فرشاد مهدیپور عصر چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت در آیین اختتامیه همایش بینالمللی "طراحی و توسعه خدمات کتابخانههای عمومی؛ الگوها، تجربهها، ایدهها" گفت: نهاد کتابخانههای عمومی کشور بعنوان ساختاری که از نهادهای عمومی کشور به شمار میرود در حال خدمترسانی است.
او افزود: روشن است در باب امر کتاب به عنوان میراث دینی و فرهنگی هرچقدر آن را قدر بداریم، برکات بسیاری برای کشور خواهد داشت.
معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برگزاری همایش فوق، گفت: این رویداد ابتکاری بدیع در حوزه بینالمللی و بینافرهنگی است و اقدامی موثر بوده و میتواند قدرت نرم جمهوری اسلامی را گسترش دهد.
به گفته مهدیپور، نهاد کتابخانههای عمومی کشور به عنوان یکی از مهمترین سامانهها و سازمانها، در حوزه جهاد تبین نقشآفرین است، چرا که کتاب مهمترین گنجینهای است که میتوانیم به وسیله آن با دیگران گفتوگو و بحث کنیم.
او تصریح کرد: اساسا بدون پیوند نداشتن حوزه کتاب با رسانه هر فعالیتی محال است، زیرا حوزه اطلاعرسانی و کتاب به شدت در حوزه آکادمیک با یکدیگر نزدیک است. البته در حوزه جهاد تبیین میشود با اصحاب رسانه بیشتر گفتوگو کنیم.
معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: طیف وسیع کشورهایی که در این همایش شرکت کرده بودند نشان از توان دیپلماسی فرهنگی جمهوری اسلامی دارد.
مهدیپور با بیان اینکه کتاب در دوره کرونا خود را باز تولید کرد، افزود: خدمات کتابخانههای عمومی پیشران حوزه فرهنگ کشور است.
به گفته او، با توجه به اینکه در دانشگاهها، پژوهشگاهها و مراکز اجرایی و غیراجرایی واحدی برای کتاب داریم، هرچقدر در متن سیاستگذاری نقش داشته باشند کشور بهتر اداره میشود.
معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین عنوان کرد: پلتفرمهای متعددی داریم که اختصاصی زیست بوم ماست. با امکاناتی که به واسطه حوزه آموزش و پرورش فراهم شده است باید به اقتضائات بومی رشد و بالندگی بیشتری داشته باشیم.
مهدیپور توانمندسازی و رشد کتابداران به جهت اینکه روشهای جدیدی را داشته باشند حائز اهمیت دانست و افزود: لزوم دسترسی مردم به کتابخانهها بدین خاطر دارای اهمیت است و ما در هیچ کشوری شاهد این نیستیم که رهبر آن کشور این میزان تعلق خاطر و توجه به کتاب داشته باشد لذا باید بتوانیم آنرا در بدنه مردم به جریان بینداریم.
انتهای پیام
نظرات