• چهارشنبه / ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ / ۰۹:۰۴
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1401031812235
  • خبرنگار : 50250

سفری برای رفع محرومیت و با طعم اتحاد

سفری برای رفع محرومیت و با طعم اتحاد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری عموما دولت‌ها با نام‌ها و شعارهای مختلف بر سر کار می‌آیند، یکی با نام عدالت، یکی با شعار آزادی و دیگری با شعار تدبیر و قطار نامگذاری‌ها به دولت سیزدهم به ریاست آیت‌الله رئیسی به‌نام دولت مردمی رسید، برآیندمان از این نامگذاری این است که مردم در این دولت نقطه تمرکز دولتمردان هستند و قطعا باید سیاست‌گذاری‌ها در حوزه‌های مختلف دولت مبتنی بر خواسته‌ها و حل مشکلات آنان باشد.

به گزارش ایسنا، پس از گذشت بیش از چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی، دولت‌های مختلفی بر سرکار آمدند و هر کدام به سهم خود در راستای اعتلای ایران اسلامی کوشیدند و با قطعیت می‌توان گفت تمامی جریان‌های سیاسی در کشور در برهه‌ای سکان‌ اداره کشور را بر عهده داشتند، بی‌شک قضاوت بر عملکرد دولت‌های گذشته باید به مردم واگذار شود، نباید همه چیز را سیاه یا سفید ببینیم، اما باید به این نکته توجه کرد که وضعیت کنونی کشور نتیجه عملکرد و سیاست‌گذاری‌های مسئولان بوده است.

به‌نظر می‌رسد که دیگر فرصت آزمون و خطا به پایان رسیده است و دولت مردمی آیت‌الله رئیسی باید عزم خود را برای حل مشکلات کنونی کشور جزم کند، اما قطعا برای طی کردن این راه پر فراز و نشیب، دولت نیازمند ملزوماتی است که مهم‌ترین آن حمایت آحاد جامعه اهم از سیاسیون، نخبگان، دانشگاهیان، روحانیون و ... از دولتمردان برای اجرایی کردن سیاست‌های خود خواهد بود.

مردم از کشمکش‌های سیاسی خسته شده‌اند، توقع دارند تا دولتمردان دولت مردمی از کلان تا مسئولان استانی و شهرستانی به سرعت گام‌هایی برای حل مشکلات و رسیدگی به مطالباتشان بردارند، اما به‌نظر می‌رسد برخی جریان‌های سیاسی سریعتر از آن‌چه که انتظار می‌رفت، روند تخریبی علیه دولت سیزدهم را آغاز کرده‌اند، فارغ از اینکه این انتقادات تا چه اندازه منصفانه است یا نه؟ باید به این مسئله فکر کرد که دود این اختلافات و برهم خوردن وحدت در چشم چه کسی خواهد رفت.

چهارمحال و بختیاری یکی از استان‌های محروم در کشور محسوب می‌شود که ضریب محرومیت در برخی از مناطق آن مانند دهستان موگویی در کوهرنگ، شلیل در اردل و بارز در لردگان بالاتر از میانگین کشوری بوده و این استان جزو معدود استان‌هایی است که هنوز به شبکه ریلی کشور متصل نشده، پروازهای فرودگاه بین‌المللی آن تنها به پایتخت کشور خلاصه شده است، تعداد صنایع بزرگ آن به تعداد انگشتان یک دست نیز نمی‌رسد، مردم برای تامین آب شرب و کشاورزی خود با مشکلات بسیاری مواجه هستند و این قصه سر دراز دارد.

حال شاید این سوأل در ذهن بسیاری از ما ایجاد شود که چرا چهارمحال و بختیاری در مقایسه با استان‌های مجاورش همچون خوزستان و اصفهان از مسیر توسعه عقب مانده است، چه اتفاقی در طول بیش از چهار دهه در برخی از استان‌های بزرگ شاهد توسعه بودیم، اما استانی مانند چهارمحال و بختیاری باوجود پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های بی‌نظیر از مسیر توسعه عقب مانده است.

طبق اخبار واصله رئیس‌جمهور به‌زودی به چهارمحال و بختیاری سفر خواهد کرد، شاید این سفر بهترین فرصت برای نگاه ویژه مسئولان کشوری به این استان برای رفع محرومیت باشد، اما قطعا برای اینکه بتوانیم مطالبات مردم استان را به بهترین نحو به سمع و نظر رئیس‌جمهور و هیات دولت برسانیم، قطعا برای این امر نیازمند وحدت و انسجام مسئولان، سیاسیون، نخبگان، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و افراد ذی‌نفوذ هستیم، باید همه آحاد جامعه با وحدت و انسجام، مسئولان را یاری کنند تا بتوانیم از فرصت پیش رو به بهترین نحو برای توسعه و آبادانی استان استفاده کنیم.

