معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه شیراز شامگاه چهارشنبه ۸ تیر در آیین این اختتامیه بیان کرد: هویت دینی و ملی به یکدیگر با نام اباعبدلله در ایران اسلامی گره خورده است.
علی حفیظی با بیان اینکه جایگاه این نمادها و این هویتها و این نمادهای ملی مذهبی در بین جامعه کاملاً مشخص و تثبیت شده است، افزود: هنر، ادب و علم کنار یکدیگر قرار میگیرند تا این جایگاه را در بستر جامعه بیاورند.
او با بیان اینکه دانشگاه شیراز از سال ۹۴ یادواره بوی سیب حرم را به صورت دانشگاهی آغاز کرد، گفت: در این سالها آرام آرام به صورت استانی و منطقهای و از سال ۱۳۹۹ به همت این دانشگاه و وزارت علوم تحقیقات و فناوری به صورت ملی در حال برگزاری است.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه شیراز خاطرنشان کرد: از ماه محرم سال گذشته فرآیند دریافت اثر برای این سوگواره آغاز شد که اهداف مختلفی مثل شناختن و شناساندن قابلیتهای فرهنگی، ادبی و هنری دانشگاهیان را دنبال میکند همچنین استفاده از این ظرفیت برای معرفی مفاهیم بلند عاشورایی و کربلایی به آحاد جامعه نیز مدنظر بوده است.
به گفته حفیظی، یکی دیگر از اهداف شناساندن مباحث و مسائل مربوط به قیام اباعبدالله (ع) مثل عدالتخواهی، حقطلبی و اخلاق حسینی است.
او اضافه کرد: این اتصال بین دانشگاه و جامعه از اهداف اصلی آموزش عالی است دقیقاً در همین سوگوارهها و جشنوارهها و آمدن دانشگاه پای کار جامعه و صنعت است که متبلور میشود.
مهدی مومنزاده، مدیر فرهنگی دانشگاه شیراز نیز در این مراسم بیان کرد: اختتامیه آغازی برای دوره بعد آن است از این جهت افراد فعال در حوزه فرهنگی دانشگاه شیراز همگی برای یک حرکت بزرگ و یک جهش در بینالمللی کردن این سوگواره تلاش میکنیم.
او گفت: با شعار اللهم عجل محیای محیا محمد و آل محمد این شعار را که سر لوحه سبک زندگی اسلامی ایرانی است در بین هنرمندان جهان تشیع کمک گرفت و یاری آنها را جلب کرد و در بین کشورهای شیعه این حرکت سوگواره گسترده شود.
مدیر فرهنگی دانشگاه شیراز خاطرنشان کرد: بخشی از آثار هنرهای تجسمی مثل عکس، نقاشی و... به نمایش گذاشته میشود و در ایام پیشرو در مراکز مختلف شهری، استانی و ملی نمایشگاه ادامه خواهد داشت. آثار مختلف مثل شعر، داستان و بقیه آثاری که امکان نمایش بیرونی ندارد در فضای مجازی ارائه خواهند شد.
انتهای پیام
نظرات