• دوشنبه / ۹ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۲:۱۴
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1401030906500
  • خبرنگار : 71467

تغییر ۴۲۰۰ به حدود ۲۴ هزار تومان

دریافت حقوق ورودی با نرخ جدید ارز آغاز شد

دریافت حقوق ورودی با نرخ جدید ارز آغاز شد

با آماده سازی سامانه گمرک، از امروز (۹ خردادماه) مبنای محاسباتی حقوق ورودی براساس قانون بودجه ۱۴۰۱ تغییر کرد و نرخ ETS جایگزین ارز ۴۲۰۰ تومانی شد که اولین نرخ ثبت شده حدود ۲۴ هزار تومان در هر دلار بوده است.

سیدمیثم حسینی‌لر- معاون برنامه‌ریزی و امور بین‌الملل گمرک ایران- در این رابطه به ایسنا اعلام کرد که به دنبال ابلاغ کدهای تعرفه از سوی وزارت صمت به گمرک که در اواسط هفته گذشته انجام شد، اعمال تغییرات حقوق ورودی بر مبنای مأخذهای جدید و به روزرسانی آن بر اساس قانون بودجه ۱۴۰۱ در دستور کار قرار گرفت و همزمان اعمال مالیات بر ارزش افزوده و تغییر نرخ ارز از ۴۲۰۰ به نرخ سامانه معامالات الکترونیک (ETS)  انجام شد.

وی گفت که با اقدامات صورت گرفته، از امروز (دوشنبه) سامانه گمرک آماده تغییرات جدید شد و  حقوق ورودی بر اساس قانون بودجه ۱۴۰۱ اخذ می‌شود.

تغییر نرخ ارز از ۴۲۰۰ به حدود  ۲۴۰۰۰

به گزارش ایسنا، در سوم خردادماه در راستای اجرای تبصره ۷ قانون بودجه ۱۴۰۱،‌ بخشنامه مربوط به گمرک‌های اجرایی ابلاغ شد ولی با توجه به اینکه باید تغییرات مبنای حقوق ورودی شامل کدهای تعرفه، نرخ ارز بانک مرکزی و مالیات بر ارزش افزوده در سامانه اعمال می‌شد و تغییرات لازم در تعرفه‌ها در سه‌شنبه هفته گذشته از وزارت صمت به گمرک رسید و اعمال آن زمانبر بود، تا آماده‌سازی سامانه، همچنان در سیستم با مأخذهای سال گذشته محاسبه شد.

طبق بخشنامه گمرک ایران، نرخ سامانه مبادلات الکترونیک جهت اعمال در حقوق ورودی در تارنمای Fxmarketrate.cbi.ir بانک مرکزی قابل مشاهده است و از ساعت ۹ هر روز تا ۹ اولین روز کاری بعد یعنی به مدت ۲۴ ساعت معتبر خواهد بود. بر همین اساس، نرخ ارز اعلامی امروز برای فروش حواله در سامانه ETS  برای هر دلار ۲۴ هزار و ۳۰۰ تومان است که در این حالت، ارزش کالای وارداتی برای محاسبه حقوق ورودی به جای  ۴۲۰۰ ، با این نرخ است که ثابت نیست و به صورت روزانه می‌تواند دستخوش تغییر شود.

تجار مابه‌التفاوت را پرداخت کنند

بر اساس قانون، تغییر مبنای محاسبه حقوق ورودی، از ابتدای امسال اعمال خواهد شد و کالاهایی که تاکنون ترخیص شده‌اند را نیز شامل می‌شود، گمرک از ابتدای سال از صاحبان کالا برای ترخیص تعهد دریافت کرده است  و اکنون باید نسبت به پرداخت مابه‌التفاوت اقدام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha