به گزارش ایسنا- میر عبدی افزود: در کشور ایران، رسالت دستگاه تعلیم و تربیت رساندن انسان ها به مراتبی از حیات طیبه است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان خاطر نشان کرد: در انجام این رسالت بزرگ، دستگاه تعلیم و تربیت فقط با دانش آموزان سروکار ندارد، بلکه در این میان خانواده دانش آموزان و از طرفی رسانه در قالب امروزی آن یعنی فضای مجازی نقشی بسیار بزرگ در تربیت دانش آموزان دارند.
میرعبدی با اشاره به سیطره فضای مجازی بر آموزش و سبک زندگی خاطر نشان کرد: باید در این حوزه مراقب آسیب های اجتماعی احتمالی بود و برای آن برنامه داشته باشیم.
وی گفت: خوشبختانه با حضوری شدن مدارس از ابتدای سالجاری، همگان به تاثیر و اهمیت حضور معلمان در آموزش اذعان کردند.
میرعبدی در بخش دیگری به بیان مشکلات سیستان و بلوچستان در حوزه آموزش و پرورش پرداخت و گفت: علی رغم تمامی تلاش ها و خدمات ارزنده نظام جمهوری اسلامی در این استان، رشد فزاینده جمعیت دانش آموزی، جوانی جمعیت، قهر طبیعت، حاشیه نشینی، پراکندگی غیرمتعارف روستاها سبب شده تا همواره با کمبود فضای آموزشی و نیروی انسانی مواجه باشیم.
وی تصریح کرد: سالانه بیش از هزار کلاس درس در این استان ساخته می شود و بیش از ۳۰۰ خیر به صورت دایمی در این استان در حال تلاش هستند اما به دلیل افزایش مداوم نیاز، همچنان کمبودها وجود دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان ادامه داد: در راستای بهینه سازی محیط مدارس سیستان و بلوچستان در قالب تفاهم نامه همکاری اجرای برنامه های تربیت بدنی و فعالیت های ورزشی (طرح شهید سلیمانی) بین وزارت آموزش و پرورش و اداره کل آموزش و پرورش استان ۱۱۰ فضای ورزشی استاندارد با محوریت دانش آموزان دختر تا پایان سال جاری در این استان احداث خواهد شد.
میرعبدی افزود: همچنین اخیرا ۵۰ میلیارد تومان برای تجهیزات هنرستان های استان اختصاص داده شد و قرار است تا پایان دولت، ۲۸۳ هنرستان جدید در سیستان و بلوچستان احداث شود.
وی با اشاره به مشکل بازماندگان از تحصیل در استان خاطر نشان کرد: با همت قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی این مشکل نیز از سیستان و بلوچستان برطرف خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات