• دوشنبه / ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ / ۰۷:۳۰
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1401031510212
  • خبرنگار : 71480

دولت پایِ کار متروپل/ مقصران جنایت درس عبرت می شوند

دولت پایِ کار متروپل/ مقصران جنایت درس عبرت می شوند

از ابتدای وقوع فاجعه متروپل در آبادان در روز دوم خرداد، مقامات مختلف دولت به آبادان رفته و در جریان اقدامات انجام شده، نحوه امدادرسانی به مصدومان، عملیات آوار برداری و خاکبرداری، اقدامات در راستای تسریع عملیات جست و جو، مشکلات و برخی نیازمندی ها برای پیشرفت عملیات آواربرداری قرار گرفتند و دستورات لازم را صادر کردند.

به گزارش ایسنا، رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی حضور رئیس جمهور، معاون اول و وزیر کشور در آبادان و پی گیری اقدامات انجام شده در متروپل را ارزشمند خواندند و اظهار کردند: از این مسئولان باید قدرشناسی شوند. ایشان همچنین تاکید کردند که مقصران هم باید مجازات شوند.

 احمد وحیدی وزیر کشور بلافاصله پس از ریزش متروپل به آبادان رفت و چندین روز در آبادان بود و گزارشی از روند آواربرداری در جلسه هیات دولت ارائه کرد. وحیدی در آبادان به خبرنگاران گفت:« متروپل یک جنایت اتفاق افتاد. کسانی که برای کسب درآمد بیشتر به راحتی با جان مردم بازی کردند، به هیچ وقت قابل گذشت نیستند و باید درس عبرت شوند.»

وی ادامه داد:«حتما باید سایر پرونده‌هایی که در این حوزه و شهر هستند را رسیدگی کنیم و همین الان نیز دستور آن صادر شده است و شکایت‌های موجود باید رسیدگی شوند.در حادثه متروپل، متاسفانه نه تنها تعلل بلکه جرم بزرگی اتفاق افتاده است و باید به آن رسیدگی شود. من فکر می کنم دستگاه قضا باید با اشد مجازات با مسببین و کسانی که غفلت کرده‌اند برخورد کند. مردم هم مطمئن باشند که دستگاه قضا در خصوص کسانی که عامل بروز فاجعه تلخی بوده‌اند، رسیدگی محکمی خواهد کرد.»

ششم خرداد محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور به آبادان رفت. او ضمن همدردی با خانواده های داغدار این فاجعه اعلام کرد :« در حادثه متروپل فساد گسترده‌ای میان سازنده، پیمانکار، مالک و دستگاه‌های مجوزدهنده وجود دارد که باید به سرعت به آن رسیدگی شود. این رسیدگی باید به شکلی باشد که بازدارنده باشد تا در هیچ جای کشور کسی جرات چنین کاری نداشته باشد.» معاون اول تاکید کرد که «با تمام مقصران این حادثه دلخراش بدون هیچ اغماضی و به طور قاطع برخورد خواهد شد.»

8 خرداد انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به آبادان رفت و نشستی با روانشناسان دانشگاه علوم پزشکی آبادان برگزار کرد. این نشست  به منظور اجرای برنامه‌های حمایتی روانی و اجتماعی از خانواده‌های آسیب‌دیده و بازماندگان حادثه متروپل آبادان برگزار شد. خزعلی به خبرنگاران گفت:« هماهنگی مناسبی را با روانشناسان و مشاوران داشتیم تا بتوانیم پوشش روحی و معنوی خوبی را در این فضا داشته باشیم... باید از خانواده‌هایی که سرپرست خود را در این مصیبت از دست دادند، حمایت معنوی و مادی لازم صورت گیرد.

13 خرداد نیز رئیس جمهور به آبادان رفت و به صورت مستقیم در جریان اقدامات انجام شده قرار گرفت. وی پس از بازدید از محل حادثه فروریختن ساختمان متروپل، در جلسه شورای اداری این شهرستان تاکید کرد:«به مطالبات همه افرادی که شاکی و مدعی هستند رسیدگی و تلاش می شود هیچ صاحب حقی احساس نکند حقش ضایع شده است...هر گونه فساد صورت گرفته در ساخت ساختمان متروپل به صورت جدی رسیدگی خواهد شد تا جایی که هیچ کسی جرات نکند با روابط ناسالم و سوداگری به اقدامات مشابه دست بزند و جان مردم را به خطر بیندازد. ..همه بهره برداران، همه صاحبان و همه مسئولانی که در این باره مسئولیت دارند باید پاسخگو باشند تا جایی که ثابت شود ما در کشور چنین سازه هایی نداریم.»

با توجه به تاکیدات رئیس جمهور و سایر مقامات دولتی و قضایی امید است که با مسببان و مقصران فاجعه متروپل برخورد شده تا دیگر کسی جرات نکند با زد و بند برای کسب درآمد بیشتر با جان مردم بازی کند. آنها باید درس عبرتی باشند تا دیگر کسی پا در این مسیر نگذارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha