی که فاقد توانایی رانندگی یا خودرو هستند نیز توضیحاتی ارائه کرد.

یوسف رضایی در گفت‌وگو با ایسنا، درخصوص شرایط دریافت پلاک ویژه خودروی افراد دارای معلولیت، اظهار کرد: براساس آخرین دستورالعمل ارسال شده، صدور مجوز پلاک ویژه خودرو برای افراد دارای معلولیت منوط بر این است که افراد دارای معلولیت شدید و خیلی شدید در اندام تحتانی و دارای خودرو و گواهینامه باشند تا بتوانند از این امتیاز جهت انجام فعالیت‌های شغلی و اجتماعی بهره‌مند شوند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد متقاضیان دریافت پلاک ویژه زیاد است، اما این افراد از نظر دستورالعملی و ضوابط قانونی بهزیستی و پلیس راهور شرایط دریافت پلاک ویژه را ندارند، گفت: بر همین اساس بهزیستی برای این افراد خدمت دیگری در قالب بسته تردد در نظر گرفته است؛ بهزیستی با شهرداری توافق کرده تا افرادی که فاقد شرایط دریافت پلاک ویژه خودروی معلولان هستند، از مجوز ورود به طرح ترافیک استفاده کنند.

معاون امور توانبخشی بهزیستی استان تهران درخصوص افراد دارای معلولیتی که فاقد توانایی رانندگی یا خودرو هستند، گفت: تعدادی از افراد دارای معلولیت که فاقد گواهینامه هستند می‌توانند از طریق یکی از ۶ نفر بستگان درجه یک (پدر، مادر، خواهر، بردار، همسر و فرزند) به شرط زندگی با فرد معلول از مجوز ورود به طرح ترافیک بهره مند شوند. این افراد می‌توانند با ورود به سایت «تهران من» و ثبت پلاک خودرو و انجام  مراحل قانونی و نیز ارائه اسناد و مدارک معتبر به مددکار مربوطه، از این خدمت در طول سال استفاده کنند.

رضایی افزود: برای بهره‌مندی از مجوز ورود به طرح ترافیک، لیستی از اسامی این افراد از سوی بهزیستی به شهرداری ارائه می‌شود.

وی گفت: همچنین تعدادی از افراد دارای معلولیت هستند که والدین یا سرپرست این افراد فاقد خودرو هستند که برای این افراد نیز کمک هزینه ایاب و ذهاب از سوی سازمان بهزیستی در نظر گرفته شده است.

معاون امور توانبخشی بهزیستی استان تهران تصریح کرد: کمک هزینه ایاب و ذهاب که هر سه ماه یکبار به افراد دارای معلولیت با شرایط ذکر شده پرداخت می‌شود معادل ۹۶۰ هزار تومان برای ساکنین سه شهرستان تهران، ری و شمیرانات و ۷۲۰ هزار تومان برای سایر شهرستانهای استان (به ازای یک سال پرداخت می‌شود) است. لازم به ذکر است که به دلیل وجود محدودیت‌هایی در ارائه کمک هزینه ایاب و ذهاب، اولویت سازمان برای ارائه این خدمت، با مددجویانِ نیازمند به خدمات درمانی است.

به گفته رضایی، طی سال گذشته ۲۴۱ فقره پلاک خودرو معلولان و ۸۶۲ مورد مجوز ورود به طرح ترافیک صادر شده است و به بیش از ۵۵۰۰ نفر کمک هزینه ایاب و ذهاب ارائه شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha