• پنجشنبه / ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ / ۰۹:۳۰
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1401031208843
  • خبرنگار : 50339

روستایی که 24 سال است انتظار آنتن دهی تلفن همراه را دارد

"میشود" هنوز چشم انتظار رفع مشکلات است

"میشود" هنوز چشم انتظار رفع مشکلات است

ایسنا/سیستان و بلوچستان مردم روستای میشود بیش از 42 سال چشم انتظار آسفالت راه ، اجرای طرح هادی روستایی و ارائه دیگر خدمات هستند.

به گزارش ایسنا- رئیس شورای اسلامی روستای میشود نیکشهر اظهار داشت: ساخت کتابخانه، ساخت پارک و فضای شاد و تفریحی برای کودکان و ایجاد فضای سبز و سنگفرش و آسفالت معابر، احداث شبکه آبرسانی، حفر چاه و ساخت منبع آب و لوله کشی اصولی، ساخت زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال، آنتن دهی تلفن همراه، تخصیص یک ترانس برق 200، هوشمندسازی مدرسه، ساخت خانه های بنیادمسکن و سنددار کردن اراضی و خانه ها، ساخت 300 متر کانال آبیاری کشاورزی، ساخت حداقل هشت بند سنگی و ملاتی آبخیزداری و ساخت 6 استخر ذخیره آب کشاورزی از خواسته های مردم روستا هستند و پیگیری شورای اسلامی روستای میشود با نوشتن 943 نامه و صورتجلسه طی پنج سال اخیر راه به جایی نبرده و همچنان در انتظار تخصیص اعتبار برای رفع مشکلات یاد شده هستند.

رستم کریمی گفت: وعده های مسوولان حوزه راه در نیکشهر، تمام نامه ها و پیگیریها شورای اسلامی روستای "میشود" و نامه مکتوب از وزارتخانه و راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور راه به جایی نبرده و همچنان مردم در راه خاکی و غیراستاندارد و سنگلاخ تردد می کنند و متحمل هزینه ها و رنج و سختی هستند.

کریمی با بیان اینکه امیدواریم با تلاش مسوولان دولت حضرت آیت الله رئیسی بسیاری از مشکلات مردم در مناطق مختلف کشور از جمله روستای محروم و دور افتاده میشود نیکشهر مرتفع شود، خاطرنشان کرد: میشود یکی از روستاهای توابع دهستان مهبان و از توابع بخش مرکزی نیکشهر در جنوب استان سیستان وبلوچستان است که 52 خانوار با 159 نفر جمعیت آن با مشکلات زیادی مواجه و نیازمند توجه و تخصیص اعتبار ویژه برای توسعه و آبادانی است.

وی گفت: این روستا در حدفاصل اورنگ و مته سنگ واقع شده و تا رسیدن به این روستا باید چهار کیلومتر راه خاکی و سنگلاخ از مسیر جاده اصلی بپیمایند و میشود در فاصله 15 کیلومتری مهبان مرکز دهستان و 64 کیلومتری شهر نیکشهر واقع شده است.

"میشود" هنوز چشم انتظار رفع مشکلات است

تاریخچه راه دسترسی روستای میشود

وی ادامه داد: در ابتدا تاریخچه راه دسترسی روستای میشود (زنده کردن آداب و رسوم حشر و مدد و بازگشایی راه) را می خواهم جهت اطلاع خوانندگان عنوان کنم که ببینند مردم چقدر در مشارکت و کار خیر حتی در ساخت جاده در حد وسع و توان پای کار بوده اند ولی این مسوولان هستند که هنوز به قول های خود عمل نکرده اند. تا مردم همچنان در راه خاکی و سنگلاخ تردد کنند.

رئیس شورای اسلامی روستای میشود نیکشهر بیان کرد: سالهای پس از انقلاب در اوایل دهه 1360 وقتی احداث راه نیکشهر به طرف مته سنگ بطول 65 کیلومتر از وضعیت قبلی که در داخل رودخانه ها و دره ها بود توسط جهادسازندگی وقت بصورت اصولی تر و استانداردتر آغاز شد، اهالی روستا به دلیل علاقه برای حل مشکلات تردد آسان دست بکار شدند تمام افراد و در راس آنها کریم بخش ویدادی بعنوان معتمد و پیگیر امورات روستا از جهادگران درخواست بازگشایی این راه را نمودند.

وی ادامه داد: سه نفر با یک خودرو به نزدیکی روستا آمدند، آن روز و شب را به دلیل پیگیری بهتر و به نتیجه رسیدن همانجا خوابیدند و چون راه برای تردد خودرو نبود با پای پیاده این چهار کیلومتر صعب العبور و کوهستانی را طی و مسیر را مشخص و مسوولان حاضر در آنجا عنوان نمودند که یک درخواست کتبی بدهید تا این مسیر را بازگشایی نماییم این زمانی بود که راه نیکشهر به مته سنگ بازگشایی شده ولی خاکی بود متاسفانه بعد از گذشت چند مدت اقدامی از سوی مسوولان انجام نشد لذا خود اهالی این روستا با زنده کردن سنت حشر ومدد با بیل، کلنگ و دیلم از طرف جاده اصلی کار بازگشایی را آغاز و تا 2 ماه توانستند مسیر را برای تردد خودرو آماده کنند.

جاسم صادقی نایب رئیس شورای اسلامی روستای میشود و از معتمدان و معلم این روستا به خبرنگار ما اظهار داشت: در طول سالهای گذشته این راه کوهستانی، سنگلاخ و خاکی برای تردد سخت بود و خصوصا در زمان بارندگی ها تا چندین روز و شاید هفته ها به دلیل مسیر مسدود و غیرقابل تردد حتی برای جابجایی بیماران بود و اگر کسی آنجا بود باید پیاده مسیر راطی و به جاده می رسید.

وی افزود: تلاش و پیگیریهای شورای اسلامی روستا از نخستین سال تاسیس یعنی 1396 نتیجه داد و در نهایت با مساعدت و همکاری خوب صاحبگل صالحی فرماندار وقت نیکشهر دستور بازگشایی این مسیر در سال 1397 از محل اعتبارات روستاهای فاقد دهیاری داده شد و هم اینک مسیر این روستا و روستای همجوار آن زبران دن بازگشایی، تعریض و پیچ ها و سربالایی ها حذف و از مسیر قبلی که خیلی نامناسب بود کاملا تغییر داده شد و آماده برای آسفالت است.

وی ادامه داد: براساس بررسی ها 27 نقطه از این مسیر 4 کیلومتری از جاده اصلی تا روستای میشود بصورت دره و رودخانه بزرگ و کوچک نیازمند ساخت آبنما، دیوار سنگی وملاتی و یا گابیون(سیم تور با سنگ) و نیازمند پل و ابنیه فنی است.

عضو شورای اسلامی روستای میشود نیکشهر گفت: پس از پیگیریهای مکرر شورای اسلامی روستا از طریق مکاتبات با وزارت راه و شهرسازی در رده شهرستانی، استانی وکشوری، فرمانداری، بخشداری، نماینده مجلس امیدواریم این مسیر با همت دولت در آینده ای نزدیک آسفالت شود.

کریم بخش ویدادی یکی از معتمدان روستای میشود نیز اظهار داشت: پیشنهادات ما برای راه روستای میشود آسفالت راه بطول 4 کیلومتر از دوراهی تا روستای میشود و آسفالت راه بطول 5 کیلومتر از روستای میشود به سرخکلوت و گرگان تا مردم و گردشگران بتوانند از این مسیر به منطقه گردشگری گرگان سفری راحت داشته باشند، است.

وی بر ساخت پل رودخانه شیزیندر مسیر روستای میشود، تخصیص اعتبار برای انجام ابنیه فنی طول مسیر روستا در 27 نقطه، نصب تابلو علائم راهنمایی رانندگی راههای منتهی به روستای میشود و نصب تابلوی نام روستا در ورودی توسط اداره حمل و نقل جاده ای، بازگشایی راه بطول یک کیلومتر از قسمت رودخانه محدوده گذر راه آهن دقیقا از محدوده "برکه آب رودخانه دوور" به منطقه قدیمی و اراضی کشاورزی روستای میشود که توسط راه آهن چابهار- زاهدان تخریب و غیرقابل استفاده شده است.(مسیر راه آهن از وسط روستای میشود گذر می کند) و بازگشایی راه روستای میشود به زبران بطول حدود 2 کیلومتر (هم اینک این راه بصورت عبور موتور سیکلت و پیاده روی باز است.) تاکید کرد.

"میشود" هنوز چشم انتظار رفع مشکلات است

برای آسفالت راه میشود اعتبار نداریم

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای نیکشهر نیز اظهار داشت: بسیاری از راههای روستایی حوزه نیکشهر خاکی و نیازمند آسفالت هستند که روستای میشود نیز یکی از راههای با اولویت است که امیدواریم پیگیریهای شورای اسلامی و این اداره جواب دهد بزودی شاهد حل مشکلات تردد مردم و آسفالت آن باشیم.

عبدالرحمن هاشمزهی افزود: شورای اسلامی روستای میشود نامه ها و مکاتبات زیادی را در طول سالهای اخیر انجام داده است و لی با توجه به اعتبارات محدود نتوانستیم اقدامی انجام دهیم ولی با این حال نامه ها مردم را به اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب سیستان وبلوچستان(ایرانشهر) ارجاع و پیگیری لازم را انجام داده ایم تا تخصیص اعتبار و مشکل مرتفع شود.

وی بر کمبود ماشین آلات و نبود اعتبارات لازم برای آسفالت راههای روستایی اشاره و خاطرنشان کرد: با توجه به رویکرد محرومیت زدایی و پیگیری مطالبات و مشکلات مردم در دولت جدید شاهد آسفالت راه بسیاری از روستاها از جمله روستای میشود در نیکشهر باشیم.

احداث شبکه آبرسانی، ساخت منبع آب و حفر چاه

نعیم ویدادی معتمد و عضو شورای اسلامی روستای میشود نیز گفت: حدود چهل سال با مشکلات بی آبی رنج می بریم، سالهای پیش با مهار چشمه بالادست بطول چهار کیلومتر قسمتی از مشکلات مرتفع شده ولی کافی نیست. در تابستان و بارندگی ها شاهد کاهش آب، قطع مکرر وآب بردگی لوله ها، فرسودگی لوله ومشکلات دیگری مواجه هستیم.

وی بیان کرد: با توجه به مکاتبات وپیگیریها متعدد و مذاکره حضوری رئیس شورای اسلامی روستا با فرماندار و مسوولان نیکشهر، استان و کشور قول مساعد برای حل مشکلات شبکه آبرسانی این روستا امیدواریم مشکلات بی آبی مرتفع شود.

ویدادی گفت: قرار بود از طریق اعتبارات روستاهای فاقد دهیاری و ارزش افزوده اعتبار تخصیص و مشکل بی آبی برای همیشه مرتفع شود ولی متاسفانه با جابجایی فرماندار مشکلات به قوت خویش باقی است.

وی ادامه داد: متاسفانه پیگیری فرماندار و دستور وی به اداره امور عشایر برای بررسی میدانی و برآورد هزینه ها برای شبکه آبرسانی نیز به در بسته خورده و مشکلات بی آبی سرجای خویش باقی است و امیدواریم با همکاری خیران برخی مشکلات مرتفع شود.

عضو شورای اسلامی روستا میشود تصریح کرد: باتوجه به توزیع انواع کالای اساسی با نرخ دولتی و مناسب برای اقشار کم درآمد نیاز است مسوولان با شورای اسلامی این روستا همکاری کنند و از طریق هماهنگی با اداره صنعت، معدن و تجارت نیکشهر به مقدار لازم نیاز مردم به کالای اساسی اقدامات لازم را انجام و بصورت یکجا به شورا تحویل تا در روستا بین اهالی متقاضی توزیع شود.

ویدادی گفت: کمیته امداد امام خمینی ره نیکشهر و اداره بهزیستی نسبت به تحت پوشش افراد نیازمند بیشتر همت کند و درخصوص توزیع کالای اساسی، ساخت مسکن، بن کالا، ثبت نام ها وسایر موارد اقدامات لازم را انجام دهند تا اهالی از مزایای کمک ها وطرح های دولتی بهره مند شوند.

"میشود" هنوز چشم انتظار رفع مشکلات است

ساخت هشت بند آبخیزداری از ضرورتهاست

درمحمد صادقی یکی از معتمدان روستا نیز اظهار داشت: روستای میشود منطقه ای خوش آب وهوا، کوهستانی و دارای رودخانه های بزرگ و کوچک در همجوار آن است و از قدیم الایام بخاطر آب وهوای مساعد و وجود گیاهان ودرختان خودرو مکان مناسبی برای دامداری وکشاورزی بوده است لذا با توجه به موارد ذکر شده برای ساخت هشت بندهای آبخیزداری اعتبار لازم برای توسعه دامداری و ایجاد اشتغال روستایی وافزایش تولید اقدامات لازم صورت گیرد.

ملاحسین فولادی نیز با اشاره به اینکه نیاز است اعضای شورای اداری، خیران و مسوولان مرتبط کشوری، استانی و محلی برای محرومیت زدایی آبادانی وتوسعه روستای میشود گام بردارند و حداقل در زمینه هوشمندسازی مدرسه 2 کلاسه و حل مشکلات همکاری ومساعدت نمایید، خاطرنشان کرد: اهدا تعداد 2 دستگاه کامپیوتر به همراه پرینتر واسکنر، اهدا یک دستگاه آبسردکن و یک تانکر ذخیره آب هزار یا 2 هزار لیتری، خرید دو دستگاه پروژکتور به همراه پرده سفید آن ولب تاب جهت هوشمندسازی مدرسه، اهدا کیف، کفش، دفتر، مانتو ولوازم التحریر و کتاب کودکان و اهدا 10 عدد توپ فوتبال برای دانش آموزان از جمله درخواستها است.

عبدالوهاب ویدادی یکی از ورزشکاران روستای میشود نیز گفت: بیش از چهار دهه با مشکلات فراوان مواجه و یکی از محروم ترین مناطق روستایی هستیم لذا مسوولان و خیران برای محرومیت زدایی، آبادانی، توسعه روستا و نشاط و شادابی جوانان برای خوشحالی 30 ورزشکار و توسعه ورزش روستایی مساعدت و همکاری لازم را بنمایید.

ویدادی تخصیص اعتبار برای ساخت زمین چمن مصنوعی فوتبال و والیبال، اهدا 2 دست لباس ورزشی فوتبال ویک دست والیبال (پیراهن، شورت، جوراب وکفش) برای تیم فوتبال و والیبال این روستا وسایر حمایت های لازم، اهدا تعداد 10 عدد توپ فوتبال وپنج عدد توپ والیبال به همراه تیرک آهنی دروازه، تور دروازه وتور والیبال و 2 عدد میز تنیس روی میز و فوتبال دستی و سایر امکانات ورزشی را از جمله درخواست جوانان روستای میشود نیکشهر عنوان کرد.

"میشود" هنوز چشم انتظار رفع مشکلات است

24 سال در انتظار آنتن دهی تلفن همراه

عبدالوحید ویدادی نیز گفت: حدود 24 سال است که روستای میشود آنتن دهی تلفن همراه ندارد و مردم با مشکلات فراوان مواجه هستند.

ویدادی ادامه داد: نبود آنتن دهی دهی تلفن و ارتباط تلفنی از جمله مشکلات است و مردم در قرن انفجار اطلاعات و ارتباطات برای برقراری یک تماس تلفنی چندین کیلومتر راه را طی و یا بالای کوهها بروند که این امر در شان نظام مقدس جمهوری اسلامی با خدمات رسانی گسترده در بخش های مختلف نیست که مردم روستایی به عنوان ولی نعمتان آن در رنج وعذاب و در رویای یک تماس تلفنی باشند، لذا بعد از گذشت سالها این روستا را که یکی از محروم ترین مناطق کشور و سیستان وبلوچستان است، ویژه ببینید و حداکثر مساعدت و همکاری را برای حل این مشکل بزرگ انجام تا موجب خوشحالی و رضایتمندی شود.

عبدالوحید ادامه داد: از مسوولان خواهشمندیم برای محرومیت زدایی، آبادانی، توسعه روستا وسهولت در آنتن دهی تلفن همراه و در اولویت قراردادن حل این مشکل بعد از سالها مساعدت وهمکاری لازم را بفرمایند.

40 سال در انتظار آسفالت چهار کیلومتر راه

عبدالباسط کوهستانی یکی معتمدان روستای میشود نیز گفت: این روستا از نظر راه ارتباطی با مشکلات متعدد از جمله سختی تردد خودروها به علت آبردگی مسیر وتخریب راه خاکی مواجه است، متاسفانه اداره راه وشهرسازی تا زمانیکه دهها نامه، برقراری تماس تلفنی با مسوولان مختلف و درخواست پیگیری ومراجعه حضوری چندین بار با اداره راه نیکشهر، حتی اقدام به رگلاژ وتسطیح راه خاکی این روستا نمی کند و ضمنا پاسخی هم به نامه نمی دهد.

وی تصریح کرد: از مسوولان وزارت راه وشهرسازی خواهشی که داریم برای محرومیت زدایی، آبادانی، توسعه روستا وسهولت در تردد و جابجایی آسان کالا و مسافر و انتقال محصولات کشاورزی اقدام کنند و با در اولویت قراردادن برای آسفالت راه این روستا بعد از گذشت 40 سال مساعدت وهمکاری لازم را مبذول دارند.

اجرای طرح هادی و ساخت کتابخانه

رئیس شورای اسلامی روستای میشود گفت: اجرای طرح هادی و تعیین کاربری های مختلف از خواستهای مهم مردم است که امیدواریم با قولهایی که بنیاد مسکن استان داده اند شاهد آسفالت و سنگفرش معابر باشیم.

کریمی گفت: ساخت پارک کودک، توسعه فضای سبز و تخصیص امکانات رفاهی و تفریحی برای اوقات فراغت از ضرورتهای مهم است تا شاهد آبادانی روستای میشود باشیم و جایی مناسب با فضای شاد برای زندگی مردم باشد.

وی ساخت کتابخانه در حد 100 مترمربع زیربنا را مورد تاکید قرار داد و افزود: کتابخانه می تواند سرانه مطالعه را بالا ببرد و به افزودن دانش مردم کمک کند.

وی از نماینده مردم جابهار در مجلس، فرماندار، مسوولان دستگاههای اجرایی محلی، استانی و کشوری و به ویژه خیران برای توسعه و آبادانی روستای میشود تشکر و قدردانی کرد و افزود: امیدواریم هر چه سریعتر شاهد توسعه و آبادانی روستای میشود باشیم.

"میشود" هنوز چشم انتظار رفع مشکلات است

پینشهادات به قرارگاه خاتم الانبیا و خیران برای توسعه و آبادانی روستای میشود

خیران در کشور کارهای ماندگاری برای محرومان انجام می دهند لذا پیشنهاد می شود هر کاری از توان بر می آید برای موراد ذیل اقدام کنند. همچنین راه آهن چابهار- ایرانشهر که در 10 متری از روستای میشود گذر می کند و می توانند در راستای محرومیت زدایی اقداماتی برای روستاهای محروم همجوار مسیر راه آهن انجام دهند لذا می طلبد موارد ذیل را ورود و مردم روستا را خوشحال کنند.

کمک برای اجرای طرح هادی و تامین امکانات و تجهیزات ورزشی و تفریحی وبازی کودکان، احداث شبکه آبرسانی، حفر یک حلقه چاه برای استفاده آب شرب مردم، تحویل حداقل چهار کیلومتر لوله 2 اینج برای تعویض لوله های فرسوده انتقال آب به روستا، کاشت حدود 500 درخت مثمر و حصارکشی و تحویل لوله و اتصالات برای آبیاری قطره ای، ساخت 30  خانه مسکونی برای محرومان، جوانان و افراد کم درآمد روستا، ایجاد کارگاه سوزن دوزی به متراژ 100 مترمربع برای اشتغالزایی زنان روستا، ساخت خانه برای 4 نفر از زنان سرپرست خانوار، ساخت خانه برای 6 نفر از مددجویان تحت پوشش کمیته امداد هر کدام به متراژ 60 مترمربع، ساخت 20 سرویس بهداشتی استاندارد به همراه لوله کشی و آبگرمکن، تحویل 2 دست لباس ورزشی به ورزشکاران به همراه کفش، جوراب و گرمکن ورزشی، زیرسازی و ساخت سکو و بتن ریزی زمین چمن مصنوعی، ساخت منبع آب شرب و استخر چند منظوره پرورش ماهی و یا ذخیره آب، احداث مکتب قرآن با زیربنای 200 مترمربع و زمینی به مساحت 1000 مترمربع، ساخت کتابخانه با زیربنای 100 مترمربع و زمینی به مساحت 1000 مترمربع، ساخت حمام عمومی با متراژ 50 مترمربع و آب گرم برای شستشو و استحمام عموم مردم، هوشمندسازی 2 کلاس درس و تحویل 2 دستگاه لب تاب یا 2 دستگاه کامپیوتر و پروژوکتور، ساخت ساختمان خانه ورزش به متراژ 80 مترمربع، تسطیح و رگلاژ زمین مکان ساخت ساختمان شورای اسلامی و دهیاری و محل کتابخانه، مساعدت به 18 دانش آموز برای تحویل کفش، کیف، تامین صبحانه دانش آموز، تحویل سبد کالا برای حدود 30 نفر از نیازمندان روستا و یا مساعدت ماهانه به آنها، تحویل 50 بار ماسه و 200 کیسه سیمان برای تعمییر خانه ها و یا ساخت سرویس بهداشتی، تحویل لوازم خانگی و کولر وسایل سرمایشی و گرمایشی برای 30 خانوار و تامین جهیزیه جوانان و کمک و مساعدت به زوج های جوان.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha