جعفر کاویانی دلشاد در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در بحث حمایت از تولیدکنندگان با توجه به آزادسازی ارز ترجیحی و گران شدن خوراک ماهی و نهادهها دولت در بحث پرداخت سرمایه در گردش مساعدت داشته و سازمان جهاد کشاورزی استان همدان ۱۰ طرح به مبلغ ۷میلیارد تومان را برای تسهیلات سرمایه در گردش به بانک معرفی کرده است.
وی با بیان اینکه تاکنون ۲۰۰ میلیون تومان پرداخت اولیه "شیلات کارت" در استان همدان انجام گرفته و استان همدان اولین پرداخت شیلات کارت را در سطح کشور داشته است، افزود: بانک کشاورزی از نقش موثری در تسریع و کمک به پرداخت هر چه سریعتر این تسهیلات به تولیدکنندگان برخوردار است.
کاویانی دلشاد با اشاره به اینکه شناسایی واحدها و نمایندگیهای خوراک ماهی و فروش بچهماهی و مراکز تکثیر ماهی سطح استان انجام شده، ادامه داد: در همین رابطه دستگاههای حوزه این مراکز به بانک کشاورزی معرفی خواهند شد تا تولیدکنندگانی که شیلات کارت دریافت کردهاند در زمان خرید نهاده و بچه ماهی با مشکل مواجه نشوند.
وی همچنین تصریح کرد: در بحث ایجاد واحدهای جدید پرورش ماهی تاکنون هشت طرح برای دریافت سرمایه ثابت و سرمایه در گردش در استان همدان با اعتباری افزون بر ۲۵ میلیارد تومان به بانک معرفی شدهاند که این طرحها از طرحهای عمده سطح استان به شمار میروند.
کاویانی دلشاد با بیان اینکه این طرحهای عمده پرورش ماهی معرفی شده به بانک در سال جاری افتتاح و به بهره برداری خواهند رسید ،خاطرنشان کرد: شرکت قزل دانش نهاوند برای دریافت تسهیلات سرمایه در گردش به بانکمعرفی شده تا با اخذ تسهیلات سرمایه در گردش دوباره فعالیت خود را آغاز کرده و بتواند با تولید تخم چشم زده در تولید این محصول در سطح کشور در این زمینه تحول ایجاد کند.
وی یاد آور شد: واحد پرورش ماهی مداربسته ۲۰۰ تنی نیز برای پرداخت تسهیلات به بانک معرفی شده که ظرف یک یا دو ماه آینده فعال شده و به بهره برداری خواهد رسید.
انتهای پیام
نظرات