• یکشنبه / ۱ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۰:۵۳
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1401030100263
  • خبرنگار : 30188

آیا روغن حرارتی بهران، 400 درجه حرارت را تحمل می‌کند؟

آیا روغن حرارتی بهران، 400 درجه حرارت را تحمل می‌کند؟

صنایع مختلفی هنگام تولید و پردازش مواد با حرارت سر و کار دارند و حرارت ایجاد شده نیاز به کنترل دارد. از جمله موادی که تقریبا مورد نیاز قریب به اتفاق صنعت کاران می باشد روغن انتقال حرارت می باشد. روغن های حرارتی از جمله روغن های صنعتی رقیق و با غلظت کم محسوب می شوند که خواص و ویژگی های مختلفی دارند. تفاوت در مواد اولیه به کار رفته در تولید روغن های حرارتی، باعث ایجاد تفاوت در میزان تحمل حرارت آن ها می شود.

به گزارش ایسنا به نقل از بازرگانی حدادی، در ادامه به معرفی پرفروش ترین روغن حرارتی در کشور می پردازیم. با بازرگانی حدادی همراه باشید.

روغن بهران حرارت محبوب ترین روغن انتقال حرارت تولید داخل

هنگام انتخاب روغن های انتقال حرارت، مهم ترین نکته ای که باید به آن توجه داشت میزان تحمل حرارت روغن می باشد. روغن بهران حرارت، تولیدی شرکت نفت بهران که پرفروش ترین روغن حرارتی ایرانی می باشد میزان 300 درجه سانتی گراد حرارت را تحمل می کند. پس در همین ابتدا به این سوال و ابهام پاسخ دادیم که روغن بهران حرارت بر خلاف تصور خیلی از مصرف کنندگان تحمل حرارت 400 درجه سانتی گراد را ندارد. به طور معمول حرارت 300 درجه بیش از 95 درصد مشاغل را در بر می‌گیرد و معمولا نیازی به خرید روغن حرارت با تحمل حرارت بیش از 300 درجه نمی باشد.

اما در صورتی که سیستم شما در بین 5 درصد مشاغل خاص باشد که نیاز به تحمل حرارت بالاتر از 300 درجه داشته باشد در این صورت تنها گزینه شما خرید روغن های حرارتی خارجی می باشد. البته لازم به ذکر است که روغن های حرارتی خارجی نیز نهایتا 50 درجه بیشتر از روغن بهران حرارت، تحمل گرما دارند.

قیمت روغن های حرارتی

تا اینجا در خصوص تحمل حرارت روغن های انتقال حرارت بر اساس میزان دما صحبت کردیم. اکنون می‌خواهیم به بررسی قیمت روغن های حرارتی بپردازیم.

به طور معمول روغن های صنعتی تولید شده توسط شرکت های نفتی ایرانی در یک رنج قیمت و با تفاوت بسیار جزئی می باشند. بدین معنا که روغن بهران حرارت و معادل های ایرانی خود یعنی، پارس انتقال حرارت، ایرانول HTB و سپاهان انتقال حرارت در یک محدوده قیمت هستند و همگی از کیفیت یکسانی برخوردار هستند. اما در صورتی که نیاز شما با روغن های تولید داخل برطرف نگردد، برای خرید روغن های حرارتی خارجی حداقل دو برابر و حداکثر تا ده برابر روغن های حرارتی ایرانی باید هزینه کنید! لازم به ذکر است این تفاوت بسیار زیاد در قیمت روغن حرارتی معمولا از جهت کیفی نبوده و تنها علت این موضوع، قیمت ارز در کشور می باشد. البته خوب است به این نکته هم اشاره کنیم که بعضی روغن های حرارتی مانند ترمینول 66 و ساسول مارلوترم به علت استفاده از پایه ساخت استر (ester) به قیمت های بسیار بالا در کشور ما به فروش می رسند.

خرید روغن حرارت از فروشگاه معتبر

متأسفانه پس از ورود به عرصه پسا تحریمی کشور شاهد حضور نمونه های غیر اصل بسیار زیاد در زمینه کلیه روغن های صنعتی و موتوری هستیم. روغن های حرارت نیز از این قاعده مستثنی نبوده و برای خرید این روغن ها باید بسیار محتاط بود. چرا که برخی روغن های صنعتی مانند روغن هیدرولیک، در صورت خرید روغن تقلبی نهایتا به دستگاه آسیب وارد می شود اما در صورتی که روغن حرارتی اصلی نباشد می تواند خسارت های بسیار سنگین مالی و حتی جانی را وارد کند. از این رو خرید روغن حرارتی اصلی و با کیفیت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد.

فروشگاه حدادی با نام تجاری بازرگانی حدادی، ثبت شده در سازمان امور مالیاتی کشور، از سال 1375 در زمینه فروش روانکارهای شرکت نفتی فعالیت می کند. بازرگانی حدادی دارای عاملیت و نمایندگی پالایشگاه های کشور می باشد و سابقه همکاری با شرکت هایی نظیر تولیدی پیستون ایران، شرکت تارا ذوب، نیروگاه شازند، پتروشیمی کردستان، پالایشگاه بید بلند و ... را دارد.

برای تهیه کلیه روغن های صنعتی، روغن های موتوری، گریس و ضدیخ و همچنین روغن های حرارتی نظیر روغن بهران حرارت، می توانید با تلفن های بازرگانی حدادی در تماس باشید. کارشناسان ما در تمامی روزهای هفته، آمادگی ارائه مشاوره رایگان به مشتریان عزیز را دارد. همچنین جهت استعلام قیمت محصولات می توانید ضمن تماس با تلفن های شرکت، پیش فاکتور رسمی یا غیر رسمی دریافت کنید.

برای آشنایی هر چه بیشتر با جزئیات روغن های صنعتی نیز می توانید به آدرس سایت بازرگانی حدادی به نشانی www.ravanoil.com مراجعه بفرمایید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha