• سه‌شنبه / ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ / ۰۸:۵۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1401031711354
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم: 

دانشگاه صنعتی سهند پتانسیل بالایی در حوزه فناوری دارد

دانشگاه صنعتی سهند پتانسیل بالایی در حوزه فناوری دارد

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه صنعتی سهند یکی از دانشگاه‌های مطرح کشور است که پتانسیل بالایی در حوزه‌ی فناوری و نوآوری دارد.

علی خیرالدین در دیدار رئیس دانشگاه صنعتی سهند تبریز و معاونین و اساتید حوزه‌ی فناوری و نوآوری این دانشگاه، اظهار کرد: باید هرچه سریعتر نقشه‌ی راهی در حوزه‌ی پژوهش و فناوری ترسیم شود و به نوعی باید در وزارت علوم بدانیم که دانشگاه صنعتی سهند به دنبال چیست تا باتوجه به آن پیش رویم.

وی ادامه داد: ایجاد مرکز کارآفرینی و نوآوری در دانشگاه به هیچ مجوزی از وزارت نیاز ندارد و در شورای دانشگاه و هیأت امنای آن باید تصویب شود همچنین ما هم کمک مالی به بخش‌هایی می‌کنیم که در سامانه‌ی سدف حوزه‌ی فناوری عملکرد خود را وارد کنند و برنامه‌های آتی خود را هم ارسال کنند تا سراغ مراکز رشد رفته و مرکز رشد تخصصی ایجاد کنیم.

وی افزود: مأموریت بعدی شما ایجاد پردیس فناوری و نوآوری در دانشگاه است و بهتر است این پردیس با مشارکت پارک علم و فناوری استان باشد و از پتانسیل آنجا استفاده شود.

خیرالدین خاطرنشان کرد: پردیس علم و فناوری واسطی میان پارک علم و فناوری و مراکز رشد است و مهمترین مزیت آن، معافیت مالیاتی شرکت‌ها است.

وی اضافه کرد: هیأت علمی باید مسائل را روشنتر کند و سطوح فناوری خود را از یک تا نه مشخص کند البته اعتقاد داریم، می‌توانند در همه‌ی آنها ورود کند.

وی ادامه داد: درآمد اختصاصی خود را افزایش دهید، شرکت بزنید و اقدامات زیادی انجام دهید تا مستقل شوید.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم همچنین گفت:  به حوزه‌ی دانش بنیان هم بیشتر توجه کنید که باید هسته‌های فناور، مالکیت فکری شما را بگیرد همچنین تعامل با پارک و علم و فناوری را هم فراموش نکنید. 

وی در ادامه بیان کرد: طرح‌های زیادی در حوزه‌ی فناوری ایجاد کرده‌ایم اما آنها را اجرا نمی‌کنیم؛ تور فناوری را که بسیار ساده است و در اولین قدم انجام دهید و بازدیدی از پارک‌ها و مراکز رشد انجام دهید.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند تبریز، وی در پایان تاکید کرد: مورد بعدی گرنت فناوری و دستیار فناوری است که اگر خوب اجرا شوند از بهترین اقدامات هستند و در طرح دستیار فناوری، دانشجو همزمان با درس خواندن شش ماه در شرکت دانش بنیان مهمان می‌شود صندوق پژوهش و فناوری هم حقوق او را می‌دهد و در قالب کارآموزی کار می‌کند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha