عباس مهدی زاده در سی و ششمین نشست اعضای منطقه چهار-قطب جنوب غرب معاونتهای غذا و دارو کشور که به میزبانی لرستان و در هتل شهرداری خرمآباد برگزار شد، اظهار کرد: در اوایل کرونا در بحث دسترسی به مواد ضدعفونی کننده، ماسک و تولید دارو با مشکلاتی همه استانها مواجه بودند.
وی ادامه داد: کرونا فرصتی برای توانمندی تولیدکنندگان دارو بود و همه استانها در بحث تولید دارو و ملزومات بهداشتی توانمند هستند.
مدیرکل دفتر راهبری، پایش و امور استانهای سازمان غذا و دارو گفت: بیشترین دغدغه روسای دانشگاهها باید بیشترین دغدغه آگاهی رسانی، پیشگیری و بهداشت باشد که متاسفانه امروز مشکلات مالی گریبانگیر همه روسای دانشگاهها شده است.
مهدی زاده بیان کرد: ضرورت دارد که مصرف منطقی رعایت شود و بیمهها طلب دانشگاهها را پرداخت کنند.
وی گفت: گفته میشود ۱۲ و یا ۱۶ هزار میلیارد تومان بدهی انباشت دانشگاههای علوم پزشکی کشور به شرکتهای پخش دارویی است.
مدیرکل دفتر راهبری، پایش و امور استانهای سازمان غذا و دارو عنوان کرد: در بحث کالای سلامت باید از توانمندی و ظرفیت منطقه چهار قطب جنوب غرب استفاده شود و تصمیماتی گرفته شود که ضمانت اجرایی داشته باشد.
مهدی زاده اضافه کرد: برای تدوین برنامه هفتم توسعه تا شهریور ماه وقت داریم و سند ملی دولت مردمی به ما ابلاغ شده و طرح عدالت در سلامت تدوین شده است و ارائه شده است و باید براساس این اسناد بالادستی اهداف کلان، کمی، برنامهها و راهبردها و برنامهریزیها انجام شود.
وی با بیان اینکه باید نگاه نظارتی تغییر کند، افزود: برای برون سپاری اصلا محدودیتی وجود ندارد.
مدیرکل دفتر راهبری، پایش و امور استانهای سازمان غذا و دارو بیان کرد: بحث تفویض اختیار در حوزه دارو را آغاز کردیم و در حمایت از شرکتهای دانشبنیان میتوانیم حمایت کننده باشیم.
مهدیزاده اضافه کرد: لرستان در گیاهان دارویی توانمندی بسیاری دارد و باید تولید کنندگان تشویق شوند؛ برای ایجاد اشتغال و محقق شدن شعار سال کمک کننده باشیم و در این توانمندیها و تجربه موفق قطب بهره ببریم.
انتهای پیام
نظرات