• سه‌شنبه / ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۰:۵۴
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1401033121802
  • خبرنگار : 50233

اخطارهای پیاپی اما بی‌اثر به شهرداری سمنان

تاخیر ۱۰ساله عامل عقب‌افتادگی ۲۰درصدی پوشش فاضلاب

تاخیر ۱۰ساله عامل عقب‌افتادگی ۲۰درصدی پوشش فاضلاب

ایسنا/سمنان مدیرعامل آب و فاضلاب استان سمنان بااشاره به کاهش دبی منابع آبی در این استان گفت: از تاخیر یک‌دهه‌ای در اجرایی شدن پروژه‌ها را اصلی‌ترین عامل عقب‌افتادگی ۲۰درصدی میانگین پوشش فاضلاب در استان کم‌آب سمنان ارزیابی کرد.

محمد طاهری در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: میانگین پوشش فاضلاب در کشور بیش از ۵۰ درصد است و این در حالی است که این شاخص در استان سمنان ۳۱ درصد است.

وی با اشاره به دلایل این تفاوت در پوشش فاضلاب خاطرنشان کرد: متاسفانه پروژه‌های جمع‌آوری و تصفیه فاضلاب در استان سمنان با وجود ضرورت آن دیر آغاز شده و همین سبب شده که این عقب‌افتادگی به تدریج به وجود بیاید.

مدیرعامل شرکت آبفای استان ادامه داد: پروژه‌های مرتبط با فاضلاب در بیشتر استان‌ها عمدتا در میانه دهه هفتاد آغاز شده و این در حالی است که اینگونه پروژه‌ها در استان سمنان با یک دهه دیرتر در سال ۸۴ در استان سمنان آغاز شده است.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان سمنانبا بیان اینکه خوشبختانه در چند سال اخیر سرمایه‌گذاری خوبی در بخش فاضلاب استان انجام شده اضافه کرد: تصفیه خانه فاضلاب مهدیشهر یکی از پروژه های خوب در این بخش است.همچنین پروژه های فاضلاب در بیشتر شهرهای بزرگ استان روند بسیار خوبی دارد.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا در ارتباط با آخرین وضعیت پروژه فاضلاب شهر سمنان و عدم اجرای تعهدات پیمانکار این پروژه گفت: متاسفانه شهرداری سمنان به تعهدات خود در این ارتباط عمل نکرده است.

اخطارهای پیاپی اما کم‌اثر آبفا به شهرداری سمنان.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان سمنان از اعطای بیش از چهار اخطار به شهرداری سمنان به دلیل تاخیر در اجرای تعهدات خبر داد و اضافه کرد: شرکت آب و فاضلاب استان با توجه به اهمیت این پروژه به طور جدی پیگیر پروژه است.
طاهری با اشاره به اخطارهای پی در پی آب و فاضلاب استان به شهرداری به دلیل عدم عمل به تعهدات خود در پروژه مهم فاضلاب شهری مرکز استان عنوان کرد: علی رغم این تاکیدات، روند پروژه در مرکز استان چندان مناسب نیست و لذا انتظار می‌رود که شهرداری سمنان با توجه به نیاز استان به این پروژه با تسریع در اجرای پروژه و عمل به تعهدات خود به رفع معضل کم آبی در استان کمک کند.

وی با اشاره به فرسودگی شبکه های انتقال آب در استان بر لزوم بهینه سازی این شبکه ها تاکید و اظهار کرد: برای بهینه سازی تمامی شبکه های فرسوده استان به اعتباری بیش از ۷۵۰ میلیارد تومان نیاز است که با توجه به مشکلات اقتصادی فعلی امکان اصلاح همه آنها در یک بازه زمانی کوتاه نیست اما شرکت آبفا به تدریج و هر ساله بخشی از این شبکه را اصلاح و بهینه سازی می کند.

طاهری با ابراز خرسندی از اصلاح بخش مهمی از شبکه های فرسوده در مناطق روستایی گفت: خوشبختانه این چند ساله اعتبارات خوبی از محل اعتبارات محرومیت زدایی به اصلاح شبکه روستایی اختصاص یافته و پروژه های خوبی در این بخش اجرایی کردیم.
مدیرعامل آبفا استان اضافه کرد: در همین ارتباط ۷۲میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به تامین آب، اصلاح شبکه و خطوط انتقال آب روستایی اختصاص یافت که همه آن جذب شده است.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha