• یکشنبه / ۸ خرداد ۱۴۰۱ / ۰۹:۲۴
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1401030805444
  • منبع : دویچه وله

یوروپل نگران تسلیحات تحویل داده شده به اوکراین است

یوروپل نگران تسلیحات تحویل داده شده به اوکراین است
کاترین د بول، رئیس اداره پلیس اتحادیه اروپا

اداره پلیس اتحادیه اروپا می‌خواهد استراتژی جدیدی در ارتباط با محموله‌های تسلیحاتی تحویلی به اوکراین ایجاد کند. یوروپل می‌گوید در ارتباط با سلاح‌هایی که به اوکراین ارسال شده بر اساس تجربه تلخ جنگ بالکان عمل خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، کاترین د بول، رئیس اداره پلیس اتحادیه اروپا (یوروپل) هشدار داد که خطر افتادن سلاح به دست افراد ناباب در اوکراین وجود دارد. او در این رابطه به تجربه جنگ بالکان به عنوان یک "نمونه وحشتناک" اشاره می‌کند.

به گزارش دویچه وله رئیس یوروپل در مورد محل نگهداری تسلیحاتی که از اتحادیه اروپا به اوکراین انتقال داده شده نیز ابراز نگرانی کرده است.

د بول به روزنامه آلمانی "ولت آم‌ زونتاگ" گفته است، جنگ زمانی تمام خواهد شد و یوروپل می‌خواهد از وضعیتی مانند ۳۰ سال پیش در جنگ بالکان جلوگیری کند

به گفته رئیس اداره پلیس اتحادیه اروپا، تسلیحات جنگ بالکان هنوز هم از سوی گروه‌های تبهکار مورد استفاده قرار می‌گیرد. بنابراین، یوروپل در حال برنامه‌ریزی برای ایجاد یک کارگروه بین‌المللی به منظور تقویت راه‌بردهای مقابله با این وضعیت است.

یوروپل بر رفت و آمد تروریست‌ها و افراط‌گرایان خشونت‌طلب بین اوکراین و اتحادیه اروپا نیز نظارت می‌کند.

د بول گفته است یوروپل ارقام و آمار متفاوتی از شرکای اروپایی خود دریافت می‌کند و کسانی که در اوکراین تردد می‌کنند "گروهی ناهمگون" هستند که به لحاظ تجارب و ایدئولوژی متفاوتند. 

پس از شروع درگیری در شرق اوکراین در سال ۲۰۱۴ پترو پروشنکو، رئیس جمهور وقت اوکراین از افزایش قاچاق اسلحه در این منطقه ابراز نگرانی کرده بود.

یوروپل همچنین در حال ثبت افزایش حملات سایبری در چارچوب جنگ اوکراین است. در این حملات از جمله تلاش‌هایی برای فلج کردن سرورهای اینترنت با استفاده از باج‌افزارها انجام شده است.

جنگ بالکان به مجموعه‌ای از درگیری‌های مسلحانه در قلمرو یوگسلاوی سابق اطلاق می‌شود که از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۱ اتفاق افتاد. بعد از جنگ بالکان، سیستم‌های تسلیحاتی بزرگ‌تر به تدریج حذف و جمع‌آوری شدند اما میلیون‌ها سلاح سبک هنوز جمع‌آوری نشده‌اند که برای منطقه خطر امنیتی ایجاد می‌کنند.

طبق تحقیقات دادستانی مونیخ در سال ۲۰۱۵ افراط گرایان دست راستی و  گروه نئونازی "شهروندان رایش" در آلمان سعی کرده‌اند سلاح‌های بالکان را انبار کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha