حامد رضازاده در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه طی ۱۰ ماه گذشته، جلوگیری از برداشت غیرمجاز آب به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته است، اظهار کرد: با این تعداد انسداد چاههای غیر مجاز در سطح شهرستان، ۱۰۸ درصد از هدف برنامه سازگاری با کم آبی شهرستان محقق شده است.
رضازاده خاطرنشان کرد: با انسداد این تعداد چاه غیرمجاز از برداشت غیرمجاز آب از منابع آب زیرزمینی به میزان ۸۷۲ هزار متر مکعب با عمق انسداد ۱۳۲۶ متر جلوگیری شده است.
وی یادآور شد: از ابتدای طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی تا کنون در شهرستان رزن ۱۱۳۲ حلقه چاه غیرمجاز مسدود شده که تقریبا ۱۵۰ میلیون مترمکعب جلوگیری از برداشتهای غیرمجاز در شهرستان رزن اتفاق افتاده است.
رضازاده عمق انسداد این تعداد چاه غیرمجاز مسدود شده از ابتدای طرح تاکنون را در حدود ۶۶ کیلومتر دانست و یادآور شد: منابع آبی متعلق به یک نسل نیست و باید با مصرف بهینه آب را به آیندگان تحویل دهیم.
به گزارش ایسنا، طبق ماده ۴۵ قانون توزیع عادلانه آب، اشخاص زیر علاوه بر اعاده وضع سابق به جبران خسارت وارده محکوم میشوند:
الف - هر کس عمدا و بدون اجازه دریچه و مقسمی را باز کند یا در تقسیم آب تغییری دهد یا دخالت غیرمجاز در وسائل اندازهگیری آب کند یا به نحوی از انحاء امر بهرهبرداری از تاسیسات آبی را مختل سازد.
ب - هر کس عمداً آبی را بدون حق یا اجازه مقامات مسئول به مجاری یا شبکه آبیاری متعلق به خود منتقل کند و یا موجب گردد که آب حق دیگری به او نرسد.
ج - هر کس عمداً به نحوی از انحاء به ضرر دیگری آبی را به هدر دهد.
د - هر کس آب حق دیگری را بدون مجوز قانونی تصرف کند.
ه- - هر کس بدون رعایت مقررات این قانون به حفر چاه و یا قنات و یا بهرهبرداری از منابع آب مبادرت کند.
انتهای پیام
نظرات