سیدامین قاسمی در گفتوگو با ایسنا در خصوص ایجاد بازارچههای صنایع دستی دائمی در استان، اظهار کرد: از نوروز ۱۳۹۷، ۱۵ غرفه پیشساخته را به عنوان بازارچه دائمی صنایع دستی راهاندازی کردیم.
وی ادامه داد: بعد از آن ۱۳ غرفه دیگر تا شب عید ۱۴۰۱ به صورت درجا ایجاد کردیم تا بازارچه دائمی همیشه دایر باشد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: واگذاری این غرفهها به هنرمندان صنایع دستی و تولیدکنندگانی که شناسنامهدار و در شبکه تولید صنایع دستی هستند مجاز هستند.
قاسمی عنوان کرد: برای اینکه بتوانیم این غرفهها را به صورت حمایتی واگذار کنیم کارشناسان رسمی دادگستری نرخگذاری کردند با توجه به نوع فضا وسازه و از طریق سامانه الکترونیک دولت به مزایده گذاشتیم و تعدادی از غرفهها واگذار شده و نزدیک ۲۰ غرفه در حال بهرهبرداری به صورت دائمی است.
وی بیان کرد: هر فردی که در راستای معرفی و فروش سوغات محلی و صنایع دستی استان بخواهد فعالیت کند آمادگی داریم با نرخ مصوب از آنها حمایت کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان در خصوص تورهای خرمآبادگردی گفت: در برنامهریزی های انجام شده شهرداری خرمآباد این مهم را برعهده گرفت و از ۲۰ تا ۲۶ اردیبهشت که هفته خرمآباد است این تورها را خواهیم داشت.
قاسمی اضافه کرد: یکی از سیاستهای ما این است که بتوانیم ظرفیتهای شهر خرمآباد و لرستان را معرفی کنیم که این مهم در دفتر جذب سرمایهگذاری استانداری و دبیرخانه ستاد جذب سرمایهگذاری که اداره کل اقتصاد دارایی است برعهده داشتند، ۲۰ غرفه را به آنان دادیم و دستگاههای اجرایی را در نمایشگاه دعوت کردند تا نسبت به ارائه فرصتهای سرمایهگذاری در استان تلاش کنند.
وی گفت: بازدید از غرفههای صنایع دستی در جشنواره ملی فرهنگ اقوام توسط مهمانان انجام شد.
انتهای پیام
نظرات