به گزارش ایسنا به نقل از مخزن سازه، شیر تمام اتوماتیک جریانی نسبت به شیرهای اتوماتیک زمانی از نظر میزان شستشو و هدررفت آب، راندمان و صرفه اقتصادی بیشتری دارند.
سختی گیر رزینی frp اتوماتیک
سختی گیر رزینی فایبرگلاس اتوماتیک به سیستمی گفته می شود که عمل احیای رزین را پس از رسوب زدایی و گرفتن سختی آب به صورت خودکار انجام می دهد. سختی گیر رزینی فایبرگلاس عمر بیشتری دارد همچنین بدنه آن کمتر دچار خوردگی میشود. سختی گیر رزینی FRP با عبور آب سخت از بستر رزین باعث تبادل یون بین آب و رزین شده و آب نرم با سختی تا حد صفر ppm میرساند. سختی گیر رزینی اتوماتیک FRP جهت تحمل فشار تا ۴ بار بوده و آب ورودی توسط آب پخش کن در قسمت فوقانی به صورت یکنواخت بر روی سطح رزین پاشیده می شود و آب نرم در قسمت پایین دستگاه توسط نازل مخصوص جمع آوری می شود. حجم رزین برحسب نوع آن ۵۰ تا ۷۰ درصد حجم استوانه میباشد که فضای خالی برای انبساط رزین در نظر گرفته شده است.
سختی گیر رزینی تمام اتوماتیک چگونه کارمیکند؟
عمل احیای رزین پس از رسوب زدایی به صورت خودکار توسط شیر تمام اتوماتیک انجام می گیرد و با توجه به برنامهریزی که به سیستم داده شده توسط کیتهای تشخیص به شیر تمام اتوماتیک فرمان بک واش و احیای رزین داده میشود. از لحاظ هزینه اولیه شیرهای تمام اتوماتیک نسبت به شیرهای دستی سلو ولو بیشتر میباشند ولی از لحاظ راندمان و میزان هدر رفت آب در زمان بندی تعیین شده، صرفه اقتصادی بیشتری دارند. شیوه ی کار سختی گیر اتوماتیک بر مبنای میزان جریان و یا از طریق تنظیم زمان می باشد.
عبور آب سخت از بستر رزین باعث نبادل یون بین آب و رزین میشود و با افزایش زمان سرویس رزین های بالای بستر اشباع شده و تبادل یونی در لایه های پایین ستون بستر انجام می شود و در نهایت زمانی فرا می رسد که کل رزین ها اشباع شده و زمان احیا نمودن رزین ها توسط آب نمک در تانک نمک فرا میرسد.
شیرسختی گیررزینی تمام اتوماتیک
شیرسختی گیر رزینی اتوماتیک عمدتاً در دو نوع جریانی و زمانی موجود میباشند. نوع جریانی آن به وسیله یک سنسور که در خروجی آب تصفیه شده قرار دارد، با گذر آب قابل برنامهریزی میباشد به گونهای که عمل بکواش و احیای رزین را میتوان به نسبت حجم آب خروجی تنظیم و برنامهریزی کرد ولی در نوع شیر زمانی تمامی مراحل به وسیله زمان برنامهریزی می شود. قیمت شیر تمام اتوماتیک سختی گیر به سایز شیر میزان گذر آب از آن و نوع جریانی و زمانی بستگی دارد.
شیرهای اتوماتیک سختی گیر رزینی عمدتاً یک برنامه بیشتر از نوع نیمه اتوماتیک آن دارد که آن هم مرحله شستشوی سریع می باشد این مرحله بعد از شستشوی رزین به وسیله آب نمک قابل برنامهریزی میباشد به گونهای که پس از عمل به وسیله آب نمک آب میبایست به مقدار کافی از روی رزینها گذر کند تا شوری آب از بین برود به این عمل شستشوی سریع میگویند که در نوع شیرهای سختی گیر رزینی اتوماتیک قابل برنامهریزی میباشد در نوع نیمه اتوماتیک این مرحله وجود ندارد.
شیراتوماتیک زمانی و جریانی
شیر اتوماتیک زمانی سختی گیر:
با استفاده از شیر زمانی، سختی گیر در زمان مشخصی بر اساس روز و ساعت وارد سیکل احیا میشود. در شیرهای اتوماتیک زمانی تعیین می گردد سختیگیر در چند روز و دقیقاً در چه ساعتی وارد مرحله بعدی سیکل کاری خود شود. این مدل بر اساس اعمال زمانهای مشخص برای 5 سیکل عملکردی دستگاه قابل تنظیم است. سیکل سرویس، بکواش یا شستشوی آهسته، احیا یا ریجنریشن، پرکن تانک نمک و تخلیه سریع سیکل های کاری سختی گیر اتوماتیک به شمار میرود.
شیر اتوماتیک جریانی سختی گیر:
با استفاده از شیر جریانی، سختی گیر بعد از عبور حجم مشخصی از آب به حالت بکواش و احیای رزین وارد میشود. در این تیپ ولو تغییر هر سیکل به فاز بعدی از طریق تعریف میزان مشخصی از گذر آب انجام می پذیرد. شیرهای برنامهریزی کنترل جریانی بر اساس حجم آب گذر شده از بستر رزین ها و میزان فلو جریان آب در گردش سختی گیر قابل تنظیم میباشد.
تفاوت سختیگیر رزینی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک
عملیات بک واش و احیاء در سختی گیرهای رزینی با شیر نیمه اتوماتیک به صورت منظم و نظارت شده توسط اپراتور موتورخانه و در سختی گیرهای رزینی با شیر تمام اتوماتیک بدون نیاز به اپراتور و بر مبنای سیستم تنظیم جریانی یا زمانی به صورت خودکار انجام میپذیرد.
تفاوت اساسی این نوع سختی گیر فقط در شیر بک واش میباشد که در نمونه نیمه اتوماتیک قابلیت برنامهریزی برای احیاء رزین را نداشته و حتما توسط یک اپراتور به صورت مستمر انجام میگیرد. تغییر حالت شیر سختی گیر رزینی نیمه اتوماتیک جهت بک واش به صورت دستی میباشد.
گروه کارخانجات دماگستر عرضه کننده انواع سختی گیررزینی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک در بخش صنعتی و خانگی میباشد. برای ثبت سفارش به سایت رسمی دماگسترمراجعه کرده و باشماره های شرکت تماس حاصل فرمایید.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات