به گزارش ایسنا، طبق اعلام کمیسیون ملی بهداشت چین، این بیماری در کودکان و نوجوانان یک ماهه تا ۱۶ ساله و اغلب هم در کودکان زیر ۱۰ سال بروز می کند و با علائمی از جمله زردی، حالت تهوع، درد شکم و خستگی همراه است. در بیشتر موارد، تب بالا در این کودکان گزارش نشده است.
این کمیسیون تاکید کرد که والدین باید در صورت بروز چنین علائمی در فرزندانشان توجه بیشتری داشته باشند و آنها را برای معاینه بیشتر به بیمارستان منتقل کنند. این بیماری میتواند علل زیادی داشته باشد و بیشتر از طریق دستگاه گوارش و خون منتقل می شود. همچنین در برخی از موارد گزارش شده در خارج از چین عفونت آدنوویروس تایید شده است.
کمیسیون ملی بهداشت چین اعلام کرده است که از جمله اقدامات پیشگیرانه اصلی، خودداری از حضور کودکان در اماکن عمومی شلوغ و دارای تهویه ضعیف، اطمینان از خواب و تغذیه کافی، حفظ فاصله اجتماعی و اطمینان از تمیز بودن لباس ها و اشیایی است که کودکان مرتب آنها را لمس می کنند.
بر اساس مطالعات اخیر سازمان جهانی بهداشت (WHO) هیچ مدرکی در تایید این فرضیه وجود ندارد که خطر ابتلا به هپاتیت حاد با تزریق واکسن کووید-۱۹ مرتبط است زیرا اکثر کودکانی که به این بیماری مبتلا شده اند در برابر کرونا واکسینه نشده اند.
به گزارش چاینادیلی، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده نیز در حال بررسی بیش از ۱۰۰ مورد ابتلا به هپاتیت حاد در کودکان است که شامل پنج مورد فوت در این کشور است.
انتهای پیام
نظرات