اکنون باید با اتحادی مثال‌زدنی عزم خود را برای توسعه استانی جزم کنیم که در دهه‌های گذشته اسیر بی‌مهری‌ها، ناعدالتی‌ها، اختلافات سیاسی و .... شده است، هیچکس منکر مشکلات، کاستی‌ها، ضعف عملکرد در برخی از مسئولان و ... نیست، اما باید در این شرایط با حفظ وحدت و انسجام به‌دنبال استفاده از تمامی ظرفیت‌ها باشیم و مطالبات خود را با یک صدای واحد به گوش مسئولان کلان برسانیم.

ایجاد وحدت و انسجام امروز مهم‌ترین ماموریت نخبگان و گروه‌های سیاسی در چهارمحال و بختیاری محسوب می‌شود، اگر این ماموریت در این شرایط به نحو احسن انجام نشود، قطعا شاهد عقب‌گرد استان خواهیم بود.

اتحاد مسئولان چهارمحال و بختیاری برای پیگیری مشکلات مردم در سفر ریاست جمهوری 

قدرت‌الله حمزه- نماینده مردم شهرستان‌های اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه رئیس‌جمهور در هفته جاری به استان سفر خواهد کرد، اظهار کرد: جلسات متعددی با معاونان رئیس‌جمهور و وزرا برای پروژه‌های مصوب در این سفر برگزار شد، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، نماینده ولی‌فقیه در استان و مدیران کل با اتحاد  و انسجام در این جلسات حضور داشتند.

وی با بیان اینکه اولویت‌های چهارمحال و بختیاری دسته‌بندی شده است، عنوان کرد: در این سفر موضوعاتی مانند آب، راه‌آهن، محورهای مواصلاتی و پروژه‌های نیمه‌تمام مورد تاکید قرار خواهد گرفت.

حمزه با بیان اینکه تمامی مسائل و مشکلات چهارمحال و بختیاری به صورت کارشناسی بررسی شده است، گفت: مبالغ خوبی برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام استان در این سفر در نظر گرفته شده است، برای دفاع از این پروژه‌‍ها و بهره‌مندی از سفر باید اختلافات کنار گذاشته شود.

نماینده مردم شهرستان‌های اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در دهه‌های گذشته شاهد تحقق عدالت نبوده‌ایم، خاطرنشان کرد: باید بی‌عدالتی‌ها و بی‌انصافی‌ها کنار گذاشته شود، باید دولت با نگاه عدالت‌مدارانه به استان نگاه کند.

وی با اشاره به اینکه مسئله کم‌آبی و خشکسالی چهارمحال و بختیاری را با مشکلات متعددی روبرو کرده است، بیان کرد: مسئولان استان باید با وحدت از حقوق آبی این استان دفاع کنند، اجازه اجرای تونل در این استان را نخواهیم داد، آب مازاد نیز باید با رعایت مسائل زیست‌محیطی منتقل شود.

حمزه گفت: نباید برای آباد کردن استانی، استان دیگر را خشک کنیم، باید در سفر ریاست جمهوری به چهارمحال و بختیاری با وحدت بین مردم و مسئولان حق و حقوق قانونی مردم را مطالبه کنیم.

برای حل مشکلات نیازمند همدلی و هم‌افزایی هستیم

محسن حسین‌میرزایی- سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه سوءتفاهم بین اقشار مختلف در جامعه، سرعتگیر در مسیر پیشرفت و توسعه استان است، اظهار کرد: برای حل مشکلات استان نیازمند وحدت و همدلی هستیم.

وی افزود: منتقدان باید در کنار نقد برای حل مشکل راهکار ارائه دهند، مردم خود را از مسئولان جدا ندانند، برای حل مشکلات نیازمند همدلی و هم‌افزایی هستیم، باید تلاش کنیم سوءتفاهمات رفع شود تا بتوان شاهد همدلی برای توسعه استان باشیم، برخی از این اختلافات موجب خوشحالی عده‌ای می‌شوند.

حسین‌میرزایی با بیان اینکه درگیر شدن مسئولان به حاشیه، مانع پیگیری امورات توسط آنان می‌شود، خاطرنشان کرد: برخی ناآگاهانه در این پازل بازی می‌کنند.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به سیاست‌های دولت سیزدهم، گفت: در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها مردم مشارکت داده می‌شوند، از طرح‌ها برای پیشرفت و توسعه استان استقبال می‌کنیم، هیات‌های اندیشه‌ورز در استان به‌همین منظور تشکیل شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha