• پنجشنبه / ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۲۱:۱۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403111813945
  • خبرنگار : 50976

معاون ارتباطات بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری:

سیاست ایران در مواجهه با دشمن، سیاست بازدارندگی فعال است

سیاست ایران در مواجهه با دشمن، سیاست بازدارندگی فعال است

ایسنا/فارس معاون ارتباطات بین‌الملل دفتر رهبر معظم انقلاب (مدظله) با اشاره به اینکه سیاست ایران در مواجهه با دشمن سیاست بازدارندگی فعال است، گفت: در این سیاست مؤلفه‌های بسیاری در راستای وحدت امت اسلامی پایه‌گذاری شده است.

آیت‌الله محسن قمی امروز، ۱۸ بهمن‌ماه در پانزدهمین نشست سالانه اندیشمندان و استادان درس انقلاب اسلامی دانشگاه‌های کشور که در سالن شهید آیت‌الله دستغیب در حرم مطهر شاهچراغ(ع) برگزار شد، با بیان اینکه از همان ابتدای انقلاب اسلامی، سیاستمداران ایران با هدایت مقام معظم رهبری (مدظله) یک ابر سیاست را مطرح کردند، گفت: این ابر سیاست، سیاست بازدارندگی فعال است. یعنی تا جایی که می‌توانیم از جنگ پرهیز کنیم و اگر جنگ تحمیل شد، مقاومت کرده و تسلیم نمی‌شویم، اما تلاش خواهیم کرد که سیاستی اتخاذ کنیم که دشمنان را از فکر حمله باز دارد. 

وی ادامه داد: در سیاست بازدارندگی فعال، مولفه‌هایی مانند افزایش قدرت نظامی، افزایش توان علمی و فناوری، تحکیم اقتصاد مقاومتی، استفاده از ظرفیت‌های درونی کشور، وحدت امت اسلامی و پشتیبانی از رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله) مورد توجه است.

آیت‌الله قمی با تأکید بر اهمیت وحدت ملی اظهار کرد: اختلاف نظرات و سلایق نباید ما را از اصول انقلاب، عدالت‌خواهی، اصل نظام جمهوری اسلامی، دفاع از مستضعفین، قانون اساسی و ... جدا و دور کند.

معاون ارتباطات بین‌الملل دفتر رهبر معظم انقلاب (مدظله) در ادامه سخنان خود رفتاری که باعث دین‌گریزی جوانان شود را گناهی بزرگ دانست و افزود: اساتید دانشگاه‌ها نسبت به مطالعه، حفظ شرافت دانشجو، کرامت دانشگاه و ... توجه نشان دهند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مواضع شجاعانه ایران در دفاع از مظلومان مورد تمجید و تعریف کشورهای دیگر قرار گرفته است، گفت: ایران دشمنی به نام آمریکا دارد که بزرگترین قدرت اقتصادی و نظامی جهان محسوب می‌شود؛ بزرگترین انتشارات دنیا، بیشترین رسانه‌ها و امکانات اینترنتی را در اختیار دارد. این دشمن در ظاهر ضعفی ندارد اما در واقعیت دچار مشکلات و ضعف‌های بزرگی است.

آیت‌الله قمی از جبهه مقاومت به عنوان «جبهه کوثر» و از جبهه استکبار، آمریکا و رژیم صهیونیستی به عنوان «جبهه تکاثر» نام برد و افزود: امروز جبهه کوثر رو به تقویت و جبهه تکاثر رو به ضعف است. اگر مسأله دلار حل شود، موضوع تحریم‌ها اساساً بی‌اثر خواهد شد. لذا باید تلاش کرد تا دلار از تجارت جهانی حذف شود. 

وی در ادامه گریزی به عملیات وعده صادق یک زد و گفت: در عملیات وعده صادق یک، قدرت‌های پدافندی کل دنیا، به غیر از چین و روسیه جمع شدند تا موشک‌های ایران به پایگاه‌های نظامی آمریکا برخورد نکند. اما مهم این نیست که چه تعداد از موشک‌های ایران به هدف اصابت کرد، بلکه اراده‌ مقابله با آمریکا مهم بود و عملیات وعده صادق یک و ۲ نشان داد که واقعاً توانایی داریم تل‌آویو را با خاک یکسان کنیم، اما باید مصلحت‌اندیشی کرد و کسی نمی‌تواند و نباید برای مسئولان کشور تعیین تکلیف کند.

هزینه تسلیم بسیار بیشتر از هزینه مقاومت است

 معاون ارتباطات بین‌الملل دفتر رهبر معظم انقلاب (مدظله) تصریح کرد: ملت ایران بدانند که هزینه تسلیم بسیار بیشتر از هزینه مقاومت بوده و شاهد این ماجرا اشغال سوریه به دست رژیم صهیونیستی است.

آیت‌الله قمی در بخش دیگری از سخنان خود فرصت‌ها، تهدیدها و راهکارها را مدنظر قرار داد و گفت: پس از عملیات طوفان‌الاقصی رژیم صهیونیستی با تکیه بر قدرت رسانه سعی داشت، این عملیات را به گونه‌ای جلوه دهد که تعدادی وحشی به خاک آنان حمله کرده، کودکان را کشتند و زنان را مورد تعرض قرار دادند و هدف از حمله به غزه و لبنان این است که به نمایندگی از بشریت با تعداد تروریسم بجنگند.

وی ادامه داد: مسئله طوفان‌الاقصی بالاخره به آتش‌بس ختم شد، در این مرحله نتانیاهو به ۳ هدف خود که شامل نابودی حماس، آزادی گروگان‌های صهیونیستی بدون مذاکره و اشغال غزه بود، نرسید.

آیت‌الله قمی با بیان اینکه پیروزی بزرگ از آن مردم غزه و حماس بود، گفت: موضوع آتش‌بس با رژیم صهیونیستی، آزادی زندانیان حماس و خروج صهیونیست‌ها از نوار غزه از شروط حماس بود که به آن‌ها دست یافت.

 معاون ارتباطات بین‌الملل دفتر رهبر معظم انقلاب (مدظله) با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی پس از ۶۰ روز جنگ با کشور لبنان نیز مجبور به آتش‌بس شد، گفت: یک سری مناطق اشغال شده لبنان آزاد و پاکسازی شد، یک سری مناطق نیز هنوز در اشغال رژیم صهیونیستی است که ان‌شاءالله در مرحله دوم آتش‌بس پاکسازی می‌شود.

آیت‌الله قمی در بخش دیگری از سخنان خود به تهدیدها و فرصت‌های کشور سوریه اشاره کرد و افزود: تهدید اول رژیم صهیونیستی است که چشم به اردن، عراق و سوریه دارد؛ تهدید دوم، مشکل برخورد جدی با شیعیان در کشور سوریه است؛ مشکل سوم، علویان هستند که تحت عنوان مزدوران بشاراسد و مزدوران نظام سابق کارشکنی می‌کنند؛ تهدید چهارم، تجاوز ترکیه و آمریکا به خاک سوریه و در نهایت مشکل پنجم جنگ بین شیعه و سنی بعد از طوفان الاقصی است.

 معاون ارتباطات بین‌الملل دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران (مدظله) در ادامه سخنان خود با اشاره به جنایات گسترده رژیم صهیونیستی از ابتدای شکل‌گیری تاکنون تصریح کرد: اولین قطعنامه علیه رژیم صهیونیستی در سازمان ملل، ۸۰ سال پیش صادر شد و تاکنون ۵۱۳ قطعنامه علیه رژیم صهیونیستی در شورای امنیت یا حقوق بشر صادر شده است و این موارد هیچ ربطی به ایران ندارد.

آیت‌الله قمی اظهار کرد: در گذشته رژیم صهیونیستی با بمباران و موشک مردم مظلوم فلسطین را مورد حمله قرار می‌داد و و این مردم با سنگ مقابله می‌کردند اما امروز مردم فلسطین موشک را با موشک پاسخ می‌گویند. 

به گزارش ایسنا، پانزدهمین نشست سالانه اندیشمندان و استادان درس انقلاب اسلامی دانشگاه‌های کشور در روزهای ۱۷ و ۱۸ بهمن ماه برای سومین سال پیاپی به میزبانی حرم مطهر شاهچراغ (ع) برگزار شد. محور اصلی این نشست؛ «درس انقلاب اسلامی، محتواها، روش‌ها و مسئولیت‌ها» بود و در پایان این مراسم از مقالات برتر تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha