• یکشنبه / ۸ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۱:۱۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401030805603
  • خبرنگار : 50163

امام جمعه سلطانیه:

همه در نهاد تعلیم و تربیت انقلابی باشند

همه در نهاد تعلیم و تربیت انقلابی باشند

ایسنا/زنجان امام جمعه سلطانیه گفت: از وزارت تا ریاست همه باید در نهاد تعلیم و تربیت، انقلابی باشند.

حجت‌الاسلام عمران حسینی‌نسب صبح امروز (۸ خردادماه) در مراسم تودیع و معارفه روسای آموزش‌وپرورش سلطانیه که در سالن اجتماعات علامه حلی این شهرستان برگزار شد، جایگاه آموزش و پرورش به علت ارتباط با معلمان و دانش‌آموزان را حساس و مهم دانست و با بیان اینکه همه تحصیل‌کرده‌ها مدیون معلمان هستند، افزود: معلم یک عنصر مؤثر در آموزش و پرورش و شکل‌گیری شخصیت دانش‌آموزان است.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان امانت خدا و مردم در مدارس و نزد معلمان هستند که تعلیم و تربیت آنان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، ادامه داد: در آموزش و پرورش باید تزکیه و تعلیم با هم پیوند عملی داشته باشد.

امام‌ جمعه سلطانیه با توضیح این مطلب که ارزش علم به تزکیه و تعلیم مقدم بر تزکیه و تهذیب است، تاکید کرد: پرواز دانش‌آموزان با دو بال تعلیم و تربیت محقق می شود.

حسینی‌نسب در ادامه، سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش را مورد توجه قرار داد و افزود: سند تحول بنیادین نقشه راه آموزش و پرورش است، لذا باید مورد توجه جدی دست‌اندرکاران این نهاد قرار گرفته و برنامه‌ریزی باید بر اساس این سند انجام‌ شود.

امام جمعه سلطانیه به نقش اساسی آموزش و پرورش در تربیت نسل انقلابی پای کار اشاره کرد و یادآور شد:  از وزارت تا ریاست همه باید در نهاد تعلیم و تربیت، انقلابی باشند.

وی با تاکید بر همکاری و همراهی نهادها و ادارات فرهنگی با نهاد نماز جمعه، خاطرنشان‌کرد: همه ما باید از کسی که طی مراحل قانونی به مسئولیتی انتخاب می‌شود، حمایت کنند.

به گزارش ایسنا، در پایان این‌ مراسم مهدی زمانی تودیع و سیدمهدی آقامیری به عنوان رئیس جدید آموزش‌وپرورش شهرستان‌ سلطانیه معارفه شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha