مسلم مرادی در جلسه شورای اشتغال و سرمایهگذاری سلسله که در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، با بیان اینکه اگر بتوانیم برای یک جوان بیکار یک شغل واقعی ایجاد کنیم بهتر از آمارسازیهای غیرواقعی اشتغال است، اظهار کرد: دولت به دنبال این است که موانع دریافت مجوزهای اشتغال در جهت ایجاد شغل و رفع مشکل بیکاری تسهیل شوند بنابراین در شهرستان نیز بانکها و ادارات صادرکننده مجوز باید تا جایی که میتوانند این امر را تسهیل و موانع را رفع کنند.
وی تصریح کرد: باید دستگاههایی که مجری ایجاد شغل هستند به کارآفرین واقعی وام بدهند و بر کلیه مراحل اجرایی آن نظارت داشته باشند تا شاهد ایجاد اشتغالی واقعی در شهرستان باشیم.
فرماندار سلسله با گلایه از عملکرد برخی بانکها در خصوص پرداخت وامهای فرزندآوری به متقاضیان، خاطرنشان کرد: وقتی قانونی ابلاغ شد باید اجرا شود بنابراین عدم پرداخت این وامها از سوی برخی بانکها قابل توجیه نیست.
مرادی با تأکید بر تشکیل کارگروه تخصصی بازدید از طرحهای در دست اجرای اشتغال شهرستان، عنوان کرد: باید بر کلیه مراحل اجرای طرحها از سوی این کارگروه نظارت شود تا منجر به ایجاد اشتغال واقعی شود.
وی با اشاره به برخی طرحهای اشتغالزای بارز شهرستان که جهت تکمیل خط تولید در انتظار دریافت وام هستند، بیان کرد: بزرگترین کارگاه تولید قارچ شهرستان سلسله به دلیل پرداخت قطره چکانی اعتبارات در انتظار تکمیل جهت راهاندازی است.
فرماندار سلسله ادامه داد: تنها کارخانه تولید روغن خوراکی استان در شهرستان سلسله وجود دارد اما این کارخانه در انتظار دریافت تسهیلات جهت راهاندازی خط بستهبندی است که باید تلاش کنیم در این شرایط اقتصادی مشکلات آنها مرتفع شود که کمکی به تولید و اشتغال کشور کرده باشیم.
علی علیزاده رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی سلسله نیز با اشاره به اینکه سهمیه اشتغال شهرستان در سال جاری که سه هزار و ۱۳۰ نفر است، عنوان کرد: ۱۳ دستگاه از شهرستان با ایجاد اشتغال برای ۳۳۹ نفر تاکنون در این خصوص اقدام کردهاند و ۱۸ دستگاه نیز با ۹۶۲ نفر تعهد اشتغال تاکنون اقدامی نکردهاند.
انتهای پیام
نظرات