• سه‌شنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۵:۱۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1401022718463
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی:

آرشیو اسناد بخش مهمی از فرهنگ و هویت کشوری را بیان می‌کند

آرشیو اسناد بخش مهمی از فرهنگ و هویت کشوری را بیان می‌کند

ایسنا/آذربایجان شرقی نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه باید تاریخ شفاهی کتابت شود تا برای نسل‌های آینده بماند، گفت: آرشیو اسناد بخش مهمی از فرهنگ و هویت کشوری را بیان می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل‌هاشم به مناسبت روز اسناد ملی و میراث مکتوب در بازدید از مرکز اسناد ملی شمالغرب کشور با بیان اینکه اسنادی که در دست مردم و در پستوی خانه‌ها است باید به مرکز اسناد ملی اهدا شود، گفت: اسناد ملی حکم حافظه تاریخی ملت‌ها را دارند و تلاش دارند بخش مهمی از فرهنگ و هویت کشور را بیان می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه حفظ اسناد ملی حفظ داشته‌های ملی یک کشور است، اضافه کرد: کاروان تاریخی ملت‌ها در مسیر خود با حوادث و رویدادهایی دست به گریبانند که زشتی‌ها و زیبایی‌هایی را در تاریخ ثبت می‌کنند و همچنین غم یا شادی را از یک واقعه بیان می‌کنند.

وی بیان کرد: بدون شک اگر بخواهیم قضاوت بی‌طرف داشته باشیم هیچ چیزی مانند اسناد ملی مفید نخواهد بود.

نماینده ولی فقیه در استان اسناد را دارای دو ارزش اداری و پژوهشی و تحقیقاتی دانست و گفت: اسناد ملی و میراث مکتوب تا زمانی که اطلاعات به ارزش روز جاری اسناد اداری هستند و زمانی که ارزش روزمره خود را از دست بدهند ارزش پژوهشی پیدا می‌کنند.

امام جمعه تبریز با تاکید بر کتابت تاریخ شفاهی گفت: زنده بودن فرهنگ‌ها و وقایع برای اثبات افزون بر فرهنگ شفاهی نیازمند کتابت و نوشتاری است تا برای آیندگان به یادگار بماند.

حجت‌الاسلام والمسلمین آل‌هاشم با اشاره به جایگاه و ارزش اسناد ملی گفت: در میان دارایی ها اسناد ملی با ارزش ترین دارایی محسوب می‌شوند و میزان مراقبت از آنها شاخص فرهیختگی ملت‌ها را بیان میکند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، وی با تاکید بر اینکه افراد مختلف و سازمان ها و ارگان‌ها باید متوجه اهمیت نگهداری از اسناد شوند، خاطرنشان کرد: ایرانیان همواره و از دیرباز در نگهداری از اسناد ملی کوشا بوده‌اند و از دوران هخامنشی تا عصر زرین و عصر معاصر حفظ اسناد به شیوه‌های مختلف انجام شده است و بعد از انقلاب با درک اهمیت والای این کار در میان نخبگان و در جهت پاسداری از فرهنگ و هویت کشور مرکز اسناد ملی در کتابخانه ملی ایجاد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha