امیرهوشنگ باهنر در نشستی با رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دامغان و مسوول انجمن هنرهای تجسمی این شهرستان از این جشنواره استانی به عنوان یک دورهمی بزرگ هنرمندان نام برد و اظهار کرد: یکی از اهداف این دوسالانه و گردهمایی این است که با برنامه ریزی دقیق مرز بین هنرمندان استان را از میان بردارشته و این دوسالانه در فضایی شاد و هنری برگزار شود.
وی با تاکید بر اینکه در دنیای امروز فاصله هنرها از بین رفته است اضافه کرد: در این جشنواره از تمام توان و ظرفیت ها استفاده می کنیم تا بهترینها را برای هنرمندان استان فراهم کنیم.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دامغان نیز گفت: فضای جشنواره باید در خور هنرمندان باشد و یک روز شاد را برای هنرمندان رقم بزنیم.
حسین امینیان، رویکرد اصلی این دوسالانه را تعامل با رفتارهای معاصر اجتماعی، فرهنگی و هنری بیان کرد و گفت: جشنواره طراحی به عنوان یک بستر و پایگاه برای فرهنگ سازی و ایجاد شرایط مناسب برای هنرمندان فعال در هنرهای مختلف و از جمله هنرهای تجسمی از اهمیت بالایی برخوردار است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دامغان از برنامه ریزی برای اجرای برنالمه های جنبی در حاشیه این دوسالانه خبر داد و یادآوری کرد: سومین دوسالانه طراحی و نقاشی به عنوان یکی از بزرگترین رویدادهای هنری استان سمنان قرار است 26 خرداد در چشمه علی دامغان برگزار شود.
به گزارش ایسنا - چشمه علی در ۳۵ کیلومتری شمال دامغان در مسیر راه دامغان- کیاسر- ساری قرار دارد. این چشمه که آب شهر دامغان نیز از آن تأمین میشود، یکی از مناطق خوش آب و هوا و با صفای دامغان بوده که از زمانهای قدیم تفرجگاه فرمانروایان و سلاطین بوده است. از آنجا که ایالت قومس (استان سمنان) و خصوصا شهر دامغان مورد توجه پادشاهان اولیه قاجار بود، به همین جهت آغامحمدخان و فتحعلی شاه در چشمه علی دامغان ساختمانهای زیبایی بنا کردند.
یکی از بناهایی که در این مکان دیده میشود، عمارت قراولخانه است که در قسمت جنوبی مجموعه چشمه علی قرار دارد و از خشت ساخته شده و معماری صفوی دارد. این بنا در زمان آغامحمد خان مورد استفاده بوده است. ضمنا علاقه فتحعلی شاه قاجار به این خطّه از خاک ایران به این دلیل است که دامغان در واقع زادگاه وی بوده و از این رو پس از به سلطنت رسیدن چندین بار به دامغان سفر و بناهایی در این شهر نیز بنا کرد.
انتهای پیام
نظرات