دکتر علی صادقی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: بخش کرونایی بیمارستان شهید بهشتی اردستان به طور کامل تعطیل شده است و از فروردینماه تاکنون مورد مثبت بیماری که منجر به بستری شود نداشتیم.
وی با اشاره به تأثیر واکسیناسیون ویروس کرونا در جامعه، افزود: تأثیر واکسیناسیون در جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در کل کشور بسیار مشهود است و تجربه کادر درمان و هوشیاری مردم در بهبود وضعیت بیماری کرونا بیتأثیر نبوده است.
رئیس بیمارستان شهید بهشتی اردستان، تصریح کرد: با بررسی بیماران مطمئناً افرادی که دُز سوم واکسن کرونا را دریافت کردند بسیار کمتر از مابقی افراد جامعه دچار ویروس شدند. آنگونه که وزارت بهداشت اعلام کرده است تا شهریور موضوع خاصی در بحث کرونا نخواهیم داشت.
دکتر صادقی در پاسخ به این سؤال که با توجه به آرام شدن ویروس کرونا، مردم میتوانند ماسکهای خود را بردارند، خاطرنشان کرد: از نظر علمی در مراکزی که جمعیت زیادی حضور دارد، در مجامع عمومی، مساجد، جشنها، فضاهای سربسته، محیطهای درمانی و بیمارستانها و ... به هیچ وجه توصیه نمیشود که افراد ماسک را کنار بگذارند.
کودکان بیشتر دچار ویروس اسهالی میشوند
وی با اشاره به شیوع ویروس جدید که به ویروس اسهالی معروف است، گفت: معمولاً با شروع فصل بهار و تابستان انتظار افزایش بیماریهای گوارشی منتقل از آب و غذا وجود دارد. این بیماری یک بیماری ویروسی که خودش را با اسهال و استفراغ نشان میدهد و مناطقی گرم و خشک مثل اردستان بیشتر از دیگر مناطق دچار این بیماری میشوند که بیماران سریعاً باید به پزشک مربوطه مراجعه کنند.
رئیس بیمارستان شهید بهشتی اردستان با بیان اینکه گروه سنی کودکان و نوجوانان بیشتر از دیگر گروههای سنی دچار بیماری ویروس اسهالی میشوند، ادامه داد: اسهالهای ویروسی نیازی به مصرف آنتیبیوتیک ندارند و باید از مصرف خودسرانه آنتیبیوتیک مگر به صلاحدید پزشک خودداری شود.
دکتر صادقی افزود: خوشبختانه تاکنون هیچگونه مورد مشکوک و قطعی در بحث بیماری آبله میمون در شهرستان اردستان گزارش نشده است.
انتهای پیام
نظرات