• سه‌شنبه / ۷ تیر ۱۴۰۱ / ۱۶:۳۹
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1401040704974
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

معاون بهداشت وزیر بهداشت اعلام کرد

کمتر از یک دهه فرصت برای مهار خطرات کاهش جمعیت کشور

کمتر از یک دهه فرصت برای مهار خطرات کاهش جمعیت کشور

معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر این‌که برای نجات کشور از خطرات کاهش جمعیت کمتر از یک دهه فرصت داریم، گفت: بحث جوانی جمعیت یک بحث فرهنگی، استراتژیک و حیاتی است و باید جدی‌تر به این مسئله وارد شده و این موضوع را نهادینه کنیم‌.

به گزارش ایسنا، کمال حیدری در کارگاه دو روزه آموزشی معاونان فنی معاونت بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که در هتل قلب بیمارستان شهید رجایی برگزار شد، با اشاره به طرح ملی جوانی جمعیت اظهارکرد: برای نجات جمعیت ایران کمتر از یک دهه زمان داریم و اگر نتوانیم کاهش مسئله جمعیت را به افزایش جمعیت تغییر معکوس دهیم کشور دارای ضررهای هنگفت و آسیب‌های زیادی خواهد شد.

وی افزود: بحث جوانی جمعیت یک بحث فرهنگی، استراتژیک و حیاتی است و باید جدی‌تر به این مسئله وارد شده و این موضوع را نهادینه کنیم‌.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه وزارت بهداشت در امر جوانی جمعیت مسئولیت مستقیم دارد، گفت: همه واحدهای مربوط به سلامت و بهداشت کشور باید در بحث اقناع کردن عمومی فرزندآوری، فعال شوند چرا که تغییر نگرش جامعه در مورد فرزندآوری بدست شماست و باید تفهیم کنید.

حیدری همچنین در ادامه با اشاره به این‌که معاونان فنی معاونت‌ بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی نبض کار و حلقه وصل وزارت بهداشت و بدنه سلامت و بهداشت کشور هستند، گفت: کلید اجرای برنامه‌های عملیاتی نتیجه بخش در دست معاونان فنی است و این معاونت‌ها نقش بسیار مهمی در سیستم ارزیابی برنامه‌ها دارند.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درخصوص نظام شبکه‌ بهداشت کشور گفت: تقویت نظام شبکه فصل جدید و نقطه عطفی برای حوزه بهداشت است.

براساس اعلام وبدا، حیدری گفت: آنچه در نظام شبکه‌ مهم است بحث ساختار فیزیکی است. متاسفانه بسیاری از مراکز استیجاری است و اگر استیجاری هم نباشد ظاهر خوبی ندارند و در شان حوزه بهداشت که نهضتی در آن اتفاق افتاده، نیست.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: بسته‌های خدمتی و بستر الکترونیکی دو موضوع حائز اهمیت در  تقویت نظام شبکه کشور محسوب می‌شوند که باید به هر دو توجه ویژه داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha