• شنبه / ۱۱ تیر ۱۴۰۱ / ۱۰:۰۱
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1401041107049
  • خبرنگار : 71505

وزیر کشور :

لزوم تقویت کنترل قیمت کالاهایی که ارز ترجیحی دریافت نمی‌کنند

لزوم تقویت کنترل قیمت کالاهایی که ارز ترجیحی دریافت نمی‌کنند

وزیر کشور با اشاره به برگزاری جلسه معاونین اقتصادی استانداری‌های سراسر کشور، از بررسی اقدامات موثر در حوزه کنترل قیمت‌ها و تنظیم بازار در این جلسه خبر داد.

احمد وحیدی در حاشیه برگزاری جلسه معاونین اقتصادی استانداری‌های سراسر کشور به ایسنا، اظهار کرد: امروز جلسه‌ای با معاونین اقتصادی استانداری‌های سراسر کشور داشتیم به اضافه کمیته اقدام مشترک که از برگزاری این جلسه چند هدف را دنبال می‌کردیم که مهم‌ترین آن کنترل قیمت و تنظیم بازار بیشتر بود که در راستای برگزاری این جلسه معاونین اقتصادی استانداری‌ها در جریان اقدامات در مسیر تحقق این کنترل قرار بگیرند.

وی اضافه کرد: همچنین گزارش‌هایی از آنچه که در سطح استان‌ها در راستای تنظیم بازار و کنترل قیمت‌ها انجام شده است ارائه و از سوی دیگر از وزارتخانه‌های مختلف با حضور نمایندگان‌شان نیز آخرین اطلاعات ارائه خواهد شد و در خصوص اقدامات مورد نیاز بحث و بررسی انجام می‌شود.

وحیدی تاکید کرد: امیدواریم با برگزاری این جلسه تبادل آمار و اطلاعات و همچنین بحث در مورد اقدامات مورد نیاز در سطح استان‌ها، شاهد کنترل قیمت‌ها در سراسر کشور به صورت قوی‌تر باشیم.

وزیر کشور ادامه داد: در این جلسه سایر موضوعات اقتصادی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

استانداران بر قیمت‌گذاری خدمات و کالاهای استانی نظارت کنند

براساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، وحیدی در نشست مشترک اعضای کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار ملی، استانی و شهرستانی، مسایل اقتصادی را اولویت جدی کشور دانست و تاکید کرد: در همین راستا، مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها کار بزرگی است که باید با سلامت از این مرحله عبور کنیم.
وی افزود: لازمه تحقق مناسب طرح مردمی سازی یارانه ها، جلب اعتماد عمومی است که باید فعالان و نخبگان در فضای رسانه ای درباره اهمیت آن صحبت کنند.
وزیر کشور، مهم ترین مزیت طرح مردمی سازی یارانه‌ها را تقویت فضای دانش‌بنیانی و خودکفایی دانست و خاطرنشان کرد: در این طرح، تولید داخل تقویت شده است.
دکتر وحیدی به نگرانی مردم از افزایش قیمت ها هم اشاره کرد و گفت: باید کنترل بر کالاهایی که ارز ترجیحی دریافت نمی کردند اما گران شده اند، تقویت شود. نگرانی اصلی مردم افزایش کالایی است که ارتباطی با ارز ترجیحی نداشتند و بی دلیل قیمت آنها افزایش یافته است.
وی تصریح کرد: در سطح استانی،تعیین قیمت خدمات و کالاها با استانداران است و باید نظارت لازم را برای قیمت‌گذاری صحیح و عادلانه داشته باشند. قیمت متعادلی که هم به نفع تولید کننده و هم به نفع مصرف کننده باشد.
وزیر کشور با بیان اینکه مشخص کردن قیمت آرد و نان هم در اختیار استانداران است، تاکید کرد: اقدام استانداران برای جلوگیری از خروج آرد از مسیرهای طبیعی وعرضه خارج از رنجیره، امری ضروری است.
دکتر وحیدی اظهار کرد: اگر کنترل قیمت به خوبی انجام نشود و مردم احساس آشفتگی کنند، مسیر حرکت اصلاح اقتصادی، کند خواهد شد.
وی اضافه کرد: تقویت فرایند سرمایه گذاری، کمک به رفع مشکلات واحدهای تولیدی و مراقبت از شاخص توسعه، وظایف معاونان اقتصادی استانداری ها است که باید با استفاده از نظرات نخبگان، استان را به سمت توسعه همه جانبه سوق دهند.
وزیر کشورهمچنین اعلام کرد به دنبال احیای صندوق توسعه پیشرفت استانی هستیم تا با تجمیع منابع و امکانات، فرایند توسعه استان‌ها با شتاب بیشتری انجام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha