«مجید دهقانیزاده» در نخستین نشست این شورا که عصر روز گذشته در سالن کوثر استانداری یزد برگزار شد، ضمن تشریح دستورکارهای این نشست، گفت: با نظر و تاکیدات استاندار یزد، اعضای جدید شورای راهبری توسعه مدیریت استان معرفی و احکام آنان نیز صادر شده است.
وی از وظایف و ساختار این شورا سخن گفت و بیان کرد: عملیاتی کردن سیاستهای کلی نظام اداری ابلاغی مقام معظم رهبری و هر بند از شرح وظایفی که برای شورای راهبری توسعه مدیریت استان مشخص شده است میتواند تحولی عظیم در حوزه نظام اداری استان ایجاد کند.
دهقانیزاده ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۰ دستگاههای اجرایی استان را مهم دانست و افزود: قرار است نتایج این ارزیابی در جشنواره شهید رجایی سال جاری اعلام و از دستگاههای برتر تجلیل شود.
دبیر شورای راهبری توسعه مدیریت استان با بیان این که ارزیابی دقیق از عملکرد دستگاههای اجرایی میتواند در ارایه خدمات به مردم و جامعه اثر گذار باشد، اظهار کرد: دستگاههای اجرایی استان پس از این ارزیابی میتوانند نقاط ضعف خود را شناسایی کرده و در صدد اصلاح آن برآیند و همچنین نقاط قوت خود را نیز تقویت کنند.
دهقانیزاده از برگزاری نهمین آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی در استان خبر داد و گفت: قرار است بر اساس تقویم زمانی ارایه شده، آزمون استخدامی برای ۱۱ دستگاه اجرایی در روز جمعه سی و یکم تیرماه سال جاری برگزار شود.
وی با اشاره به برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش استان در شهرستانهای یزد، اردکان، میبد، مهریز و بافق، گفت: در این آزمون ۹ هزار و ۴۵۰ نفر در شهرستانهای مذکور شرکت کردند که از این تعداد هفت هزار و ۸۰۹ نفر را بانوان و یک هزار و ۶۴۱ نفر را آقایان تشکیل دادند و در نهایت نیز ۶۶۳ نفر در این آزمون پذیرش شدند.
«جلال عربخردمند» معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان نیز در این نشست به تشریح ساختار شورای راهبری توسعه مدیریت استان پرداخت و گفت: این شورا پنج کمیته به نامهای کمیته ساختار و فناوریهای مدیریتی، کمیته توسعه دولت الکترونیک و هوشمندسازی، کمیته سرمایه انسانی، کمیته سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم وکمیته مدیریت عملکرد را ذیل خود دارد.
وی طراحی ساز و کارهای مناسب برای اجرایی کردن سیاستهای کلی نظام اداری ابلاغی مقام معظم رهبری و نقشه راه و برنامه جامع اصلاح نظام اداری (مصوب شورای عالی اداری) و وظایف مقرر در قانون مدیریت خدمات کشوری، پیشبینی بودجه مورد نیاز برای اجرای برنامههای اصلاح نظام اداری در سطح استان، پیگیری برنامههای ارتقا سلامت اداری و صیانت از حقوق شهروندی در دستگاههای اجرایی استان، بررسی و تصویب اعتبار لازم برای استقرار و توسعه دولت الکترونیک در دستگاههای استانی، ارتقا کیفیت خدمات دولتی به منظور افزایش رضایتمندی مردم و کاهش هزینهها در فضای رقابتی، برنامهریزی برای توانمندسازی و بهسازی و آموزش مدیران و کارکنان دولت و بررسی و تصویب برنامههای مورد نیاز به منظور ارتقا فرهنگ سازمانی با رویکرد استانی را از جمله وظایف این شورا برشمرد.
عرب خردمند در ادامه الزامات قانون ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی را تشریح کرد و به معرفی محورها و شاخصهای ارزیابی پرداخت و گفت: ارزیابی عملکرد دو هزار امتیاز دارد که در دو بخش شاخصهای اختصاصی و شاخصهای عمومی تعریف شده است.
فرایند ارزیابی عملکرد، سامانه ارزیابی عملکرد، مهمترین اقدامات سازمان مدیریت و برنامهریزی استان در رابطه با جشنواره شهید رجایی و جایزه اقدامات برجسته دستگاههای اجرایی از جمله محورهای گزارش معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان بود که در این نشست ارایه شد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت استان، همچنین در این نشست مدیر کل آموزش و پرورش استان به ارایه گزارشی از کمبود نیروی انسانی در این اداره کل پرداخت و گفت: میزان کمبود ساعت نیاز غیر موظف نهایی استان ۴۳ هزار و ۴۷۵ ساعت معادل یک هزار و ۸۱۱ نفر است.
در پایان این نشست نیز چهار درخواست دوره آموزشی با عناوین مهدویت، انقلاب اسلامی و گام دوم انقلاب، دورههای مرتبط با فناوریهای نوین مالی، معارف نماز ۴ و تربیت مربی توسعه بهرهوری متناسب با ماده ۵ قانون برنامه ششم توسعه پس از بررسی و اعلام نظر اعضاء مورد تصویب قرار گرفت.
انتهای پیام
نظرات