• دوشنبه / ۶ تیر ۱۴۰۱ / ۱۳:۰۱
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1401040603915
  • منبع : نمایندگی گیلان

وجود ۷۰۰ کارخانه تعطیل و راکد در گیلان

وجود ۷۰۰ کارخانه تعطیل و راکد در گیلان

ایسنا/گیلان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان از وجود ۷۰۰ کارخانه تعطیل و راکد در گیلان خبرداد و گفت: می توان از ۷۰۰ کارخانه راکد، ۳۰۰ کارخانه را راه اندازی کرد.

سیاوش آقاجانی در گفت و گو با خبرنگاران گفت: باید در راستای ارتقای سرمایه اجتماعی کشور گام برداریم و این مهم زمانی اتفاق می افتد که مدیران خادمان خوبی برای مردم باشند.

وی خاطرنشان کرد: تعاونی های ضعیف، ورشکسته و راکد قطعا باعث ترویج بخش تعاون نمی شوند و در این راستا تعاونی ها باید جایی تشکیل شوند و در زمینه ای فعالیت کنند که موفق باشند.

آقاجانی با بیان اینکه به دلیل سو مدیریت در دستگاه های متولی، تعاونی های مسکن مهر نتوانستند در استان به اندازه کافی موفق عمل کنند، تصریح کرد: به دلیل سوءمدیریت این دستگاه ها، اعضای تعاونی ها با مشکلاتی مواجه شدند که در این راستا بازرسی های لازم صورت گرفته، ایرادات و مشکلات احصا شده و فرایندهای مشکل دار اصلاح شده اند و امید است بتوانیم هر چه زودتر پروژه های تعاونی های مسکن مهر را به اتمام برسانیم.

آقاجانی از وجود ۷۰۰ کارخانه تعطیل و راکد در استان خبر داد و گفت: تلاش ما در استان حمایت از تولید ملی است و در این راستا در کنار استانداری و با حمایت صمت، جهاد کشاورزی و سایر دستگاه های مرتبط می توان از ۷۰۰ کارخانه راکد،   ۳۰۰ کارخانه را راه اندازی کرد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان، عمده مشاغل خانگی را ثبت محور عنوان کرد و گفت: در خصوص ثبت مشاغل خانگی؛ با توجه به رصد ها، بررسی ها و همچنین عدم نیاز به صدور مجوز برای این مشاغل در سه ماهه اول سال ۱۴۰۰، ۶۰ شغل خانگی و  در سه ماهه اول سالجاری  ۴۲۸ شغل خانگی ایجاد شد.

آقاجانی خاطرنشان کرد: در سه ماهه اول ۱۴۰۰، ۱۲۱مجوز مشاغل خانگی و هچنین در سه ماهه اول سالجاری نیز ۶۸۶ مجوز دریافت کردند.

وی گفت: با رصد فعالیت اتباع بیگانه در استان نیز، طی سال سالجاری، ۴۹ نفر کشف شده و برگردانده شدند.

وی در خصوص صدور مجوز نهادهای کارآفرینی گفت: در سه ماه اول سال ۱۴۰۰ دو مجوز صادر شد و طی سه ماهه اول سالجاری ۱۰ مجوز صادر شده است.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با اشاره به آموزش های کارآفرینی که توسط باشگاه کارآفرینان نوجوان انجام می شود،   یادآورشد: طی سه ماهه اول سال ۱۴۰۰، ۷۰۰ نفر ساعت آموزش و در سه ماهه اول سالجاری، هزار و ۱۵۰ نفر ساعت آموزش صورت گرفته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در خصوص تبصره ۱۸ موضوع تسهیلات با هدف ایجاد اشتغال و تسهیلات یارانه ای خاطرنشان کرد: در سالجاری ۶۳ طرح با رقم کلی ۳۸ میلیارد تومان با هدف ایجاد ۲۶۵ مورد اشتغال تایید شده که ۲۲ طرح تسهیلاتی به مبلغ ۹ میلیاردتومان دریافت کردند و ۵۱ مورد اشتغال ایجاد شده است، مابقی نیز بزودی به اتمام می رسد.

آقاجانی گفت: در خصوص بازدید از طرح های اشتغالزایی، رویکرد دولت همه شماری و اطلاع یافتن از همه شغل های ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه طی سه ماهه اول سال ۱۴۰۰،   ۱۰ بازدید از طرح های اشتغالزایی صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: طی سه ماهه سالجاری ۲۴ بازدید از طرح های اشتغالزایی صورت گرفته است که توسط دبیرخانه کارگروه اشتغال و بنده انجام شده است.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گفت:‌ در بحث پشتیبانی و اداری،   رویکرد وزارت مردم و همچنین اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در توزیع منابع بین ادارات رویکردی عدالت محور نسبت به گذشته بوده است

وی خاطرنشان کرد: برخورد با تخلفات و معرفی به دادگاه در خصوص کارگاه های خطر آفرین و کارگاه هایی که حقوق کارگران در آنها تضییع می شود به عنوان یکی از اقدامات پیشگیرانه به صورت ویژه در دستور کار مدیریت روابط کار قرار دارد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گفت: در حمایت از تولید و کارآفرینی نگاه و رویکرد اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان به گونه ای است که مسیر حمایت از تولید موجب تضییع حقوق کارگر نشود و در این راستا فرآیندهای مشکل دار اصلاح شده اند.

وی در بحث سه جانبه گرایی نیز گفت : دنبال افزایش تشکیل شوراهای اسلامی کار هستیم و این شورا ها باید با حمایت کارفرمایان تشکیل شوند.

وی تصریح کرد: شوراهای اسلامی کار ضمن مطالبه حق و حقوق کارگران، حامیان خوبی برای تولید نیز هستند.

آقاجانی در ادامه گفت: در گذشته بر عملکرد تشکلات و انجمن های صنفی نظارت نمی شد و این عدم نظارت چالش هایی را به ویژه در انجمن های صنفی کارگران ساختمانی به وجود آورد.

وی با بیان این مطلب از ورود به فاز اجرایی و عملیاتی در بحث نظارت بر عملکرد تشکلات و انجمن های صنفی طی هفته جاری خبر داد.

مدیرکل تعاون در  ادامه با بیان اینکه مردمی سازی و توضیح عادلانه یارانه از اقدامات مهم دولت در بخش اجتماعی است افزود:  حدود ۷ هزار مراجعه کننده داشتیم که با راه اندازی سامانه های وزارت کار و ستاد هدفمندی یارانه ها، فرایند اعتراض از طریق این سامانه ها برای مردم تشریح شد و معترضین در حال حاضر منتظر نتیجه رسیدگی به اعتراضات خود هستند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha